Skroz sam smotana,Marija nisam ti čestitala i poželjela dobrodošlicu ☺️😘
A Bojana prekrasne ste sve 3 ❤️❤️❤️
Tnx mamice za savjete.. vidjet cemo kako ce se te pikice ponasati i malo cu pripaziti na taj prasak i bez omeksivaca zasad..moram proguglat taj monitor..
Mina..uzmi ti bioGaia kapi.. ne mogu naskodit..ja ih dajem odmah ujutro.. ne znam jel do njih ili do toga kaj ja zaista pazim kaj jedem sad..svaki dan isprobavam po jednu novu stvar tj. hranu da skuzim od cega se javljaju vrazji grcici..ugl..puuno je bolja situacija sad.. u rodilistu je zadnja 2 dana divlje vristao.. izgleda da je bilo do mlijecnih proizvoda.. to mu smeta kad jedem..koliko sam zasad skuzila..
6xmama bitno da se dize nesto.. ne ocajavaj..ne sumnjam u tebe ni u tvoju bebačicu😉
E a za pupak..nama je patronazna rekla kad je otpao da samo prasak ide i gore sterilna gazica..da ne treba vise spricat..
url=https://lilypie.com]
E da..zaboravih.. i mom malom je u bolnici bio povisen bilirubin i rekli su mi sto vise dojiti i na svijetlosti biti.. ja sam ga staaalno sopala i naravno da je stalno bljucao.. pa Boze moj.. stvarno nisam strucna jer ne znam nis o bebama..al beba od dva tri dana i to prvo vrijeme ni ne moze puno jesti i stalno..ugl..koma mi je bilo..sopanje..bljucanje..grcevi.. on jadan samo place..kaka..ove ga presvlace samo 3 puta u danu.. ma uzas..i naravno..svi redom daju drugacije savjete🤯😡
url=https://lilypie.com]
Marija dobrodosla 😍😍
Na svadbi je bilo ok , u 1 krenuli doma , jedino noge su mi otpale😂al dobro 🤣
Jutro
Noc bila ok,sisanje u 3 i evo sada sisa...kad zavrsi onda spremanje i vodim svog đaka prvaka u skolu 😚 kako brzo narasti cudo jedno..
Eto i dragi mi danas stize nakon mjesec dana 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro
Noc bila ok,sisanje u 3 i evo sada sisa…kad zavrsi onda spremanje i vodim svog đaka prvaka u skolu 😚 kako brzo narasti cudo jedno..
Franova danas je lijep dan 🎉🎉🎉🎉.
Ajme đak prvak pa ja sam skroz zaboravila... Neka vam bude lijep prvi školski dan..
Uživajte svi danas skupa. Odmah će sve biti lakše.
Mi smo isto ok spavali ali smo zato jučer plakali cijeli dan i jako slabo spavali. Noću ga standardno frče ali sam već.oguglala na to pa spavam.
Idem piti kavicu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova - sretan prvi dan skole!!! 🎉
Nama noc ok, standardno pred jutro oko 5h nervoza i koprcanje u kinderbetu, od pol 7 budne pa ispratile seku u vrtic i tatu na posao i ooet zaspala prije 20ak minuta.
Jutro 😘 i kod nas dobra noć,u pola 5 je malo teže zaspala,ali ništa prestrašno..i evo,budna je od pola 7 da isprati tatu na posao i onda se skoro sat vremena smijala ispod mobila 😁 upravo popapala i zaspala 😊
Jutro
Noc bila ok,sisanje u 3 i evo sada sisa…kad zavrsi onda spremanje i vodim svog đaka prvaka u skolu 😚 kako brzo narasti cudo jedno..
Sretan prvi dan škole ☺️😘 i uzivaj s mužićem ovih dana 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji