Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    28. Kolovoz 2018. 11:59

Copy pejstala sam kak tamo pise..al evo samo text bez slike

url=https://lilypie.com]

lucy233
    28. Kolovoz 2018. 12:03

A vitamin D je vazan za rast kostiju al naše bebe su ljetne tako da ne vjerujem da može bit neki problem ako se ne uzme u ovom periodu suncanom..

Arizona
    28. Kolovoz 2018. 12:17

Samo d3 taj uzrokuje grcice? K1 je ok uz biogaiu? Mi zivimo  na moru.. ima sunca stalno.. sorryte na sto pitanja ..sve mi je novo i nemam pojma sta da radim..tako me svi zbunjuju ..doslovno svi govore drugacije😓

Noemi
    28. Kolovoz 2018. 12:22

Pozdrav mame i bebe,
    Mi smo dobro, nemamo grceve nikako hvala Bogu.. vidim da vas dosta brine za D i K kapi.. nama pedijatrica u rodilištu nije ništa preporučila prvih mjesec dana života (žena je starija i kaže da nema potrebe) pogotovo jer je ljetna beba.. sad imamo prvi pregled pa ćemo vidjet sto kaže pedijatrica.. dojim ju samo, na početku je par puta pojela bocu kad sam mislila da nemam dovoljno mlijeka.. 
    jel dajete vašim bebarina vodu? Meni preporučili 1-2 kapi dnevno da se navikava na okus..
    U današnje vrijeme svatko ima svoje mišljenje pa i patronazne sestre imaju različit pristup njezi pupka, prematanje, hranjenja..
    I meni su rekli prvo presvlačenje pa hranjenje, bas zbog tog bljuckanja. Iskreno presvlačim ju kako kada tj kad je ukakana neovisno o hranjenju.. najbolje slušati svoj majčinski instinkt.. 
    Veliki pozdrav i ugodan dan 😘

nasdva
    28. Kolovoz 2018. 12:23

Evo i mene, Marta je imala grčeve od D vit plivinog, a Oleovit joj ne smeta iako nism skroz redovita.
    Noć super, ali dan nam skroz naopako

Arizona
    28. Kolovoz 2018. 12:28

Tnx na savjetima.. probat cu ja dobiti na telefon pedijatra di mislimo ic pa da pitam njih za konacno misljenje.. 
    Kaj s ovim tickerom..sad mi to ide na zivce 😣😥

lucy233
    28. Kolovoz 2018. 12:47

Arizona

Tnx na savjetima.. probat cu ja dobiti na telefon pedijatra di mislimo ic pa da pitam njih za konacno misljenje..

Probaj kliknit na forum pa kopirati pseudoHTML

28. Kolovoz 2018. 12:47

Arizona

Kad ga napraviš ideš pod forums,pa ubbcode ili tak nešto,kopiraš link i zalijepiš ga pod svoj profil u potpis,potvrdiš s i kvačicom

ivymicek
    28. Kolovoz 2018. 12:50

Noemi

Pozdrav mame i bebe,
    Mi smo dobro, nemamo grceve nikako hvala Bogu.. vidim da vas dosta brine za D i K kapi.. nama pedijatrica u rodilištu nije ništa preporučila prvih mjesec dana života (žena je starija i kaže da nema potrebe) pogotovo jer je ljetna beba.. sad imamo prvi pregled pa ćemo vidjet sto kaže pedijatrica.. dojim ju samo, na početku je par puta pojela bocu kad sam mislila da nemam dovoljno mlijeka..
    jel dajete vašim bebarina vodu? Meni preporučili 1-2 kapi dnevno da se navikava na okus..
    U današnje vrijeme svatko ima svoje mišljenje pa i patronazne sestre imaju različit pristup njezi pupka, prematanje, hranjenja..
    I meni su rekli prvo presvlačenje pa hranjenje, bas zbog tog bljuckanja. Iskreno presvlačim ju kako kada tj kad je ukakana neovisno o hranjenju.. najbolje slušati svoj majčinski instinkt..
    Veliki pozdrav i ugodan dan 😘

Potpisujem ovo za majčinski instinkt. Arizona uvijek možeš probati pa vidjeti možda mu neće smetati.
    Ugl i mene živcira što svako svoje tupi, različite bolnice različito načini. Zar to nebi trebalo biti ujednačeno?!
    Pusa od mene i Vida

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

tockica1990
    28. Kolovoz 2018. 13:08

Pozdrav svima
    Pridruzuje vam se jos jedna mama male curice koja ce uskoro mjesec i pol. 
    Pratimo vas vec neko vrijeme, ali nikako da vam se pridruzimo.
    Mi dojimo i uzivamo u tome iako mamu cicke jos uvijek bole. U rodilištu dobila ragade i uspjesno to zacijelili, ali bol je jos uvijek tu pogotovo kad curka primi na prvu. Curka u prvih tri i pol tjedna na prvom pregledu dobila 1,100...mama prezadovoljna. 
    Netko je pisao o pucanju savova. To se meni dogodilo 6. dan nakon poroda. Puknulo mi par savova i otvorila mi se rupica. Otišla sam u bolnicu na pregled. Ne sivaju naknadno otvorene rane nego sam svaka dva dana kroz dva tjedna isla u bolnicu na ispiranje i mazanje peruvianskim balzamom. Nakon toga to nastavila doma sama raditi...
    Svi pisete o vitaminima. Ja curki dajem bebytol i zasad jos uvijek nemamo nikakvih grceva 

Malo sam oduzila post...
    Puse svim mamama i bebama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.