Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    29. Kolovoz 2018. 19:48

Moram reci da je moj bebac super danas.. papa i pajki i kaka i piski.. nije bilo grcica hvala Bogu..dns smo uveli one vitamine i cini se da nisu izazvali grcice..samo da tako ostane.. 
    E da vas pitam.. nakon koliko ste 1.put izasli sa svojim bebacima..ono..setnjica..kavica i sl. ? Mi smo na moru i vrijeme je naravno vruce/toplo.. 

url=https://lilypie.com]

ivymicek
    29. Kolovoz 2018. 20:17

Ajme majčice svim bebicama je teško možda zato što opet ide promjena vremena.
    Pharma kužim te totalno za to neapavanje jedno preskoči i gotovo urlanje. Ja imam sreće jer moj prihvati dudu kad je takav i uspije zaspati...  Moguće da je frče pa se zato i probudi. Znam strašno je ali jesi je probala staviti na trbuh. Mog i kad boli tako zna odspavati bar sat bremena (ja ga chekiram svakih 10 min).
    Nas dva moguće da je od hormona onda podivljaju na cike a i moguće da joj je i kakica drugačija zbog tog. Ne posustaj u dojenju odlično ste se ispraksale što ne sumnjam će i vaga pokazati 🎉🎉.
    Ostale mamice i bebice 😘😘😘 ohrabrenja i snage.
    Moj je imao ok dan ali ja imam grnju savjesti jer se ne stignem baš puno igrati sa kikachima i vidim da im to malo smeta. Neće se buniti jer razumiju da bravo mamau treba ali bi bili sretniji da se toliko ne plače i da sam više s njima. Eto ja se trudima ali sam stvarno malo posvećena njima ... Kak mm veli bude i to prošlo.
    Arizona mi smo odmah išli van i u šetnju i u dućan i po djecu u vrtić... Pogotovo što su jutra sada sjajna i nije odmah od jutra pržiona.
    Eto moj monolog gotov idem nešto jesti.. Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Kolovoz 2018. 21:40

Nadam se curke da ćete barem imati mirnu noć da odmorite,a sutra nek se nastavi mirno,bez plača,frkanja i ostalih tegoba. Ivymicek ovo za papicu ti nije loša ideja,čekam da Mihica zaspi pa bi i ja mogla nešto popapati..sad bi muffin,ali nemam😂😂,donijele mi frendice prefine(smazali ih brzo)pa sam užicala recept,htjela sam ih raditi sutra ali m nije uspio kupiti one papiriće tak da niš...Laka noćica vam. 😘mamice i bebice🙂

Arizona
    29. Kolovoz 2018. 22:07

Odmah ste isli..? Ja sam mislila da se treba pricekati bar koji tjedan.. iskreno voljela bi skoro izaci sa kolicima malo ..popiti kavicu na rivi mozda.. a kako hendlate onda s njima vani kad bi cickali? Izdojit se pa ponjet bocicu ili ih ne treba navikavati na bocicu jos ako su na sisi..ili ? Ne bi bas vadila sisu na sred rive ako ne moram..😶

pharmamma
    29. Kolovoz 2018. 22:14

ivymicek

Pharma kužim te totalno za to neapavanje jedno preskoči i gotovo urlanje. Ja imam sreće jer moj prihvati dudu kad je takav i uspije zaspati… Moguće da je frče pa se zato i probudi. Znam strašno je ali jesi je probala staviti na trbuh. Mog i kad boli tako zna odspavati bar sat bremena (ja ga chekiram svakih 10 min).
    Nas dva moguće da je od hormona onda podivljaju na cike a i moguće da joj je i kakica drugačija zbog tog. Ne posustaj u dojenju odlično ste se ispraksale što ne sumnjam će i vaga pokazati 🎉🎉.
    Moj je imao ok dan ali ja imam grnju savjesti jer se ne stignem baš puno igrati sa kikachima i vidim da im to malo smeta. Neće se buniti jer razumiju da bravo mamau treba ali bi bili sretniji da se toliko ne plače i da sam više s njima. Eto ja se trudima ali sam stvarno malo posvećena njima … Kak mm veli bude i to prošlo.
    Arizona mi smo odmah išli van i u šetnju i u dućan i po djecu u vrtić… Pogotovo što su jutra sada sjajna i nije odmah od jutra pržiona.

Desilo se čudo, ne znam jel od tolikog umora il joj bolje odgovara,ali danas sam kupila novu dudu i primila ju je navecer..e sad ćemo vidjeti dal će ju htjet i dalje..i njoj paše na trbuhu,ali danas smo u inat skoro cijeli dan bile izvan stana i glavne opcije spavanja su bile ruke i as 😕inače,dodatni plus nam je da se nakon spavanja na buši većinom fino isprdi i pokaki 😊 a za chekiranje mi je spas baby monitor..namjestim ga da je dobro vidim i mogu ju promatrati na mobu u svakom trenutku 😁 super mi je i tokom noći da se ne moram svaki put dizati do krevetića na drugoj strani sobe..koliko god sam prije njenog rođenja govorila da nam ne treba baby monitor u stanu od 60-tak kvadrata, zapravo nam je jako koristan..a i tatici je super jer ju može škicnuti preko aplikacije dok je na poslu 😁

mamica1985
    29. Kolovoz 2018. 22:18

3.dan smo izasle iz bolnice, 5.dan bile vani u setnji cca 1.5h i uzivale i otada svaki dan vani bar 2h 😀 rekla je patronazna i doktori da je bitno kako se mama osjeca i o tome ovise izlasvi van, proljetne i ljetne bebe mogu odmah van 👌

ivymicek
    29. Kolovoz 2018. 22:21

pharmamma

ivymicek

Pharma kužim te totalno za to neapavanje jedno preskoči i gotovo urlanje. Ja imam sreće jer moj prihvati dudu kad je takav i uspije zaspati… Moguće da je frče pa se zato i probudi. Znam strašno je ali jesi je probala staviti na trbuh. Mog i kad boli tako zna odspavati bar sat bremena (ja ga chekiram svakih 10 min).
    Moj je imao ok dan ali ja imam grnju savjesti jer se ne stignem baš puno igrati sa kikachima i vidim da im to malo smeta. Neće se buniti jer razumiju da bravo mamau treba ali bi bili sretniji da se toliko ne plače i da sam više s njima. Eto ja se trudima ali sam stvarno malo posvećena njima … Kak mm veli bude i to prošlo.
    Arizona mi smo odmah išli van i u šetnju i u dućan i po djecu u vrtić… Pogotovo što su jutra sada sjajna i nije odmah od jutra pržiona.

Desilo se čudo, ne znam jel od tolikog umora il joj bolje odgovara,ali danas sam kupila novu dudu i primila ju je navecer..e sad ćemo vidjeti dal će ju htjet i dalje..i njoj paše na trbuhu,ali danas smo u inat skoro cijeli dan bile izvan stana i glavne opcije spavanja su bile ruke i as 😕inače,dodatni plus nam je da se nakon spavanja na buši većinom fino isprdi i pokaki 😊 a za chekiranje mi je spas baby monitor..namjestim ga da je dobro vidim i mogu ju promatrati na mobu u svakom trenutku 😁 super mi je i tokom noći da se ne moram svaki put dizati do krevetića na drugoj strani sobe..koliko god sam prije njenog rođenja govorila da nam ne treba baby monitor u stanu od 60-tak kvadrata, zapravo nam je jako koristan..a i tatici je super jer ju može škicnuti preko aplikacije dok je na poslu 😁

🎉🎉🎉🎉🎉 Za dudu i da bar malo pomogne. Da i mi smo imali takav monitor no uspješno smo ga zagubili. Sada imamo onaj obični što samo hvata šumove pa me strah.
    Aeizona ja sam išla odmah jer je bilo lijepo vrijeme. Bio je u kolicima i lijepše je spavao vani nego u kući. sve obavljam s njim pa i shoping. Kud cica tud i on. Sada kada može dulje bez cice odem u dućan bez njega dok ga mužek čuva.
    Ja cickim vani bez problema. Nekad stavim tetru nekad ne ovisno koliko je vruće i da li mu smeta.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    29. Kolovoz 2018. 23:04

Ena31

Nadam se curke da ćete barem imati mirnu noć da odmorite,a sutra nek se nastavi mirno,bez plača,frkanja i ostalih tegoba. Ivymicek ovo za papicu ti nije loša ideja,čekam da Mihica zaspi pa bi i ja mogla nešto popapati..sad bi muffin,ali nemam😂😂,donijele mi frendice prefine(smazali ih brzo)pa sam užicala recept,htjela sam ih raditi sutra ali m nije uspio kupiti one papiriće tak da niš…Laka noćica vam. 😘mamice i bebice🙂

I ja bih jela muffine.. čokoladne sa čokoladom i još čokolade i sa nutellom.
    Mog opet nekaj frče... Spava... Frče ga zbudi se i tako u krug. Bit će zanimljiva noć.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Arizona
    29. Kolovoz 2018. 23:58

Ooo pa to je super.. u petak mi taman dolazi patronazna pa cu je pitati.. barem za pocetak da se spustimo tu do prvog birca na kavu i isprobamo kolica 🤗🤗

bojana27
    30. Kolovoz 2018. 05:20

Jutro 👋🏻 , mene muz probudio umjesto bebe 😂😂
    Arizona , ja dojim di god stignem ..u sub idemo na svadbu i isto ako ce but potrebno samo cu uvalit cicku 😍 
    Mene vec par dana boli kao da cu dobit al jos nista 🤔
    S kolko planirate pocet uvodit dohranu ? Ja u pon-uto krwcem sa priremanjem u skrinju povrca i voca al cu voce prije vakumirat 🤞🏻 , jer bas krecemo sa 6 mj a bit ce zima 😶 pa dok ima domaceg da spremimo kolko tolko , a ostalo cu uzimat od opg-ovca ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.