Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    03. Rujan 2018. 08:11

Sretan prvi dan škole 😊😊 

Iza nas najbolja noć do sad, zaspao u 10:30 probudio se u 6:45 kad je muž išao radit , pojea i nastavia spavati.
    Čitam knjigu i pijem čaj u miru i tišini, toliko mi je čudno da se ne mogu ni opustiti 😂😂 
    Vidim svima neka dobra noć, nek se i dan nastavi

03. Rujan 2018. 09:45

Super za dobre noćice😘😘, Franovamamita čestitke na prvom danu škole,sretno. Joj super kaj ti mužić stiže,uživajte u dječici i druženju😍😍😘😘🤗🤗. I naša noć bila ok,s tim da je rano zaspao..probudio se nekad po noći,neznam u kolko,malo sam ga podragala i opet zaspao do 5,uzela k sebi,cicao i zaspali do pol 9,pojeo i brzo zaspao. Mene prehlada uhvatila... Uživajte u danu😘🤗😍

Arizona
    03. Rujan 2018. 10:01

Evo i mene.. ja suprotno od vas uvijek.. mi nismo imali dobru noc😭 mali je dobio grcic ili je pokusavao kakati..ne znam sad.. ali poceo je plakati.. a ovaj moj se samo non sarlantno pokupio iz kreveta u dnevni bez ijedne rijeci.. i to nakon sto me par sati prije kad smo jos bili u dnevnom takodjer ostavio s malim usred opet duplog odjednom mijenjanja pelene jer se zapisao kad sam bila pri kraju-uz rijeci da on mora spavati.. 🤬🤬 Naravno pukla sam u 4 ujutro i gadno smo se pokacili..jos mi je i mama tu..uzas..uzas..uzas.. 
    Znam da muski ne mogu tu puno pomoci u pocetku..ali bas me pogodilo..mogao je bar pitati jel ti treba pomoc.. dodati nesto..pridrzati malog na sekundu.. bilo kaj...  Na kraju sam se tako uzrujala i plakala da sam jedva smirila malog.. nije ni htio u kindac..spavao je kraj mene.. 
    Morala sam se nalo pozaliti..ne zamijerite... 
    Franova sretan 1.dan skolice..

url=https://lilypie.com]

03. Rujan 2018. 10:13

Arizona

Evo i mene.. ja suprotno od vas uvijek.. mi nismo imali dobru noc😭 mali je dobio grcic ili je pokusavao kakati..ne znam sad.. ali poceo je plakati.. a ovaj moj se samo non sarlantno pokupio iz kreveta u dnevni bez ijedne rijeci.. i to nakon sto me par sati prije kad smo jos bili u dnevnom takodjer ostavio s malim usred opet duplog odjednom mijenjanja pelene jer se zapisao kad sam bila pri kraju-uz rijeci da on mora spavati.. 🤬🤬 Naravno pukla sam u 4 ujutro i gadno smo se pokacili..jos mi je i mama tu..uzas..uzas..uzas..
    Znam da muski ne mogu tu puno pomoci u pocetku..ali bas me pogodilo..mogao je bar pitati jel ti treba pomoc.. dodati nesto..pridrzati malog na sekundu.. bilo kaj… Na kraju sam se tako uzrujala i plakala da sam jedva smirila malog.. nije ni htio u kindac..spavao je kraj mene..
    Morala sam se nalo pozaliti..ne zamijerite…
    Franova sretan 1.dan skolice..

Ajoj draga,žao mi je zbog situacije s dragim,razumijem te...znam da je teško,pogotovo u početku al pokušaj ostati sabrana,i bebica osjeti tvoju tugu(i ja sam znala plakati jer sam osjećala da je sve na meni a nisam bila sigurna u sebe i onda mi ga je bilo puno teže smiriti),iako je moj znao pelenicu promijeniti i nosati ali smo većinu vremena proveli sami...sjesti će sve na svoje mjesto kroz koji tjedan,ponekad će ti se vjerojatno činiti ko da ti m samo smeta..kak bude bebač veći bit će lakše,samo hrabro naprijed i fokus na mrvicu😘😘😍🤗🤗,a kroz dan kad je doma reci mu da se malo zabavlja s njim i pričuva ga dok ti uzmeš svojih pola sata mira,pa makar da na balkonu popiješ kavu(i zapališ☺️)

Arizona
    03. Rujan 2018. 10:39

Tnx Ena.. znam da je ovo 1.vrijeme prilagodbe tesko.. ali bas sam ocajna dns.. dodje mi da odem s mamom u Zg nazad ako ce mi tako biti kad ona ode.. 
    On samo ponavlja da ce se on aktivirati kad mali poraste..da sad muski nemaju tu sta radit.. jos i iskoristava situaciju kaj je moja mama tu pa smatra da bude ona sve.. a ja se pokusavam sto manje oslanjat na nju da se sva ne raspadnem kad ona ode.. jos je i tako prigodno prehladjen sad pa hoda s maskom oko malog i nece mu blizu dok kao ne ozdravi...  ne znam uopce kaj da mislim..necu tolerirati svadje pred malim..a znam da se ne mogu ni pokupiti odmah "na prvu".. 

url=https://lilypie.com]

03. Rujan 2018. 11:08

Arizona

Tnx Ena.. znam da je ovo 1.vrijeme prilagodbe tesko.. ali bas sam ocajna dns.. dodje mi da odem s mamom u Zg nazad ako ce mi tako biti kad ona ode..
    On samo ponavlja da ce se on aktivirati kad mali poraste..da sad muski nemaju tu sta radit.. jos i iskoristava situaciju kaj je moja mama tu pa smatra da bude ona sve.. a ja se pokusavam sto manje oslanjat na nju da se sva ne raspadnem kad ona ode.. jos je i tako prigodno prehladjen sad pa hoda s maskom oko malog i nece mu blizu dok kao ne ozdravi… ne znam uopce kaj da mislim..necu tolerirati svadje pred malim..a znam da se ne mogu ni pokupiti odmah "na prvu"..

Super da ti je mama tu,ma prihvati svu moguću pomoć od nje a s dragim pokušaj mirno popričati i objasniti mu da ti i mala pomoć puno znači,drži se i samo se ti nama tu pojadaj,bit će ti lakše😘

japanka
    03. Rujan 2018. 11:29

Arizona evo da te utjesim i nama je noc bila koma. Zaspala tek u pola 2! Do tad gledala kao sova. Ja muzu govorim da ju malo on sad nosi i proba uspavat, on ljut (a na godisnjem smo pa mislim da je fer da se ukljuci sto vise jer ga stvarno stedim kad radi). On ju nije niti jednom presvukao a curka ima 7 tjedana  ali ju hoce nositi i stvarno ju zna uspavati. 
    Ako te ista tjesi, znaj da je najteza godina braka ona kad se dobije prvo dijete. To je ogromna promjena i potrebna je velik napor za prilagoditi se. Ali vjerujem da i to prođe i da zaboravimo teske trenutke a ono lijepo ostane u sjecanju. 
    I kad ti je tesko sjeti se - jedna je majka! Majku nitko ne moze zamijeniti i njezina uloga je najvaznija i povezanost s djetetom se ne moze mjeriti s nikim drugim! Ti si centar svijeta svojoj bebi :)

lucy233
    03. Rujan 2018. 11:54

Muški nisu nosili bebu 9 mjeseci, nisu prošli porod, ne mogu je hranit i ja stvarno vjerujem da im se teže povezati se s bebom. I da osjecaju da ne mogu pridonijeti toliko koliko mama. Ali vjerujem da se s lijepim  razgovorom može objasnit kako tih pola sata nošenja pomaže i njihovoj vezi s bebom i mami 😊 
    Znam da je teško bit smiren kad te hormoni pucaju i ne spavaš, ali bit će sve u redu, i još je mama tu, najbolje da se preko dana osloniš na nju a noći probaj sama izborit se da se naviknes kad nje ne bude. 
    Bebica je najvažnija ali bebica treba odmorna i smirena mama. Ja sam prvih misec dana bila luda, ali sad kad sam malo naspavanija i smirenija odma je i beba mirnija :) 

franovamamita
    03. Rujan 2018. 12:05

Hvala curke 😘😘
    Arizona kontam te skroz ja kontam da bih se sa svojim poklala ovako smo razdvojeni i sama sam s djecom i znam da ne mogu na nikoga racunati...eto 2 mjeseca sve sama oko klinca kupaj presvlaci hrani nosaj uspavljuj ..ali vidjeti cemo od danas muz ce biti tu do nedjelje pa cisto me zanima koliko Ce sudjelovati...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Noemi
    03. Rujan 2018. 12:31

Arizona, cure su već sve dale savjete.. ja ću samo nadodati da je prvih mjesec dana najgore, tebi hormoni još luduju.. tako da probaj ne donosit nikakve odluke preko noći.. jer i sama si rekla da je najlakše se pokupit na prvu.. 
    ja isto sve sama radim, al takav je bio dogovor i nemam se pravo žaliti. Muž radi po cijele Dane, ima stresan i zahtjevan posao i treba mu san.. tako da mi spavamo u drugoj sobi..sad brzo ćete krenuti u setnje, ti ćeš vise spavati pa vidjet ćeš kako će se sve posložiti.. s dragim probaj u miru porazgovarati i objasnit mu da ti je potrebna njegova podrška i pomoć..bar malo, jer sve je na nama mamama i moramo biti jake i sabrane radi naših bebaca koji nas jako trebaju i  nazalost osjete naše stanje.. primjer mi živimo na prvom katu bez lifta i imam poprilično teška kolica i svaki put kad ih nosim rez me boli satima poslije, došli smo iz setnje ona place, ja se raspadam od boli, umora i gladi i ja počnem plakati i dojim ju.. znaš kako me tužno gledala i sigurno je osjetila da sam tužna a onda to i na njih prenosimo.. svaki dan će ti biti sve lakše s njim, to ćeš biti sigurnija s bebom i ojačat ćeš.. tako da glavu gore hrabra majko 😘❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.