Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Kolovoz 2018. 13:14

tockica1990

Pozdrav svima
    Pridruzuje vam se jos jedna mama male curice koja ce uskoro mjesec i pol.
    Pratimo vas vec neko vrijeme, ali nikako da vam se pridruzimo.
    Mi dojimo i uzivamo u tome iako mamu cicke jos uvijek bole. U rodilištu dobila ragade i uspjesno to zacijelili, ali bol je jos uvijek tu pogotovo kad curka primi na prvu. Curka u prvih tri i pol tjedna na prvom pregledu dobila 1,100…mama prezadovoljna.
    Netko je pisao o pucanju savova. To se meni dogodilo 6. dan nakon poroda. Puknulo mi par savova i otvorila mi se rupica. Otišla sam u bolnicu na pregled. Ne sivaju naknadno otvorene rane nego sam svaka dva dana kroz dva tjedna isla u bolnicu na ispiranje i mazanje peruvianskim balzamom. Nakon toga to nastavila doma sama raditi…
    Svi pisete o vitaminima. Ja curki dajem bebytol i zasad jos uvijek nemamo nikakvih grceva

Malo sam oduzila post…
    Puse svim mamama i bebama

Dobrodošla nam mamica i bebica🙂

hope123
    28. Kolovoz 2018. 13:23

bok klokanice i minici :) pozdravljamo vas s mora ;) Kiara je super jedino sto zadnja tri dana kroz dan spava u komadu maximalno pol sata i tako 5x. Ne znam jel zbog promjene okoline ili jer smo vecinom vani...dobra je ona kroz dan ali nikako da odspava.. kroz noc 1 budenje i super.
    bravo za dobre bebe i spavanja :)

puse svima

Arizona
    28. Kolovoz 2018. 13:29

Dobrodosla tockica.. 
    E za vodu.. nama babica rekla da moze na zlicicu malo prokuhane vode.. a pazronazna naravno rekla suprotno ..da ne treba apsolutno nista jos dok je na majcinom mlijeku😅🙄

url=https://lilypie.com]

mina04
    28. Kolovoz 2018. 13:40

Hej mamice..nama danas bila patronazna. Ja cijelo jutro plakala zbog tih savova, al mislim da je vise zbog hormona nego eto zbog rane. Rita je dobila 500g, i previse al neka je. Mama sretna, nek ona samo raste. Patronazna pogledala ranu, pospricala mi ju i kaze da je dobro da ce zarasti. Nocas nam je tata dezurao ja sam ju samo presvlacila i davao mi ju na cicku pa sam se i naspavala malo. Sto se tice kapi meni je patronazna rekla da se posavjetujem najbolje sa svojom pedijatricom jer ona ce ju voditi od sad pa ce najbolje znati. Mislila sam da ima grceve al kazu da je jos rano za to, tek poslije 2 tjedna.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Noemi
    28. Kolovoz 2018. 13:40

Arizona, da.. tako sam i ja čula.. da bebe koje su na majčinom mlijeku ne trebaju vodu jer prvo mlijeko koje sisaju je dosta rijetko pa im utaži zedj. A na dohrani koja je jača da piju vodu.. ja sve danas ću sutra ću početi davati vodu i tako prosla 4 tj al mogla bi sad početi 😁
    Ivy.. da, i ja se pitam zar ne bi trebalo sve biti jednako odredjeno a ne da nas zbunjuju mame koje i onako na početku ne znamo puno.. tebi je treće pa si pubo opuštenija i iskusnija i mislim da je to najbolje.. al nama prvorotkinjama stvarno znaju zakomplicirati sta i kako.. evo npr 4 zagrebačka rodilista  imaju skroz različit opristup oko njege pupka.. i svi zarastu i sve bebe ok.
    Točkica dobro došla 😉. 

lucy233
    28. Kolovoz 2018. 13:59

Dobrodošla točkice :)
    Joj mi smo prva dva tjedna ostali u Splitu pa nam je tu bila jedna patronažna i onda smo otišli na otok i tu nam je bila druga patronažna..ne moram niti spominjati da su dale totalno različite savjete..
    Ja pokušava pratiti svoje instinkt al prvo je dijete i bude me cesto strah. Baš me živcira šta nema nekog ujedinjenog stava! 

• ivanolora
    28. Kolovoz 2018. 14:15

Drage mamebdal pijete kakve vitamine nakon poroda za mlijeko ili tak nesto

nasdva
    28. Kolovoz 2018. 14:41

Njega novorođenčadi se mjenja ko moda. Kad sam imala bebu prije 2 god totalno drugačije savjete dobila nego sad. Kuma živi u Beču i ona mi je davala savjete koje su njoj i opet skroz drugačije.
    Vidjet ćete komplikacije kad krene dohrana i počnu prštat savjeti. 

nasdva
    28. Kolovoz 2018. 14:42

ivanolora

Drage mamebdal pijete kakve vitamine nakon poroda za mlijeko ili tak nesto

Ja ne pijem ništa osim hektolitara vode. Poslje prve trudnoće pila centravit postnatal i čaj za dojenje od velede.

Noemi
    28. Kolovoz 2018. 16:35

Ivanora.. čestitam.. kad su rodila? 
    Ja pijem još mi ostalo od trudnoce prenatal almagea.. al kad popijem neću vise. Plus željezo jer sam malo anemična i pijem čaj za dojilje od hippa, kad se sjetim, ne redovito.
    Nasdva.. ovo si dobro rekla njega kao moda se mijenja. Isto tako imam prijateljicu u Njemačkoj i sve drugačije radimo i oba dvije bebe zdrave i napredne.. tako da najbolje neke stvari prepustit i radit po osjećaju.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.