Evo i nas. Auto opet nije htio upaliti kikachi nervozni ja nervozna. Zvala sam susjeda da mi pomogne upaliti auto uspjeli svi se smirili i sad smo dobro. Klinci u vrtiću vid cica i spava. Dobro smo spavali po noći.
Moji klinci prva dva nisu dobivali K vitamin jer to tada nije bio hit a d vitamin nisam davala jer im je smetao. Bili su na suncu i sad su normalna djeca kojima nipta ne nedostaje. Tako da ni vid ne dobiva ni K ni D 3 vitamine. Zasad ae normalno razvija kao i moja prethodna dva.
Čak mi je i pedi rekla da ne moram davati K vitamin.
Moram čistiti a knap sam s vremneom kako se nosite s tim da ne stignete počistiti. Kod mene je nered u kući nered u glavi jer me baš šiza ulovi.
A kaj se tiče pokakanih pelena ja sam kad je bio manji presvlačila nakon podoja i sa tada je dosta bljucao. Sada kad zaspi ne diram jer ga sve probudi.
Idem prati veš i malo počistiti dok mališa aja
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena sretno kod gina...bravo za Mihu i spavanje 🎉🎉🎉. Dodem na edukaciju s Vidom da i on nauči kao Mihael
Lucy sretna vam 3 mj.
😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro..mi imali ok noc.. ujutro skuzila kad sam ga okretala da je popisan ..naravno uspio se i po pupku koji jos nije otpao ali sam uspjesno to rjesila sama..😅 Vitamini su k1 i d3.. znaci bez recepta jel? Napisali su od 8.dana zivota.. to nam je sutra .. nismo jos upisani kod pedijatra pa zato pitam ..
I kod mene je malo friskije po noci..ja sam samo prozor na kip stavila i on u dugome ..lagano sam ga pokrila ..nije tak ledeno..
Ena sretna 2 mj. 😘
url=https://lilypie.com]
Ena sretno kod gina…bravo za Mihu i spavanje 🎉🎉🎉. Dodem na edukaciju s Vidom da i on nauči kao Mihael
Lucy sretna vam 3 mj.
😘😘😘😘
Ne 3 nego 2 😂😘🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro..mi imali ok noc.. ujutro skuzila kad sam ga okretala da je popisan ..naravno uspio se i po pupku koji jos nije otpao ali sam uspjesno to rjesila sama..😅 Vitamini su k1 i d3.. znaci bez recepta jel? Napisali su od 8.dana zivota.. to nam je sutra .. nismo jos upisani kod pedijatra pa zato pitam ..
I kod mene je malo friskije po noci..ja sam samo prozor na kip stavila i on u dugome ..lagano sam ga pokrila ..nije tak ledeno..
Ena sretna 2 mj. 😘
Je, bez recepta to ide
Jutro 😀. Slažem se,hladna noć je bila,ja se bojala da će Mihici biti hladno,da sam ga premalo obukla a i raskriva se dok spava pa sam ga uzela k nama u krevet,naravno nisam se naspavala jer bi on stalno cickao a dok ne cicka ja pazim da je pokriven😂,ovu noć ću biti malo pametnija pa ga ful toplo obući i pokriti. On sad pajki a ja popila kavu,istuširala se,sredila čučicu😂(kolko je to lakše kad nemaš ispred sebe trbuh od 2metra😂😂),doručkujem i u 15do11 dejt s ginekologicom…Napravila sam mali test,dva dana mu nisam dala d3 kapi i to je drugo dijete,miran,dobar,sam se uspava…eto sad znam da mu smetaju ali nažalost moram mu ih davati😭
Meni svi kažu da te kapi ne dajem ni slučajno da su od njih grcevi još gori..pa dajem Biogaju sa D3...Je skuplja verzija al bar nam pomogne
💕💕💜💜👶😍
Dobro jutro mamice
Ena sretno na pregledu! Nadam se da je sve ok!
Ivy meni je stan ko da je bomba pala.. muz se trudi al moram mu rec kaj da napravi a ipak to nije ko kaj bi ja 😁 fala Bogu mama mi navrati pa nes pomogne inace bi bio kaos.. evo ja objesila ves mala u kolicima samnom na balkonu pod dekicom nes mrmlja.
Po noci je fakat zahladilo! Al meni super pase. Ona mi je u dugom i sa dekicom tanjom.
Kapi nisam pocela davat - rekla mi je pedijatrica da to sad pisu u rodilistima od 8.dana te Bebitol, al zapravo se ne slazu svi kao s tim pa neki nadalje preporucuju od mjesec dana ono sto se i prije davalo mislim na O da se zovu. Tak da cu ja nakon mjesec dana pocet a vidjet cu kak joj pasu
Eto i mene s pregleda,policistični jajnici,pogotovo desni jače,radila papa test, Kegelove vježbe moram raditi jer je mali veliki napravio pošteni put za van veli doktorica😂
Ajme ..mrzim ovo..svako drugacije kaze.. patri azna mi kaze da je to jako bitno .. koga sad da slusam? Ne zelim mu poticati grceve..a ne zelim ni da mu uskratim ako je tako bitno..
P.S. kako ste stavile ovaj ticker tu ..? Pokusavam al mislim neuspjesno..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji