Jutro. . Slomljena sam.. morat cu se tjerati ranije u krevet da uspijem i ja ulovit nesto sna.. isla u pola 3 spavat.. taman kad ja ulovim san..on se budi na cickanje.. budna sam valjda vec 2 sata.. on opet popisan pa je plakao.. presvlacenje..taman stavljam cistu pelenu i pokaka se..sve ispocetka.. 😥
Od muke nakon svega uvalila mu sisu da zaspi i izletila na balkon zapalit da ne puknem.. prava mama ..nema sta😶😶😶 jos nas je i potres zatresao 2 puta rano ujutro.. jeste vi kaj osjetile? Sinoc decka struja bacila na pod jer je palio svijetlo na neispravnom salteru..usrala sam se.. taman bila u kupaoni i on zajuce..mislim Isuse..sta je s malim..trcim u dnevni ..on na podu previja se.. ajme meni.. hvala bogu dobro je..nije se doduse dao na hitnu ..al ono.. samo stresovi... 😭
url=https://lilypie.com]
Jutro curke. Arizona probaj preko dana odspavati malo kad i on spava,mene to spasi . U jbt,hvala Bogu da je dečko dobro😯. Miha se probudio u 3 i cicka, plače,cicka, zaspi malo pa opet,u 7 sam ga preskinuli,dala bočicu i mislim sad ćemo zaspati skupa...pa se ukakio😂😂,preskidanje opet..e sad mislim da bude zaspao al se ja razbudila,popila kavu... Pharmama super za dudicu,M nekad hoće nekad ne...
Jutro mame
Evo nas kod vas🤩🤩🤩
U ponedjeljak smo stigli kuci
Toni je super beba(za sad 😂) jede, spava i puni pelene
Jutros sam mu krenula sa biogaiom
Arizona i kod nas je zatreslo, a ja se uzasno bojim potresa, samo sam gledala put krevetica i molila da prestane
Jutro cure 😊
U nas standarda noc, od 10:30 do 8 s jednim buđenjem. Naravno mama je imala malo više buđenja, on spava na trbuhu pa mi je paranoja al svejedno se uspijem naspavat i skupit snage za cijeli dan nosanja svog malog velikog djecaka (ima preko 6 kg).
Sad on i tata leže na krevetu a ja jedem doručak i tipkam.
Recite mi, vi koje dojite, radite li ikakvu fizičku aktivnost osim kućanskih poslova.. meni tako fali trening al govore da je to loše za mlijeko :/
Nadam se da će nam svima bit volji dan nego jučer 😊
Evo i nas nakratko... Nis ne stignem.
Kod nas sve samo ne normala 🙄… Bebica mi je puno izgubila na tezini, vise od onih dozvoljenih 10%, jucer je bila na 2570,imamo vremena do sutra da nekaj dobi inace nas patronazna salje na pedijatriju 😥. Ona pretezno spava, moram ju budit svakih 2,5-3 sata i silom hranit, za cicu nema snage, radili pokus dojenja, pojede samo 10 ml na cici i patronazna je rekla da zaboravim zasad na cicu i guram flasu jer da ona nemoze dugo vuc, slaba je. I zuta, naravno 😥. Pokusavam se izdajat, al to je tak malo da kroz cijeli dan skupim tek za 1 obrok. Eto i sesti put dojenje FAIL 😭.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure 😊
U nas standarda noc, od 10:30 do 8 s jednim buđenjem. Naravno mama je imala malo više buđenja, on spava na trbuhu pa mi je paranoja al svejedno se uspijem naspavat i skupit snage za cijeli dan nosanja svog malog velikog djecaka (ima preko 6 kg).
Sad on i tata leže na krevetu a ja jedem doručak i tipkam.
Recite mi, vi koje dojite, radite li ikakvu fizičku aktivnost osim kućanskih poslova.. meni tako fali trening al govore da je to loše za mlijeko :/
Nadam se da će nam svima bit volji dan nego jučer 😊
Ja bježbam (kad stignem i ne dugo 15 min HIIT ili 15 rutinu joge koju mi je šogorica složila), nisam primjerila da mu smeta. Stariji kad su bili malo veći pa su mogli dulje bez xice bi ostali kod bake a ja na trčanje. Prvi dojen god i 2 mj, curka 11 mj. Tak da mojima ne smeta.
Nivami & 6xmama evo i vas. Nivami sučer za Tonija. Ni ja ne volim potrese samo razmišljam kak da djecu zaštitim. 6xmama a te žutice ih baš umore i onda nemaju snage. A daj to adaptirano da curka se osnaži i riješi žutice. Drugo je nebitno a nešto kolostruma i zaštite je povukla.
Mi smo imali ok noć iako smo zaspali tek u 1 i već u pol 8 dizanje. Danas ću opet popiti hektolitre kavw.
Kak ste vi s hormonima ja znam biti toliko nervozna da se oatresem na svim živima i onda mi bude žao pa sam žalosna jer se ne mogu kontrolirati.
Ljubim vas i idem piti kavicu dok on spava
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo me.. uspijela mrvu odspavati s njim dok me sad opet nije trazio papati.. on je zaspao..a ja se mislim dignuti doruckovati i popiti toliko zeljenu kavu nakon ovakve noci.. ☕☕
Znaci spas je u spavanju preko dana.. hh..budem probala jer navecer nikako ne uspijevam ranije leci koliko god da budem umorna..
6xmama..zena..majka..kraljica❤ drzim fige da je curka dobila na tezini i da ne mora na pedijatriju..
A kaj se izdajas na pumpicu?
Mom je isto u bolnici bio malo povisen bilirubin ..makar nije bio skroz zut..samo oke malo i po trbuscicu.. rekli su da onda vise spava i da sto vise hranim i da ga drzim na svijetlosti.. srecom sad je sve ok ..
url=https://lilypie.com]
Dan
Noc ok evo sad je na sisi pa cemo van... popodne bih trebala kod ginekologa sve nesto odgađam 😉
Arizona ajme draga tebi bas se zaredalo...drzi se bit Ce bolje 😘
Ena tvoj Miha koju noc odlicno spava pa koju zeza 😁
Lucy stvarno super spavanje a ja se bojim ostaviti na stomaku da mi spava stavim samo nekad preko dana...a vjezbati smijes normalno 😉
6×mama draga samo ti daj bocicu neka curka krene dobijati na kilazi dok ne ojaca izdajaj pa kasnije probaj kombinirati ako ide 😘😘😘 a probaj i na manji razmak vremenski nuditi joj po malo
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nije ni meni svejedno ostavit ga na trbuhu al samo tako spava..cak i kad smo vanka, zaspe u kolicima na leđima al nema stajanja s njim..kave mogu zaboraviti,samo šetnja..
6xmama a da joj probas dat sisu nakon sta pojede, nek sisa samo da se stvori malo vise mlijeka za izdajanje. A nije ni bočica toliko zlo 😊 Nadam se da ce vaga pokazat pozitivne brojeve
Curkice dobrodošle nam i ovdje😘😘🤗🤗😍😍😍.6xmama 😘😘,bude to sve ok. Da,Mihica je kak se odluči koju noć..danas nam se opet gosti najavili,a on ne pajki od jutra,bit će nervoze,već vidim 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji