I ja pijem iz trudnoce jos vitamine prenatal care i zeljezo i omegavit.. caj za dojilje hipp sam sad uzela kad smo isli iz rodilista .. tamo sam pitale za te vitamine i rekli su mi da mi to u pravilu ne treba..al kao eto nek pijem jos mjesec dana.. vidjet cu kaj cu poslije.. mislila sam prebacit se na vitamine za dojilje..
Evo poslala mamu u ljekarnu..dali su Babytol ..to sve u jednoj kapsuli..ne mogu odvojiti...
url=https://lilypie.com]
Ja isto pijem čaj od Hippa za dojilje, ali ne baš svaki dan. Kad se sjetim. Isto tako i Elemama vitamine kad se sjetim. Pazim samo na prehranu i trudim se jest što više svježeg voća i povrća...
Spominjete čaj od Hippa,ja kupila 2 kutije kad sam izašla iz bolnice,popila par šalica,eno ga stoji i čeka lijenu mene da si ga skuham☺️🙃,evo sutra ću,gledam ga svaki dan al uvjek me nešto drugo zaokupi...nadam se da ste imale dobar dan,ja se stvarno danas nemogu požaliti,bio je divna beba i dan mi je proletio al se bojim da će noć opet biti nacicavanje 😆,zasad je u svom krevetić ,na putu da zaspi,u dugo obučen,pokrila ga dekicom i poplunčićem(možda sam pretjerala al meni je hladno po noći pa mislim da je i njemu,počeo kihati danas dosta).
Vecer drage mamice i bebice!!
Trebalo mi je gotovo mjesec i pol da se prebacim na temu...
Prije svega svima zelim sto vise prospavanih noci i sto manje muka po grcicima ...briga ce biti, ali na kraju pored svih savjeta koje dobijete nakon sto se malo opustite, vjerujte, same cete znati najbolje za vase bebace jer mama ipak zna najbolje..
Od 100 savjeta mozda ce vam 10 biti korisnih jer niti jedna beba nije ista..niti po nacinu cicanja niti po nacinu uspavljivanja niti po ritmu spavanja...a vi cete drage mame iz dana u dan u svakoj minuti novog sata upoznavati sve posebnosti vaseg svijeta u malom
Jos htjela tipkati ali ode post pa sam se pogubila..sutra natipkam ostatak..da malo napisem o nasoj rutini i o prvom pregledu i ostalo...
Drage mamice....laka vam, najlaksa po mogucnosti, noc
Noćica klokani... Meni dan proletio... Noće bez puno buđenja i grčića nam želim... 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😘 da nadoknadim jučerašnje zaostatke 😁
Dobrodošle nove mamice i bebice 😘
Lucy sretna vam jučerašnja 2 mj 🎉
Nama je pedica za d vitamin rekla da uzmemo s probiotikom pa ću danas uzeti biogaiu
Ivy,za pospremanje,ja se ne zamaram..koliko stignem.napravim,ako ne probam idući dan..malena je sad bitnija,ali i to da ja pojedem i malo odmorim..a ako je kriza,srećom imam mamu da uskoči..taj joker mislim iskoristiti sad kad nam krenu gosti ako neću sama stići
Vitamine ne pijem,ne jer ih nemam nego se ne sjetim 🙈
Mi jučer odradile uzv kukova,sve je ok 😊 pa nam je i bakica pravila društvo dobar dio dana,iskoristile smo ove normalnije temp za šetnje,nije bilo grceva,ugl super dan..čak je i navecer cvrsto zaspala u 10,inače prije 11 ništa..al zato cickanje u 12,3,4 i u pola 7🙈 uz “ne da mi se spavat” fazu od 4 do pola 6..i mislim da od večeras spava u vreći za spavanje jer sam ju stoput morala pokrivati il ponovno stavljati carapice na noge..ne zna biti mirna ni 2 sekunde 🙉
Mame jel imate zaštitnu ogradicu na krevetiću?mislim da ću ju ja skinuti jer je jučer popodne završila s licem skroz u ogradici 😕 nije problem tokom dana kad smo uvijek pored,ali me sad noć brine
Jutro svima 😊
Mi smo spavali od 23-8 s jednim hranjenjem oko 4.
Al takve noći itekako se naplate preko dana, neznam kad je zadnji put dnevni san duzi od pola sata ima, tako da kućanske obaveze obavljam kad mi mama dode poigrati se s njim. Ali ni ne zamaram se previše bitnije mi je da on ne plače.
Zaštitnu ogradu sam skinula kad sam ga našla zarotiranog za 90° u krevetu, nije mi bilo svejedno
Pharma super za kukove!!! Neka majka samo uskače treba i tebi odmora.
Lucy super za super noć znam kako ti je preko dana.
Mi smo imali tako tako noć jer mu je zasmetalo opet nešto ilo borovnice ili celer.
Ma ne zamaram se i ja inače ali imam dva kikacha koji se baš vole igrati u dnevnom i ne u svojoj sobi pa imam svega po svud i onda imam osjećaj kao da me to sve guši a ne stignem pospremiti a oni kad i počiste svoj igračke to nije baš skroz pospremljeno 😂. Kikachima niš ne smeta i to je isto ok...
No pomirit ću se sa ne ćišćenjem ili ću si mamu uposliti jer živciranje nema smisla.
Mi imamo zaštitnu ogradu ali nema opasnosti jer on spava samnom..
Idem ga probati spustiti i probati skuhati ručak
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mame! Nama ok noc, zaspala je fino juce u setnji predvece i potegla do 11 pa jela i onda budjenje u 2 pa 5.45.. to je potrajalo do 7 al je onda jos uspjela uspavat do 9 😁 Oba puta se i pokakala eto to je novo inace bi tek ujutro..pa ju moram i presvuc i onda se razbudi naravno..😕
Juce prvo kupanje 😁 napokon, rijesili pupcic!
Sad brzo setnja, od kuhanja nis danas -treci dan filanih paprika al bas me briga 😂 Kad mama napravi jedes danima i ne pitas!
Isto sam razmisljala za tu ogradicu 🤔 bas sam ciljano isla 2 kupit jer mi je i zgodno i prakticno se cini i onda izbace par clanaka s opasnosti od gusenja 😣 mislim ona se jos ne vrti al mislim isto da cu maknut
Sortiraj odgovore
Najstariji