Mi danss zavrsili na hitnoj, mala nis na kilazi ne dobija, stojimo na 2600 s tim da jede AD mlijeko 😥, tesko ju se budi, totalno nezainteresirana za jelo, nikad ne place, ne pokazuje da je gladna… Ispalo da ju fest dere zutica, svi ostali nalazi ok. Dali mi doma s tim da ju hrani m svakih sat i pol i budim kolko mogu, ak ne bu nis bolje vratit se u bolnicu. Patronazna mi je ostavila vagu da ju vazem prek vikenda. Cicanje mozemo skroz prekrizit, naravno
Uf uf kak ih žutica umori.. daj joj kaj god i držim fige da počne jačati i da nećete morati opet u bolnicu.
Ma samo nek jede i nek dobiva na kilaži. Drugo je nebitno.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi danss zavrsili na hitnoj, mala nis na kilazi ne dobija, stojimo na 2600 s tim da jede AD mlijeko 😥, tesko ju se budi, totalno nezainteresirana za jelo, nikad ne place, ne pokazuje da je gladna… Ispalo da ju fest dere zutica, svi ostali nalazi ok. Dali mi doma s tim da ju hrani m svakih sat i pol i budim kolko mogu, ak ne bu nis bolje vratit se u bolnicu. Patronazna mi je ostavila vagu da ju vazem prek vikenda. Cicanje mozemo skroz prekrizit, naravno
Šta više na svjetlu i cim prodje zutica doc ce i apetit i kilice :) držimo vam fige da to bude sta prije 😊
6xmama nadam se da će kilice krenuti čim prije prema gore i da će sve biti ok 🤞🤞budi hrabra,sve mislimo na tebe i Beatu 😘
Držite se drage moje,probaj ju čim duže držati samo u pelenici kod prozora da ima dnevno svjetlo (bar deset minuta kod preskidanja,tak su meni rekli jer je i M bio žut),probaj izdojeno davati uz dohranu pa možda prihvati sisu kad malo ojača i odžuti,ak i neće sad. Držim fige da čim prije prođe a tebi hrabra mamice 😘😘 i puno virtualne podrške🤗.
E da, htjela sam pitati, nisu ju stavljali pod ona svjetla,protiv žutice,kao fototerapija? To su curkici kaj je bila samnom u sobi,jednom dnevno bi bile skupa pod tim svjetlom,isto malecka nije htjela papati i samo je spavala.
Ma nisu rekli su da nije jos tolko visok bilirubin da ju stave pod lampu, a 260 joj je bil 😥. Kod otpusta joj je bio 170,znaci definitivno je uzela maha.
A za mlijeko-danas sam joj dala kaj sam skupila od jucer 60 ml svog mlijeka i nije ga htjela popit 😲, radila neke face, na kraju nis od toga.
Mah, nijednog nisam uspjela dojit, tak da mi je ovo sve vec poznato. A to kaj ja za pol sata iz obadvije cice nacijedim 10 ml je nis.
Hvala svima na podrsci, nadam se da ce vise krenut gore ti grami... Najgore mi je kaj je ona tak sitna i slaba, ne mogu s njom eksperimentirat sa cicom/bocicom kad je svaki gram bitan kod nje. Kupila danas PreNan, koji je za nedonoščad i djecu sa niskom por.kilazom,mozda malo zivne od toga, ima vise kalorija nego obicno adaptirano.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma nisu rekli su da nije jos tolko visok bilirubin da ju stave pod lampu, a 260 joj je bil 😥. Kod otpusta joj je bio 170,znaci definitivno je uzela maha.
A za mlijeko-danas sam joj dala kaj sam skupila od jucer 60 ml svog mlijeka i nije ga htjela popit 😲, radila neke face, na kraju nis od toga.
Mah, nijednog nisam uspjela dojit, tak da mi je ovo sve vec poznato. A to kaj ja za pol sata iz obadvije cice nacijedim 10 ml je nis.
Hvala svima na podrsci, nadam se da ce vise krenut gore ti grami… Najgore mi je kaj je ona tak sitna i slaba, ne mogu s njom eksperimentirat sa cicom/bocicom kad je svaki gram bitan kod nje. Kupila danas PreNan, koji je za nedonoščad i djecu sa niskom por.kilazom,mozda malo zivne od toga, ima vise kalorija nego obicno adaptirano.
Ma bitno da uspijete popapati i dobiti na težini da otjerate žuticu,bit će sve ok draga😘🤗.Koju bočicu imate? Mi se s Mam preporodili.
Vecer
Nemogu popamtiti imena brzo sam preletila...
Vidim bilo je kontrola, cjepiva,kukica i svega...
Super za sve dobivene kilice...nakon cjepiva ja sam svom prvom uvijek stavila pola cepica imao temp ili ne i obavezno oblog...jednom s god dana nisam i zakurio mi i isto sad pred skolu kontala ne treba...tako da kad se Filip cijepi obavezno stavljam...
Ivy ako dr kaze da je ok onda joj vjeruj 😉
Za izdajanje,hm izdaja se tek toliko da popusti pritisak u protivnome jos vise se navlaci mlijeka i bude zatvarani krug...
6xmama drzim fige draga da preko vikenda ipak vaga pokaze napredak 😘
Barbara i moj dragi se bojao ali evo sad se vec navikao...ma mozda bi ti bilo najjednostavnije avionom 😘
Ja trcala na 100strana danas dosla kuci u pol 10 mali je danas dobio kednu bocicu bio je na jednoj drugoj i bas se bacao i bio nervozan a i nije kakao 3 dana i evo sad navecer napunio 3 pelene...maloprije zaspao...ajme tako bih sad sjela na terasu s pivom i cigaretom nemate pojma...😋
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
😴😴😴😴 zaspat ću stoječki 😩 A. je zaspala oko pola 10 i od tad cicala 6 puta 😩 još k tome od ponoći do negdje pola 3 se probudila svaki put kad bi ju uspavala,a sad pred jutro je bilo na redu prdenje i kakanje uz nešto grčeva..za jedno dojenje sam zaspala,sjećam se samo da je počela cicati i dalje ništa..nadam se da je sad čvršće zaspala pa da odspavam i ja 😴😴
Dobro jutro!
Pratimo vas ali manje pišemo, čestitam svim novim mamama i bebicama sve najbolje.
Držimo fige za 6xmama da bebolina što prije ojača i dobije na kilicama.
Pharmamma suosjećam,mi se zadnje 4 noći budimo non stop i grčevi su prisutni osim danju i po noći 🙄 a dnevna spavanja su isto odjednom počela biti jako kratka i probudi ju svaki zvuk. Jedino mi u šetnji želi odspavati i biti mirna.
Da li vaši bebači uz to redovito stenjanje i pokušaje kakanja kod naprezanja bljucnu dio mlijeka? Moja je jučer nakon cijele noći izbacila u mlazu kroz nos i usta sav sadržaj iz želuca,malo reć sam pretrnula od straha i naravno odmah sam se pitala da li je to refluks. Ona meni i u šetnji bljucka u kolicima,vjerojatno joj se zbučka.
Evo isto se vratile već iz šetnje jer mi se bar tako opusti pa ja stignem popiti kratko kavicu dok ne krene urlik 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji