Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    01. Rujan 2018. 21:59

nasdva
    01. Rujan 2018. 22:00

nasdva
    01. Rujan 2018. 22:02

Nadam se da će vam pomoć. Igre su od rođenja do 3 mj života.
    Ja Martu stavim u viper i puno joj pričam ili ju stavim na baby gym, pa malo na trbuh. Ali ona dosta i spava po danu

ivymicek
    01. Rujan 2018. 22:16

pharmamma

Meni je današnji dan trajao vječno..od 6 ujutro cicanje,cendranje,spavanje po možda 5-10 min,do večeri već i vrištanje od nervoze..a skoro cijeli dan sama s njom..leđa i ruke me već bole,vise nisam znala kako ju primiti,nositi,okrenuti da bude zadovoljna..sad gibam brzo u krevet u nadi da će ipak nešto odspavati ovu noć..
    Laku noć svima i nadam se da ćete se naspavati 😘

🤞🤞🤞 Držim fige da bar malo odmoriš.. 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    01. Rujan 2018. 22:17

nasdva

Nadam se da će vam pomoć. Igre su od rođenja do 3 mj života.
    Ja Martu stavim u viper i puno joj pričam ili ju stavim na baby gym, pa malo na trbuh. Ali ona dosta i spava po danu

Hvala nas dva... Kad nema ideja dobro će doći...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    01. Rujan 2018. 22:28

Arizona

Ejj..ovaj moj mali ima tajming ajme.. svaki put kad sjednem jesti on pocne cendrati i trazit papat i svaki put kad procitam ovdje 2-3 stranice i pri kraju sam evo njega..i onda sve zaboravim 😅.. ugl.. ja jos skacem na svaki plač i pustam sve sta radim..ne usudim se ovo malo kad smo sami da ga ostavljam duze od minute..mama kaze da pretjerujem..ali jos me strah..
    Za prste i sakice ..gura kad hoce jesti..a divlja s njima kad ima grcice..u mirnoj smo fazi s tim hvala Bogu..
    E nocas je 1.put spavao u kindacu..bas sam bila happy..skuzila sam da voli uspavanke sa YT-a🤗bas se smiri i zaspi..
    6xmama..drzim figice za curku..bude ona skoro papala ko velika❤ i cuj..daj nemoj se tlacit sa izdajalicom..vec sam napisala..babica mi pokazala trik s pelenom..ak stignes odi pod tus..namjesti sto topliju vodu na cicke da otvori kanalice..tusiraj..masiraj..kad procuris odi van..namoci pelenu opet sa sto toplijom vodom..omotaj..zakelji..drzi dok se ne pocne hladit..skini i namjesti si u kaj se izdajas..masiraj i izdajaj..mlijeko ide ko blesavo.. Mene je spasilo..ja sam bila pred upalom.. izdajalica mi nije nis pomogla i trajalo je sto godina..
    Kaj se tice dana..meni taaako proleti.. odjednom je 7 ujutro..a sljedece vec 1 ujutro.. 🙄

Meni je patronazna rekla kad sam joj rekla da se pocela grcit i da ima grceve, da to jos nisu grcevi. Oni tek nakon dva-tri tjedna pocnu. Da je muci ako je puno pojela ili se nagutala zraka pa se zato grci.
    Joj ja ne volim biti sama nikako..ni prije nisam, a sad mi je grozno. Valjda me hormoni jos zezaju, samo se rasplacem. Boli me dole rana jos, jedva cekam da prode imam osjecaj da ce biti lakse. Idem spavati dok mala pava.
    Laku noc mamice..😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

01. Rujan 2018. 22:39

Hej mamice i bebice,da vam poželimo laku noć😀,nije nas bilo danas na forumu,cijeli dan sam bila s Mihaelom kod svojih,bio je jako dobar,pa smo išli na kavicu s budućim kumovima,popapal,malo cendrao i sad pajki ☺️.  Nama dan proleti kad smo doma,papamo,znamo odspavati zajedno,dok on spava ili se zagleda u ruke,igračkice,jastučić,  onda kuham,malo ga tu i tamo pomazim da zna da nije sam,veš stavim prati i nešt sitno po stanu pospremim..Sad je već lakše kad sve prati i zanimaju ga igračkice..a m mu upali Tv i mali se naravno zagleda,je on miran onda al ja šizim i nedam🤯🤯. Mirnu i ugodna noć vam želim svima😘

• Maja82
    01. Rujan 2018. 22:55

Nasdva puno puno hvala!!!

bojana27
    02. Rujan 2018. 01:58

Cokica ma nema kaj nismo probale 😷😷 
    Mi bile na svadbi 😍😍

mamica1110
    02. Rujan 2018. 08:58

Dobro jutreko mamice i bebice! 
    Bojana27 bas ste slatke! 😊
    Ja se moram pohvaliti da smo jucer nabavili nosiljku za curku i ovo je preporod. Nesto kao elasticna marama. Toliko ju smiri da mi obavezno zaspe u tom. Malo se na prvu bunila dok smo se namjestile ali evo sad isto spava a ujutro nikako da se pokaka pa obavezno place. A meni ruke slobodne za skuhat i popit kavu! 😁 bila sam protiv nosilji da se ne navikne i kad ionako visi na rukama ovako bar nesto mogu i raditi dok smo same. 
    Meni dan proleti, obavezno imamo jutarnjui vecernju   setnju. U 5 dolazi tata pa ju on malo nosa a u meduvremenu kako koji dan, nekad spava pa ja cistim/jedem/kuham. Dok je budna ovisno o raspolozenju ju pokusavam zabaviti pjevajuci ili pustam pjesmice na yt. Trudim se malo ju staviti u lezaljku da gleda igracke, pa malo na trbuscic, pricamo si ili samo lezi na meni ako je mirna. Kad je nervozna onda se nosamo i plesemo. Neke dane je super a druge se osjecam ko u zatvoru i pitam se di je moj zivot 😂
    Ugodnu nedjelju svima želimo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.