Ejj..ovaj moj mali ima tajming ajme.. svaki put kad sjednem jesti on pocne cendrati i trazit papat i svaki put kad procitam ovdje 2-3 stranice i pri kraju sam evo njega..i onda sve zaboravim 😅.. ugl.. ja jos skacem na svaki plač i pustam sve sta radim..ne usudim se ovo malo kad smo sami da ga ostavljam duze od minute..mama kaze da pretjerujem..ali jos me strah..
Za prste i sakice ..gura kad hoce jesti..a divlja s njima kad ima grcice..u mirnoj smo fazi s tim hvala Bogu..
E nocas je 1.put spavao u kindacu..bas sam bila happy..skuzila sam da voli uspavanke sa YT-a🤗bas se smiri i zaspi..
6xmama..drzim figice za curku..bude ona skoro papala ko velika❤ i cuj..daj nemoj se tlacit sa izdajalicom..vec sam napisala..babica mi pokazala trik s pelenom..ak stignes odi pod tus..namjesti sto topliju vodu na cicke da otvori kanalice..tusiraj..masiraj..kad procuris odi van..namoci pelenu opet sa sto toplijom vodom..omotaj..zakelji..drzi dok se ne pocne hladit..skini i namjesti si u kaj se izdajas..masiraj i izdajaj..mlijeko ide ko blesavo.. Mene je spasilo..ja sam bila pred upalom.. izdajalica mi nije nis pomogla i trajalo je sto godina..
Kaj se tice dana..meni taaako proleti.. odjednom je 7 ujutro..a sljedece vec 1 ujutro.. 🙄
url=https://lilypie.com]
Hej mamicw.
Meni isto dani lete.. ujitro budenje indoručak, klince u vrtić. Prvi kratko spavanjw pa nosanje i igranje. Igranje u smislu ku ku i zvečim zvečkom ili upalim mobil (ništa pametno).. pomazim javim se i onda malo surfam do sljedećeg uspavljivanja kad slijedi dulje spavanje. Tada čistim kuham perem pojedem i kad se zbudi idem po klince u vrtić. Igram se s velikima iki njega nunam i već.dolazi muž s posla. Malo još nunamo i koji put spavamo. Kupanje i noćno spavanje. Dakle umorim se...
Pita mene danas muž pa kako sam umorna nismo ništa radili. ?!?!?! Ja skuhala ručak, hranila i uspavljivala njega. Išli kod kumova tamo ga pretežno ja nosila. Kuma ga je držala d apopijem kavicu... Ja mislim da on zaboravi koliko se beba po noći budi 🤔😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sanela meni isti osjecaj bude neke dane.. mislim dok su tak mali i nema neke interakcije da se osjecamo da nas ne dozivljavaju. Vald je lakse cim su malo vece bebe. A obavljanje stvari..sve nes letece. Ja ju stavim na kauc u dnevnom dok kuham il perem sudje pa nes pjevusim il pricam da me cuje
Evo vam nekoliko slika iz knjige Velika knjiga razvojnih aktivnosti od rođenja do 3 god
Meni je današnji dan trajao vječno..od 6 ujutro cicanje,cendranje,spavanje po možda 5-10 min,do večeri već i vrištanje od nervoze..a skoro cijeli dan sama s njom..leđa i ruke me već bole,vise nisam znala kako ju primiti,nositi,okrenuti da bude zadovoljna..sad gibam brzo u krevet u nadi da će ipak nešto odspavati ovu noć..
Laku noć svima i nadam se da ćete se naspavati 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji