Moram vam se pohvaliti mamice, moj beban se danas prvi puta baš nasmijao 😍😍(prije je bio samo smiješak,sad baš smijeh😍😍),znao je u snu prije ali nikad budan🙂
Arizona, ti ćeš morati ostavljati kolica dolje.. jer bome na peti kat pa po bebu.. a ti sitna..
ja čekam da mi rez od carskog prodje pa ću nekako izgurat taj kat.. hodnik od zgrade je isto nehigijenski pa ne bi ostavljala dolje.. a koliko su susjedi spaljeni uzeli bi mi ih.. jedino lokot 😂
Sto se tice sexa mene moj pitao kad ćemo a bas nemam želju a nisam imala vaginalni porod.. mislim da se nakon ginekološkog pregleda može bez problema ako je sve ok.
Jeste obavile pregled? Ja imam u petak.
Moja je imala male sitne pristice po licu i nisam ničim mazala jer su mi rekli da se koza cisti. Al zato mi je pogl guzi dobila lagani osip pa sam ju namazala sudocremon, a inače s pavlovicevom.
Haha,Arizona i meni to sad izgleda kao crna rupa, neistražene dubine bumo vidli kad dode vrijeme...ako dode😕
Haha..neistrazene dubine.. bas.. ja sam se tek neki dan usudila pogledati malo s ogledom dolje..ali samo na brzinu😂.. a zadnjih 2 dana kad idem piskit i kad se brisem ..ne znam kak da opisem..ali imam filing da sam nekako uža.. haha..mislim ovih dana prije je bas bio crne rupe.. nemoj te umrijet od smijeha..ne znam kak bi drugacije opisala...😅😅
Za kolica..definitivno u autu... jedva vrecicu iz ducana donesem..kamoli kolica.. jos sam se sva posusila nakon poroda.. e kak vi stojite s tim? Meni sve otislo osim sisa.. noge opet ko stapek i guzice nigdje😖😖.. trbuh skoro ravan..vidi se nesto malo kad sjedim..
url=https://lilypie.com]
Mi došli od dr u mj dana dobila je 760 gr i narasla 3,5 cm. Kaže dr školski 25 gr dnevno.
Što se kekića tiče želju neku nemam, ali obavili smo to i bio mi čudan filing skroz.
Kilice...🙈. Imala sam viška prije trudnoće, sad mi ostalo još 5 kg od trudnoće. Slatkiši koje mlatim mi nedaju da izgubim koju 😁
Ja isto imam potrebu za slatkim.. valjda me dojenje iscrpi.. imam još 3 kg od trudnoce.
Arizona ti si mršavica i imala si samo trbuh tako sa vjerujem da je sve odmah otišlo. Kod mene ima još malo spekeca😂
Nas dva super za kilograme.. 😊
Ena. Bas lijepo za osmijeh.. 😍 mami srce ko kuća 😉
Nama je vel pelena br 1 mala a ima 4 kg. Kad ste vi prešle na br 2. Imali smo babylove, sad kupila pampers.
Meni je ostalo za skinut 2 kile do tezine prije poroda ali vidim da mi je raspored masnog tkiva drugaciji. Nekako sam se osusila na rukama i nogama a trbuh ostao. I sad od dojenja sam kriminalno gladna,stalno bi slatko jela i strah me da cu sad tek nabiti kile.
Bumo vidli kak ce ici keksic.
Joj mora da te totalno obori kad ti se bebica svjesno nasmijesi,jedva cekam!
Noemi mi smo na pampersu 1 jer nam je dva jos preveliki,sad smo oko 3900gr. Imam osjecaj da fali jedan broj izmedu 1 i 2 😀
Jel vase bebice imaju pelenski osipic?
Noemi jesam bila mrsava prije ali popunile su mi se noge malo u trudnoci i dobila sam nesto guzicice😄..sad opet nis.. jedino me tjesi kaj jos uvijek imam cicke..rekla sam da cu dojit zauvijek..ahahaha... ne zelim nazad na onu sirotu jedinicu...
Meni je pregled za 6 tjedana..tj.sad za 5 vec.. onda cu se vagat ..
I ja navalila na slatko..u trudnoci mi se gadilo...
Znaci keksic je cudan .. ha? E a kak se keksati kad ti mlijeko curi na sve strane? 😅😅 Meni nekad doslovno curi po malome mlaz kad izvadim ..😬otusiram ga odmah..
A za pelene.. jos se ne kuzim.. znam samo da sam za rodiliste kupila neke malo vece..a sad sam uzela 0 papmers i onak..necu ih vise moc kupovat.. trebam vidjet one koje sam uzela prve..
url=https://lilypie.com]
Moram vam se pohvaliti mamice, moj beban se danas prvi puta baš nasmijao 😍😍(prije je bio samo smiješak,sad baš smijeh😍😍),znao je u snu prije ali nikad budan🙂
Jooj ena predivno za ne... 🤩🤩🤩. Odmah je svijet ljepši
Meni se mij tak smije kad mu prduckam ispod vrata.
Mi smo keksić obavili a kak vrijeme leti sve manje želje jer sam umorna i jer eto dojim... baš me muž danas pitao budemo li .😂.
Problemi s mužem kod nas jedino pali razgovor i dogovor. Ako je ljutit pristup nema digovora.
Moj mip danas urliče stalno. Čim ga spustim budi se. Dakle umorna sam i niš nisam stigla.
Franova kako je prošao prvi dan škole???
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da kile.. ostale još 2 kg a skinula bih još 3 povrh te 2. Ali bit ću happy i sa 2.
Sve se krenulo učvrščivati jer kad stignem vježbam ali i puno noćunam pa se očito nešto učvrščuje.
I ja bih slatko ali mu smeta 😭😭😭😭😭.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji