Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    02. Rujan 2018. 15:09

Wow Bojana! Zgodne ste 😍 kako je proslo na svadbi?
    Marija nemoj se bojati nis ne boli! Mojoj su 3x palili pupak kad je otpao..tu sluznicu i nis, ni pogledala nije. Samo naspricaj octanisepta, posusi i onda tyrosur malo nasipas i svaki x kad mjenjas pelenu mozes malo nasipat i stavit novu sterilnu gazicu. Bitno je da bude suho i da se ne zaljepi za gazu. Ako ti se zaljepi pospricaj octaniseptom da ju uspjes odlijepiti. Ako ga popisa isto - octanisept susenje prasak. 
    Bravo za dobre nocice!
    Ja razmisljam bi li odmah nosiljku kupila mislim onu tvrdu, ne maramu - znam da smo vec to pricali ali pliz ako tko ima otkad ste poceli? Pise na nekima da su od 0 mj, al nekak prije 3 mj me mozda frka 🤔 Ili ste uzimali  maramu prije nosilice? Isplati li se uopce oboje ? Nosilice su dosta skupe ima li sanse da se beba nece htjet nosit?

Arizona
    02. Rujan 2018. 16:06

Mina..vidis svatko kaze drugacije.. meni kad je tako divlje plakao u rodilistu..rekli su grcici.. cak mi je neonatolog rekao isto i dao da uzmem te kapi al da mogu i ne moraju pomoc.. 
    Dns se opet grci malo..a jebemu..rucala sam ribu i krumpir iz pecnice..jos izbjegavala cesnjak.. 
    Bojana..bas ste svi zgodni🤩..
    Vidim da pricate za mamrame/nosiljke.. mislim da ce i meni trebat..pogotovo kad ostanem sama.. 
    Daj mi recite jel ima koja baby monitor..onaj video..? Koji mozes pratit na mobu il laptopu.. koji je dobar? 

url=https://lilypie.com]

Arizona
    02. Rujan 2018. 16:18

E da vas pitam jos.. mali mi je dobio neke pristice.. ispod brade..na pregibu di je vrat.. malo oko guze i ispod po jednoj nogici.. sumnjam da je od praska.. iako je sve sensitive.. ili omeksivaca koji je isto sensitive za bebe.. sad perem bez omeksivaca jer sam cula od nekih da to zna izazvati alergije ako je beba osjetljivija.. bi li kupila becutan prasak..to sam cula da govore da je dobro..? I njihov omekaivac ili to ne? Kaj vi koristite?? 

lucy233
    02. Rujan 2018. 16:25

Ja stavim omekšivač ali direktno s robom ne u ladicu za njega, da se dobro ispere. Ali te bubuljice ti mogu biti od tvojih hormona šta su zaostali, to je bebino čišćenje..moj je ima puno lice i samo je prošlo nakon prvog mjeseca. 

Arizona
    02. Rujan 2018. 16:31

E to mi je i frendica rekla da moze biti ciscenje.. sad mazem sudokrem umjesto pavloviceve ..tak mi je ona rekla..  i za svaki slucaj sad masina pere bez omeksivaca.. i sa minimalno praska.. mislim dozirala sam tekuci ..mama je ovih dana stavljala ves i vec mi se cinilo da se previse pjeni..a ona od oka stavljala tekuci i to direkt u masinu.. hh..ne znam..meni je ovo 1.beba i ja sam sva panicna.. sve si mislim dal da idemo doktoru..😓

• Maja82
    02. Rujan 2018. 16:54

Arizona to ti je ciscenje normalno. Malo blazinicom i vodom peri kad mjenjas pelenice al to brzo samo nestane. Ja sam prasak uzela persil sensitiv mikrogranule. Al mislim da su ti svi ti sensitive prasci dobri samo sam cula da se omeksivac uopce ne stavlja za bebinu robu pa ja nisam nis koristila

pharmamma
    02. Rujan 2018. 16:58

Zdravo drage moje 😘 mi u procesu pakiranja za more,a dijete mi u skoku pa bi samo cicalo 🙈 do jutra možda i uspijem spremiti sve hahahah 
    Marija mi smo samo octenisept koristili,očistili štapićem i gore kompresa..
    Mi isprobale maramu,ali A.zasad nije bas bila voljna surađivati..možda bi se s vremenom navikla
    Deterdžent i omeksivac imamo sensitive,ali omekšivača stavljam samo malo..zasad nije bilo nikakvih reakcija pa nastavljam tako prati 😊
    Baby monitor imamo Arlo Baby i sve pohvale zasad..pratimo preko aplikacije na mobu,slika i zvuk su odlični,a ima i par dodatnih opcija koje su nam ispale korisne

mina04
    02. Rujan 2018. 17:05

Arizona

Mina..vidis svatko kaze drugacije.. meni kad je tako divlje plakao u rodilistu..rekli su grcici.. cak mi je neonatolog rekao isto i dao da uzmem te kapi al da mogu i ne moraju pomoc..
    Dns se opet grci malo..a jebemu..rucala sam ribu i krumpir iz pecnice..jos izbjegavala cesnjak..
    Bojana..bas ste svi zgodni🤩..
    Vidim da pricate za mamrame/nosiljke.. mislim da ce i meni trebat..pogotovo kad ostanem sama..
    Daj mi recite jel ima koja baby monitor..onaj video..? Koji mozes pratit na mobu il laptopu.. koji je dobar?

Eto uzas..kako svako svoje govori. A ja ju trazila savjet za kapi rekla je da nema jos potrebe 😶

All of God’s grace in one tiny face 💟

6xmama
    02. Rujan 2018. 17:33

Cokica

Bojana predivne ste 😍😍
    Nama noć bila super, dvaput odspavao po 3 sata.
    Marija, nama je jučer otpao pupak i baš sam nekako instiktivno napravila ovako točno kako je Ena napisala. Patronažnu nisam ni zvala, sutra dolazi.
    6xmama kako je vama? Jel što bolje sad po ovoj nadohrani? 🤞😘😘

Eto mi i dalje muku mucimo s tim hranjenjem,sad mi je malo zivnula i hoce sad vuc na bocici, al mi se redovno ispovraca jednom, dva put dnevno... Ne znam jel od tog trpanja sad silom ili joj nekaj ne odgovara.. Ne frce se nit pokazuje da bi joj smetalo mlijeko.Vagala sam ju jucer-2620,danas 2660,znaci kao krenuli ti grami pomalo. Moje izdojeno mlijeko nece popit opce, opce ne kuzim kak skuzi da je drugo mlijeko i nema sanse da ga popije 😢. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nasdva
    02. Rujan 2018. 19:07

6xmama bitno da je krenulo
    Ja koristim Persil sensitiv bez omekšivača
    Maramu sam prvo posudila od frendice kaj je mali imao 6 mj i kad sam skužila da se hoće nosit sam kupila. Imam onu iz Mullera. Marta sad hoće bit ali ne dugo.

Netko je tražio bon za knjigu
    Netko je tražio bon za knjigu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.