Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    04. Rujan 2018. 09:01

Jutro
    Noc je bila ok mada sam ja umorna jer najslade mi je to ujutro odspavati s njim a sad nemogu jer moram starijeg spremiti i odvesti u skolu...ali ok 😉
    Sto se tice kila na +4 sam ali otici Ce i to polako...
    Pelene smo koristili pampers premium care isprobala sam i helen harper i dobre su ali definitivno naj su mi lidlove tanke su i mekane ma odlicne...na broju smo 3 od neki dan...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1110
    04. Rujan 2018. 09:23

Dobro jutro,
    mi prakticki oka sklopili nismo, cijelu noc plakanje frkanje,masiranje trbuha nacicavanje... jos cekamo jutarnju kakicu al sad se bar smirila i spava na meni dok pijem kavu. Blagi očaj😢

mamica1110
    04. Rujan 2018. 09:37

Dolazim u napast da joj pokusam dati ad bar za noc, mozda ju to zbetonira da odspava duže. Nismo još do sad savali ad ali imamo u pripremi Nan. Kako kombinirate cicanje i ad? Ako bi mi pojela ad da li moram obavezno pauzirati 4h do cice? Ili da joj smanjim za pocetak kolicinu tipa 30ml i vidim kolilo ju bude drzalo?

Noemi
    04. Rujan 2018. 09:54

Jutro, ni mi nismo spavali.. budjenje i sisa svakih 1-2h..
    Mamica Ja joj dam ponekad ad kad sam umorna od cjelodnevnog i cjelonoćnog sisanja (gladus je veliki) , po noći ad 60 ml plus sisa malo..  mislim da će joj biti malo 30 ml al probaj ili ju duže podoji.. 
    Ne dajem joj ad svaku večer, nego bas kad zagusti.. 
    druga mamica 😊 gdje kupuješ pampers? Ja u Dm i jako mi smrdi po plastici. Premium sam kupila.. tebi bolji active and dry? Koristila sam do sada babylove al su počela puštati na ledjima.. hvalite lidlove.. kako se zovu?

6xmama
    04. Rujan 2018. 09:58

Evo i nas malo...i dalje je stanje manje vise isto.Moram ju budit za jest i to mi je najgore jer nikad ne znaš jel gladna i kad bi ju probudio,ak ju zbudim na 2 sata pojede jedva 40,ak ju zbudim na 3 pojede 60,kolko sam i napravila.Napravim joj 90 za probu-ne pojede...Sutra će doć patronažna da ju izvaže,pa ćemo vidjet jel ima pomaka od ovog Pre Nana.
    Ne može ona puno pojest.Kad sam ju krenula budit kak su mi rekli na hitnoj,na 1,5-2 sata i nudit jest je povraćala jednom,dvaput na dan jer joj je očito to previše,pa sam morala razrijedit to hranjenje na 2,5-3 sata.
    Mamica1110,ne moraš niš strogo čekat ako daš adaptirano mlijeko,moji su svi odrasli na adaptiranom i nikad se nisam držala onih tablica na kutiji ni broja obroka,davala sam im jest kad i kolko su htjeli.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• ivanolora
    04. Rujan 2018. 10:11

Eiii mamice. Vi koje imate bebe od mjesec dana koliko spavaju

• Maja82
    04. Rujan 2018. 10:32

Mamica 1110 ja nis nisam cekala onih prvih 10 dana dok smo davali ad. Dala bi sisu dok muz spremi bocicu ili bocicu pa jos malo da zaspi na sisi. Ili bocicu izdojenog i ak joj nije dost jos ad. I nis nije reagirala lose, al 30 ml mi se cini malo meni je tad vec jela po 60. 
    6xmama glavno da ona napreduje, drzim fige s vaganjem! Mislim da se trebas drzat kak ti ona pojede a da ne bljucka a ne to po satima kak su rekli, pa ak pol sata duze spava a onda zadrzi obrok je bolje nego da ju budis pa izbaci pola. Ona je ipak mala i treba manje kolicine, ako ima npr 2600 da treba minimalno dnevno 260-300ml. To je minimalno. Sve iznad je plus super. Podjeli s brojem obroka i ml koliko jede pa ces vidjet otprilike pojede li dosta u 1 obroku ili da malo po cesce dajes ili tipa 50 a ne 40. Makar glavno da zadrzi obrok.

mamica1985
    04. Rujan 2018. 10:36

Noemi

Jutro, ni mi nismo spavali.. budjenje i sisa svakih 1-2h..
    Mamica Ja joj dam ponekad ad kad sam umorna od cjelodnevnog i cjelonoćnog sisanja (gladus je veliki) , po noći ad 60 ml plus sisa malo.. mislim da će joj biti malo 30 ml al probaj ili ju duže podoji..
    Ne dajem joj ad svaku večer, nego bas kad zagusti..
    druga mamica 😊 gdje kupuješ pampers? Ja u Dm i jako mi smrdi po plastici. Premium sam kupila.. tebi bolji active and dry? Koristila sam do sada babylove al su počela puštati na ledjima.. hvalite lidlove.. kako se zovu?

Nekad u dm-u, nekad u Bipi, a meni sve pelene smrde po plastici, tak da ne kuzim razliku

mamica1985
    04. Rujan 2018. 10:38

ivanolora

Pa navecer mi u pravilu zaspi oko pol 10 i spava do cca 6h s dva budjenja. Po danu na meni moze i 3h u komadu po par puta odspavati, cim je spustim u krevetic, budjenje za max 10min. Sad je cendravija jer joj zub vec izbija, bila je bolja do prije 10ak dana

mamica1985
    04. Rujan 2018. 10:38

ivanolora

Pa navecer mi u pravilu zaspi oko pol 10 i spava do cca 6h s dva budjenja. Po danu na meni moze i 3h u komadu po par puta odspavati, cim je spustim u krevetic, budjenje za max 10min. Sad je cendravija jer joj zub vec izbija, bila je bolja do prije 10ak dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.