Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    31. Kolovoz 2018. 18:37

pharmamma

A nije da se, kaj se tiče izdajanja nakon dojenja,to radi samo ako je bas neka kvržica ili je dojka još prenapeta i bolna..inače se još vise povećava produkcija mlijeka..tako da mislim da bi u normalnoj situaciji to dodatno povećalo rizik od upale jer se stvara vise mlijeka nego sto beba može posisati

Tak si i ja mislim. Kvrge sam imala na početku kad đi jw mljeko naglo došlo pa mi je muž masirao i to smo rješili.
    Danas sam ih izdojila do kraja oba dvije i mislim to radit eventualno 1 mjesečno.
    U prošloj laktaciji sam mogla po 2 dcl bez beda izdojit iz jedne. Ona jede često svaka 2-3 h i nemože toliko na obroku pojest.
    Budemo nas dvije to već nekako.

ivymicek
    31. Kolovoz 2018. 18:37

Evo nas s oregleda. Dobili 900g u mjesec i 2 tjedna... Meni se čini malo a dokica kaže da je dosta.
    Kukichi su dobro kontrola u 10 mjesecu.
    Plakali smo se ko ludi na pikicu ali brzo prestali.
    Eto

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

TetaTina123
    31. Kolovoz 2018. 18:39

Pozdrav, mozda malo upadam ko padobranac al imam pitanje kako su vase bebe reagirale na prvo cijepljenje? Mali jucer bio 2 mjeseca.
    Mi dns bili i mali cim se spusti dole place ko da mu zadnje, jedva mu pelenu promijenim a inace obozava biti golac i ne buni se, sad ga samo sisa i ruke smire I mjerila temp i za sad hvala Bogu nema a nogica malo naotecena al stavljamo obloge.

31. Kolovoz 2018. 18:48

Joj, mi smo danas tokom dana jaako malo spavali, stalno bi bio na sisi. Pa je dobio dudu. Cucla je ko lud, i drži s obje ruke. A i još je žut pa me čudi da oće baš baš jest. Neka 😁
    Meni je i dalje cijeli dan temperatura, 37.3 je max, al nakon što sam malo odspavala, preznojila se i pojela, osjećam se malo bolje. I izašli smo 10 min u dvorište. Za sad samo ručno malo izdojim nakon podoja, prije toga malo izmasiram, nisam još aktivirala izdajalicu. 
    A da mi nema mame i svekrve ove dane, ja bi umrla, al doslovno. 
    Ne znam tko je napisao za anesteziju, spinalnu sam dobila. Ali danas je glava malo bolje.
    Eto, post samo malo da se pojadam. 

ivymicek
    31. Kolovoz 2018. 19:00

Neznalica123

Pozdrav, mozda malo upadam ko padobranac al imam pitanje kako su vase bebe reagirale na prvo cijepljenje? Mali jucer bio 2 mjeseca.
    Mi dns bili i mali cim se spusti dole place ko da mu zadnje, jedva mu pelenu promijenim a inace obozava biti golac i ne buni se, sad ga samo sisa i ruke smire I mjerila temp i za sad hvala Bogu nema a nogica malo naotecena al stavljamo obloge.

Evo mi smo baš danas cijepljeni. Kaže dokica ako bude crveno i naotečeno staviti hladne obloge ako bude cendrav dati pola čepića Lupoceta prerezanog po pola po dužini.
    Eto mamice ako se nastavi probaj.
    Cokica dobrodošla. Oko 6og dana života ti ide skok pa nacicavaju mlijeko... Možda zato?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

31. Kolovoz 2018. 20:22

Neznalica123

I moj je bio takav par dana nakon pikice,bude prošlo,mi ga tješili,nosali,ma sve živo probali,jednostavno mora proći..a možda vam je i skok u razvoju što vele curke,isti sistem.. držim fige da čim prije prođe🤞🤞

31. Kolovoz 2018. 20:46

ivymicek

Evo nas s oregleda. Dobili 900g u mjesec i 2 tjedna… Meni se čini malo a dokica kaže da je dosta.
    Eto

Ma ok je to,ak dokica veli da je onda je. Super za kukiće i brzo smirivanje🤗😘, Miha je više plakao na potezanje piše nego pikicu🤣

ivymicek
    31. Kolovoz 2018. 20:50

Ena31

ivymicek

Evo nas s oregleda. Dobili 900g u mjesec i 2 tjedna… Meni se čini malo a dokica kaže da je dosta.
    Eto

Ma ok je to,ak dokica veli da je onda je. Super za kukiće i brzo smirivanje🤗😘, Miha je više plakao na potezanje piše nego pikicu🤣

🤣🤣🤣 I ja bih plakala da mi natežu pišu.  Hjooj

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    31. Kolovoz 2018. 21:08

Mi danss zavrsili na hitnoj, mala nis na kilazi ne dobija, stojimo na 2600 s tim da jede AD mlijeko 😥, tesko ju se budi, totalno nezainteresirana za jelo, nikad ne place, ne pokazuje da je gladna... Ispalo da ju fest dere zutica, svi ostali nalazi ok. Dali mi doma s tim da ju hrani m svakih sat i pol i budim kolko mogu, ak ne bu nis bolje vratit se u bolnicu. Patronazna mi je ostavila vagu da ju vazem prek vikenda. Cicanje mozemo skroz prekrizit, naravno

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nasdva
    31. Kolovoz 2018. 21:12

6xmama

Mi danss zavrsili na hitnoj, mala nis na kilazi ne dobija, stojimo na 2600 s tim da jede AD mlijeko 😥, tesko ju se budi, totalno nezainteresirana za jelo, nikad ne place, ne pokazuje da je gladna… Ispalo da ju fest dere zutica, svi ostali nalazi ok. Dali mi doma s tim da ju hrani m svakih sat i pol i budim kolko mogu, ak ne bu nis bolje vratit se u bolnicu. Patronazna mi je ostavila vagu da ju vazem prek vikenda. Cicanje mozemo skroz prekrizit, naravno

Joj 😔 samo hrabro. Bitno je da počne dobivat na kilaži nije bitno što jede. Izlaži je svjetlosti. Nadam se da ćete se izvuć bez bolnice.
    Možda joj možeš davat svoje izdojeno mljeko u kombinaciji s ad 
    Šaljem puno pusa 😘 i pozitivnih vibrica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.