6xmama - drzim fige da vaga pokaze veliki + nakon vikenda, vjerujem da ti je tesko, ja sam i s prvom i sad stalno opsjednuta s time jel jedu dovoljno i jel imaju dovoljno kila. Moja cimerica je rodila malenu s 36 tjedana i hranili su je na Merkuru s PreNan i super je prihvatila i napredovala, tako da samo naprijed 👌
Pa moj često bljucka ali on je baš žderonja i jako brzo jede pa mu se nakupi zraka. Iako se smanjuje to pomalo kako raste. Sigurno da ga kolica malo iznerede pogotovo ako bude u njima odma nakon jela ne mora bit refluks 😊
Inače moram ga pohvaliti,jučer smo imali prvo okretanje s leđa na bok 😀
Nadam se da su sve mame i bebe odmorne
Ja sam kao i Franova starijoj nakon svakog cijepljenja dala pola cepica preventivno i oblogice i fakat nikad nikakve reakcije 👌
Nisam se bas naspavala, od pol 3 stalno neko budjenje i kenjkanje, zub je taj muci, zvace kaj god stigne, bradavice me ubijaju. Nervozna je full.
Jutro
Krepana sam...i moj bljucka nakon napinjala...to je normalno...odo doručkovati dok je dobre volje
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Moja stalno bljucka,ponekad isto i kroz nos
Više ne znam kako ju staviti spavat a da se ne probudi za 5 min 😩
Pozdrav svima! Nisam se nikad ukljucivala u rasprave, ali redovito vas pratim jos sa ljetnih beba i procitala sam jako puno savjeta koji su mi pomogli i na tome vam se svima zahvaljujem! Prije dva tjedna postala sam mama djevojcice, koja za sada dobro napreduje i nemam problema sa dojenjem. Ono sto me muci je to sto ona konstanto stavlja prste i šake u usta, i tako je od rođenja. Izgleda kao da traži palac za cuclanje ali ga još uvijek ne pronalazi. Ponekad zna odbiti sisu i samo cuclati prste na koje se vrlo brzo naljuti. Pokusala sam joj dati dudu ali je odbija (budem nabavila jos koji oblik mozda ce joj odgovarati). Da li se koja mama susrela s tim? I što se tiče spavanja, ona sada dva tjedna spava samnom u krevetu, a voljela bi je naviknuti na krevetić. Da li mislite da je “kasno” i kad ste vi počeli stavljati vaše bebe na spavanje u krevetić? Isprike na dugom postu
Pepe svi mislim stavljaju prste u usta, probaj joj svaki x uvalit cicku ak je gladna i pocne se ljutit, moja to najvise radi kad je gladna.. a onda se naljuti i na dudu i na prste. A mozrs i drugu dudu probat, mi imamo dr.brown silikonske od 1 komada bez one plastike.
U kreveticu spava od 1 dana i meni je tak najbolje, mislim prizaspe malo samnom dok doji al ju onda prebacim u krevetic. Al on mi je odma do kreveta pa ju cujem i vidim
Jutro/podne. Mi budni od 7. Frkali cickili pa opet spavali do frkanja i cickanja i prdenja i onda u 7 kakanje i budenje. Tak tak al ok.
Moj spava u krevetu samnom (meni lakše). Stavlja ručice u usta stalno. Toliko mu je to dobronda ni dusu više neće.
Ja već i ručak skuhala i pojela .Idemo popodne do kumova. Samo da ja popijem kavu jer jedva gledam.
Bebice i mamice evo vam ☕☕☕ da preživimo dan.
Btw moj se budi u snu u plaču valjda sanja pikicu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo da vas pozdravim, citam vas redovito ali ne stignem pisati, sutra nam je krstenje pa je kuci ludnica 😵😵 puse za vas a, posebno za vase bebice pa se cujemo za par dana 😘😘😘
04.07. Matija 💜
Pepe , moja ima 2,5 mj i nikako nece dudu , samo rucice svoje al isto jos palac nije skuzila 😊 sve dude sam probala 🤔🤔
A spava samnom , duze mi spava nego u kimbiju
Sortiraj odgovore
Najstariji