Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Kolovoz 2018. 15:16

baarbaraa29

Ena31

baarbaraa29

Nit mogu citat nit sta puno pisat. Dusa mi spava 😴😴😴 Ko kuva kavu??

Ma nije te valjda naš veliki mali čovjek izmorio? Dođi k meni na kavu,i ja bi a nemam s kim,sama ko duh..tj s Mihaelom a on je još premali za kavu..i spava…

Onda cemo kad se Mihica probudi jer bi ga lega probudio deranjem.
    Inace je mali luđov, al danas ima posebnu Superman fazu! Drzim ga, nunam, molim da spava, trlja si okice, ali plac i noge ispruzene i izvijene prema ledjima i ruke ravno ispred!
    Jucer sam se htjela pohvalit kako je prvi puta i to cak 2x SAM zaspao i cak 3.put ostao spavat nakon sto sam ga spustila, al mislim si de Barbara bolje suti, ko zna sta mu bi. Tak i je! Naplatio mi je to posljepodne, a i danas! Od 8 nije spavao (o noci i ranom jutru ni necu. Srecom muz 2.smjena pa uskoci!) tj.evo sad zaspiva! Na rukama, jasno!
    I stvarno ko god ima bilo kakvu pomoc pustite da vam se pomogne.
    Ja sumnjam da ce mi sad kod kuce iko moc oko njega pomoc jer ne znam kakav ce bit sa nepoznatima, al veselim se kuhanom! Hrani uopce 😂😂
    Ena kuvaj kavu, zaspo je! Uzet cu njegov plast i dolijećemo!

😂😂😂Supermen😂😂. Tak se Mihael savije kad mu se kiselina u želucu diže(i ubrzo bljucne). Ma bude se to posložilo,mora jednom. Evo Miha se probudio😂,idem mu cicku uvaliti,možda nastavi pajkiti😂

mamica1985
    29. Kolovoz 2018. 15:26

Curke, uzmite svaku (bezuvjetnu) pomoc koja vam se nudi - meni je s prvom curkom mladja sestra skoro stalno bila kod mene pa mi ju je nosila i umirivala da ja uspijem kucanske poslove napraviti ili predahnuti malo. Sad mi druga mladja sestra uskoci ili sa starijom da je uzme sebi ili mladju nuna i stvarno puni znaci. Muz mi je takodjer velika podrska, oko kucanstva ili cura, iako ne moze dugo s curkama, nisu ti muski kao mame da satima/danima neumorno skacu oko svojih mladunaca. 😀 Nama noc prosla dobro, kao i uvijek oko 5h krenulo frkanje i cendranje u snu, do kakanja oko 9h, mogla bih sat naviti po njoj i njenim navikama. 😂

lucy233
    29. Kolovoz 2018. 15:42

Mi smo danas posebno razdražljivi...od buđenja u 8 evo sad je uspia zaspat prije pola sata.
    Šta se pomoći tiče, stvarno se ne mogu požaliti na muža, od uspavljivanja, kuhanja, kucanskih poslova, sve radi, uz to šta i on radi. Al da mi nije takav ne znam kako bi uspila s bebačem koji ima sve skupa 3 sata dnevnog sna od drugog tjedna života i s dovršavanjem faksa u isto vrijeme. 
    Svi mi kažu blago ti se spava ti cilu noć, ma stvarno je to super ali ima dana kad se do navecer dok ne zaspe doslovno niti neuspijem otuširat ako sam sama s njim. 
    Mame s više od jednog djeteta su apsolutni heroji! 

franovamamita
    29. Kolovoz 2018. 16:33

Dan cure 
    Preletila samo brzinski...vidim i a grceva i nespavanja ma sve Ce to ubrzo proci...moj po danu vec cca tj dana ne spava duze od pol sata i umori me bas preko dana...noc bila ok cicanje u 3 pa u 6 ali sam se sasrala inace ga stavim na leda da spava to je najsigurniji položaj ali nekada stvarno nekada bude na boku jer kad cica pusti malo ga pomazim i spava...trgnem se ja a on lezi na trbuhu pretrnula sam a nema jos snage da ju sam lijepo drzi i okrene nego sve ovako na sec dvije...STA da se nisam trgla uh...od sada nikada vise ne ostavljam na boku samo leda dok dovoljno ne ojacs da se moze okretati

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    29. Kolovoz 2018. 17:37

I kod nas danas dan za nespavanje..odspaval je nekih pola sata prijepodne i nakon tog vise nikako zaspati..umorna da jedva gleda,al ako i zaspi budna je za 2-3 min..cendra,plače,više ne znamo kako ju uspjeti uspavati,a da se ne probudi..a ja još imala kontrolu danas pa ju je mama toliko pričuvala

Arizona
    29. Kolovoz 2018. 18:12

Ej mamice... ja mrtva dns..a spavala do 10.. naravno uz budjenja po noci .. par puta cickanje i u 6 opet popiskan ..mijenjanje u polusnu.. sad sam kao da me netko lopatom tukao 😥 
    I mene desna bradavica bolucka..jucer mu ju cak i nisam vas htjela davati dok se ne oporavi..mazala kremom.. pa mi se utvrdnula i povecala ..morala sam izdajati navecer.. cijelu noc sam curila ..mijenjala jastucice..dns sam mu ju dala..malo je bolje.. btw..ja sam poslana na ginekologiju kad su mi sise bile ko kamen..docekala me babica i otkrila super trik-namovim pelenu po sto topliju vodu i omotam oko sise..haha.. kad se ohladi maknem i masiram i stiscem i mlijeko curi ko blesavo.. prije toga odem pod tus i tusiram sto toplijom vodom i jos pod tusem masiram i sticem..stvarno izadje masu mlijeka.. pa eto da znate.. btw..ovaj post pisem od jutra i nikako da ga zavrsim😅

url=https://lilypie.com]

Arizona
    29. Kolovoz 2018. 18:16

E i da prijavim..jucer nam je otpao pupak😀 idem ga premotati i vidim ono otpalo-drzim u ruci i vicem-mama..mama..nema pupka..nema pupka..😅😅😅

url=https://lilypie.com]

mamica1985
    29. Kolovoz 2018. 18:17

Danas imam ekstra nervoznu bebu, nikaj joj ne pase, stariju curku sestra uzela i odvela mojima da bar ona uziva jer doma samo nervoza. Spava na meni ili muzu u ratama, cim je spustim, plac.

nasdva
    29. Kolovoz 2018. 18:47

Moju malenu cijeli dan frče kakala je već 5x, a mene boli kao da ću dobit mengu. S Lovrom kad sam imala PMS djete imalo proljev i završili u bolnici na pretragama. I uspostavilo se da je od mojih hormona u mljeku. Ona sere ko grlica i ima čudne grudixe u kakici. Zbog toga sam s starijim prešla na ad. Njoj je tek 2 mj i baš smo se lijepo uhodale s dojenjem 

Rubia
    29. Kolovoz 2018. 19:30

Da li su onda sve bebe danas nervozne... ja svom nikako udovoljiti danas... ljuti se i na sisu cak... bas ga muce grcici kao nikad do sad 😩😩😩
    Neko je pitao za bolnu bradavicu, ( ne stignem da zapamtim) moguce da je gljivica, pokusaj malo sa sodom i vodom da ispiras, drugarica je tako rijesila problem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.