Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    01. Rujan 2018. 15:11

Prvo mi je dijete pa mi je sve novo i stalno sve provjeravam :) puno hvala na odgovorima. Ak nam je vec suđeno da cica palac (a tata joj je bio strastveni sisač palca) onda cu se s tim pomirit 😁 

01. Rujan 2018. 16:26

Mislim da nisam komentirala, pročitam pa ne stignem pisat. I evo, taman krenula i počeo je baš plakat. Sad je prikačen pa mogu pisati 😁
    6xmama nadam se da ćete uspjeti nekako napredovati na težini 🤞🤞😘😘
    Pepe moj ima 6 dana pa trpa cijelu ruku u usta i sisa.
    Bojana jesi probala možda Twistshake dude? Moj ju je odmah prihvatio.
    I ne znam jesam li htjela još šta pisati. 
    Aha da, po noći kad hranite dali uvijek podižete podrignuti? Njega to ful razbudi, a sisa ga taman lijepo prije uspava natrag. 

• sanela007
    01. Rujan 2018. 16:32

Pozdrav mamice!
    Kaj vi radite po cijele dane sa bebacima od 2-3 mjeseca? Ja stvarno ne znam sto bi kad oni mogu samo lezati I cendrati I to je to.... 
    Da li sam ja jedina koja ima taj problem I kojoj dan traje kao vjecnost, pogotovo kad je hladan I kisan pa ne mozemo izaci ni van na dvoriste u kolica...
    Kako ih zabavite, kako vam prolazi dan.... uspijete lI sto napraviti ili ste samo uz njih pa makar I cendrali...
    Dajte mi neke ideje jer to mi sve stvara dodatan stres....
    Hvala vam puno!!! 

lucy233
    01. Rujan 2018. 16:35

Ja ga po noci ne diram, osim ako mu bas smeta. Ako lijepo sisa pa zaspe ne budim ga. 

Cure jeste vi pocele kupovat zimsku ribicu? Neznam ni sama sta bi mu uzela, od ljetne pola toga na kraju nismo ni nosili..a na otoku smo pa kupovinu moramo planski u jednom danu odradit.

lucy233
    01. Rujan 2018. 16:41

sanela007

Pozdrav mamice!
    Kaj vi radite po cijele dane sa bebacima od 2-3 mjeseca? Ja stvarno ne znam sto bi kad oni mogu samo lezati I cendrati I to je to….
    Da li sam ja jedina koja ima taj problem I kojoj dan traje kao vjecnost, pogotovo kad je hladan I kisan pa ne mozemo izaci ni van na dvoriste u kolica…
    Kako ih zabavite, kako vam prolazi dan…. uspijete lI sto napraviti ili ste samo uz njih pa makar I cendrali…
    Dajte mi neke ideje jer to mi sve stvara dodatan stres….
    Hvala vam puno!!!

Pa mi malo lezimo i mazimo se, pa vjezbamo na stomacicu, pa izadjemo prosetat uru dvi..kupanje i presvlačenje maksimalno odugovlačimo. Sad zadnjih tjedan dva ga sve vise zanima pa sa zvečkama se igramo.. mislim da cu mu baby gym uzet da se moze malo i sam igrat..ali da, i meni se svaki dan ko vječnost čini a opet mi vrime leti :)

• sanela007
    01. Rujan 2018. 17:03

lucy233

sanela007

Pozdrav mamice!
    Kaj vi radite po cijele dane sa bebacima od 2-3 mjeseca? Ja stvarno ne znam sto bi kad oni mogu samo lezati I cendrati I to je to….
    Da li sam ja jedina koja ima taj problem I kojoj dan traje kao vjecnost, pogotovo kad je hladan I kisan pa ne mozemo izaci ni van na dvoriste u kolica…
    Kako ih zabavite, kako vam prolazi dan…. uspijete lI sto napraviti ili ste samo uz njih pa makar I cendrali…
    Hvala vam puno!!!

Pa mi malo lezimo i mazimo se, pa vjezbamo na stomacicu, pa izadjemo prosetat uru dvi..kupanje i presvlačenje maksimalno odugovlačimo. Sad zadnjih tjedan dva ga sve vise zanima pa sa zvečkama se igramo.. mislim da cu mu baby gym uzet da se moze malo i sam igrat..ali da, i meni se svaki dan ko vječnost čini a opet mi vrime leti :)

Da....ali opet I na to sve ne ode puno vremena....bas svaki dan kao vjecnost pogotovo kad smo sami doma. Kada nismo sami onda brze prodje ipak je sa muzem dok si ja nesto napravim. Ovako nista ne napravim. Koliko si ti sama doma? Stignes li sto napraviti?

lucy233
    01. Rujan 2018. 17:18

sanela007

lucy233

sanela007

Pozdrav mamice!
    Hvala vam puno!!!

Da….ali opet I na to sve ne ode puno vremena….bas svaki dan kao vjecnost pogotovo kad smo sami doma. Kada nismo sami onda brze prodje ipak je sa muzem dok si ja nesto napravim. Ovako nista ne napravim. Koliko si ti sama doma? Stignes li sto napraviti?

Muž radi 8 sati dnevno, ali često mi dođe mama pričuvat ga jer dovršavam faks ove godine a ne stignem se baviti time ako smo sami. Tako da ako uspijem skuhati i oprati robu sretna sam. Ali ja imam bebu koja odlično spava po noći i ništa po danu. Nadam se da će brzo naučit malo sam bit kad je budan. Meni je prvo dijete pa bas imam osjećaj da ništa drugo ne radim i ne stižem, tako da te u potpunosti razumijem. 

franovamamita
    01. Rujan 2018. 17:54

Sanela pricamo, mazimo se,igramo zveckama tj ja on bulji 🤣🤣🤣🤣setamo,nosimo se i tak sve po  malo...a spavanje preko dans nam je uzas vec sigurno 10 dana...sve nesto drijema i kunja uopce cvrsto ne zaspi i to ako napokon zaspi nakon borbe sam sa sobom...bude maximalno pol sata 45min sve ostalo na par min...nemam ono e sad cu sve napraviti dok spava ma kakvi

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• sanela007
    01. Rujan 2018. 17:59

Imam osjecaj da sam nesposobna mama koja ne zna sto bi sa svojom bebom, kako bi ga zabavila, te da je njemu dosadnoooo.... :( :( :(
    Ostavite li ga npr. u sobi da cendra a vi odete u kuhinju oprati sudje Ili staviti ves susit? :/

lucy233
    01. Rujan 2018. 18:20

I ja sam imala taj osjećaj prvih misec dana..i bilo mi je dosadno i osjećala sam ogromnu griznju savjesti radi toga.al kako je sve veci pocinje reagirati i igrat se pa je lakše i zabavnije. Sigurno nisi jedina.
    Ja ga stavim u kolica i malo zanjišem kad se uznemiri

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.