Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    02. Rujan 2018. 09:45

mamica1110

Dobro jutreko mamice i bebice!
    Bojana27 bas ste slatke! 😊
    Ja se moram pohvaliti da smo jucer nabavili nosiljku za curku i ovo je preporod. Nesto kao elasticna marama. Toliko ju smiri da mi obavezno zaspe u tom. Malo se na prvu bunila dok smo se namjestile ali evo sad isto spava a ujutro nikako da se pokaka pa obavezno place. A meni ruke slobodne za skuhat i popit kavu! 😁 bila sam protiv nosilji da se ne navikne i kad ionako visi na rukama ovako bar nesto mogu i raditi dok smo same.
    Meni dan proleti, obavezno imamo jutarnjui vecernju setnju. U 5 dolazi tata pa ju on malo nosa a u meduvremenu kako koji dan, nekad spava pa ja cistim/jedem/kuham. Dok je budna ovisno o raspolozenju ju pokusavam zabaviti pjevajuci ili pustam pjesmice na yt. Trudim se malo ju staviti u lezaljku da gleda igracke, pa malo na trbuscic, pricamo si ili samo lezi na meni ako je mirna. Kad je nervozna onda se nosamo i plesemo. Neke dane je super a druge se osjecam ko u zatvoru i pitam se di je moj zivot 😂
    Ugodnu nedjelju svima želimo!

Meni je nosiljka zakon.. moj ne voli košaru ni as jer niš ne vidi pa se nosimo. Uspojem obaviti dućan sama s njim ili šetnju...
    Bojana 🤩🤩🤩🤩 wow prekrasna ti itvoje curice... Kak sre izdržali svadbu?
    Mi smo spavali ok... Mislim da njegovo frkanje nije povezano s ničim. Jučer sam pojela kolsč u koji idu jaja što ga je (mislila sam) inače frkalo...
    Ah tko će ga znat. Sad ću si dat malo više oduška.
    Uživajte curice u nedjelji nekabude što mirnija
    😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

02. Rujan 2018. 10:09

Jutreko mameki i bebeki😘. Bojana preslatke ste😍😍😍...mi imali tak tak noć,probudio se u 4 i otad nije pajkio,možda par minuta..papali bočicu oko 9,zaspao i probudio se za 15ak min uz strašan vrisak,ko zna kaj ne sanjao,miš mali,smirio se čim sam ga primila i zagrlila pa smo odlučili otići na kavicu i do Lidla,zaspao mi u as čim smo krenuli😍.

nasdva
    02. Rujan 2018. 10:28

Naša noć super, zaspala sinoć malo poslje 8 i prvi put tražila jest u 3:20. Popala i zaspala, onda u 4:20 još malo popala i isprdila se. Spala lijepo do 6:30 kad ju je opet počelo frkat i spavala na meni.
    Sad opet paoamo i kakamo. Došli s mise koju je prespavala

franovamamita
    02. Rujan 2018. 12:01

Dan cute
    Bojana divne ste 😘
    Arizona i moj ima senzore kad sjednem jesti 🤣🤣🤣
    Ena super za kavicu 😊 a noc Ce sljedeća biti bolja...
    Nasa je noc bila ok ali evo cim ne presvučem po noci propisa se do jutra 😣 sad ga hranim pa cemo do mame na rucak

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    02. Rujan 2018. 12:47

Bok cure 😁 upadam 😋
    26.8.rodio se mali Ivan, 3830g i 51 cm. Porod nije bio laki, zavrsio je carskim rezom. No, nema veze.
    Imam pitanje, danas nam je tjedan dana i kad smo ga ujutro brisali, stavili smo benkicu preko busike i pupak je, nadam se, sam otpao. Zvala sam patronaznu, rekla je nek ga naprasim tyrosurom. Ona sutra dolazi. Jel ima koja da joj je ispao vikendom i kako ste njegovale? Pupka se bas bojim.
    Puse svima 😘
    Nadam se da cu uskoro moci cesce pisati.

26.8. Ivan 💙💙

02. Rujan 2018. 13:31

Marijaa30

Bok cure 😁 upadam 😋
    26.8.rodio se mali Ivan, 3830g i 51 cm. Porod nije bio laki, zavrsio je carskim rezom. No, nema veze.
    Imam pitanje, danas nam je tjedan dana i kad smo ga ujutro brisali, stavili smo benkicu preko busike i pupak je, nadam se, sam otpao. Zvala sam patronaznu, rekla je nek ga naprasim tyrosurom. Ona sutra dolazi. Jel ima koja da joj je ispao vikendom i kako ste njegovale? Pupka se bas bojim.
    Puse svima 😘

Hej Marija 😘,dobrodošli nam i ovdje ti i  naš Ivek😍. Pupak kad otpadne našpricaš octeniseptom,dobro posušiš gazicom ili blazinicom,naprašiš i preko staviš sterilnu gazica,ne ljepi se ničim,samo preko staviš pelenicu,gazicu promijeniš i ponoviš postupak ako ju zapiša(zato sam ja gledala da mu pimpić bude prema dole) ili vlaži pa se zalijepi. Eto tak je nama rekla patronažna pa smo tak njegovali i bilo je ok.

02. Rujan 2018. 13:33

Ena31

Marijaa30

Bok cure 😁 upadam 😋
    Puse svima 😘

Hej Marija 😘,dobrodošli nam i ovdje ti i naš Ivek😍. Pupak kad otpadne našpricaš octeniseptom,dobro posušiš gazicom ili blazinicom,naprašiš i preko staviš sterilnu gazica,ne ljepi se ničim,samo preko staviš pelenicu,gazicu promijeniš i ponoviš postupak ako ju zapiša(zato sam ja gledala da mu pimpić bude prema dole) ili vlaži pa se zalijepi. Eto tak je nama rekla patronažna pa smo tak njegovali i bilo je ok.

E da,i nama rekla patronažna da se nemoram bojati pupka jer to njih niš ne boli,bitno da je čist i suh(kasnije čistili octeniseptom i brisali štapićem za uha)

02. Rujan 2018. 14:12

Bojana predivne ste 😍😍
    Nama noć bila super, dvaput odspavao po 3 sata. 
    Marija, nama je jučer otpao pupak i baš sam nekako instiktivno napravila ovako točno kako je Ena napisala. Patronažnu nisam ni zvala, sutra dolazi. 
    6xmama kako je vama? Jel što bolje sad po ovoj nadohrani? 🤞😘😘

nivami
    02. Rujan 2018. 14:27

Bojana super izgledate vas tri gracije😍😍
    Marija pozdrav tebi i Ivanu, mi tretiramo pupak na isti način kako je i Ena napisala 
    Cokica kako vas dvoje 
    Mi smo super spavali i noc i dan otprilike svako 2,3 sata a nekad i duze, kupamo se svako drugu vecer, spava u kreveticu
    Pozdrav svima 😘😘

mandarina
    02. Rujan 2018. 15:08

Pozdrav svim mamicama i i bebicama,
    ako je netko bio podići u dm- u paket dobrodošlice za bebe dali mi može reći iz knjižice pogodnosti kod za kupovinu knjige Velika knjiga razvojnih aktivnosti...,a tim kodom je knjiga na -50% pa bih je kupila a ja još nikako da odem u dm.
    Čini mi se bas super knjiga pa bih ju kupila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.