Hej curkice. Samo da vam poželim mirnu i ugodnu noćicu. Ja sutra na prvi pregled giniću,muka mi je od toga,još moram s bebačem ići,svekar me mora voziti,uf ...
Ivymicek sretno ti i spretno s kikachima sutra,nadam se da budu dobri pa ti bar malo olakšaju😘.
Ej curke.. procitala sam sve..ali slabo pamtim..😅
Mi smo grcic free vec 2.dan i presretna sam.. uveli smo jucer to podrigivanje kao stalno..ali po noci nije htio podrignut samo sam mu poremetila ritam i nismo bas nesto odmorili.. dns je bila patronazna 1.put i kaze da neka podriguje ali ako nece da ga slobodno samo spustim na bok pa ce bljucnit i to je ok.. kaze mi za prematanje svaki put prije cickanja.. sto mi nema logike jer cim papa odmah napuni pelenu🤔 lakse mi ga je poslije bude miran.. kako vi to..koliko cesto mijenjate? Ja po noci ne prematam.. pretpostavljam da jos mogu tako dok je tak mali..?
Amm..kaj jos..aaa..netko je pitao za pivu.. ja osobno nisam ni kap alkohola u trudnoci ni sad..u bolnici su rekli da alkohol ne smijemo jer to ide u mlijeko i beba se moze napiti..al vjerujem da od case valjda ne bi bilo nista.. ali zato zapalim..😶😶 u trudnoci sam 5-6 na dan..i bilo mi je bed u bolnici ali je babica rekla da slobodno zapalimo i popijemo kavu ako smo i prije..da dim steti samo nama..ne ide u mlijeko.. pitala i pedijatra ..rekao je da u pravilu ne smeta ali da je naravno bolje ne.. u bolnici sam zapalila 1 do max 3 na dan i mali je imao grceve kaos.. dosla doma..zapalila 8😶😶😶 nema grceva taj dan.. i zapalim dok on spava da ne dojim odmah nakon.. cini mi se da ne smeta..
I da prijavim..nocas sam 1.put spavala na trbuhu i sad lezala na kaucu tako..koja miiiiliiiinaaaaa🤗🤗🤗🤗
Super za Grčić Free😀 i spavanje na trbuhu,to je i meni falilo jako. Kaj se presvlačenja tiče,ispočetka dok je kakao kod svakog hranjenja sam mijenjala pelenu poslje,nije mi imalo logike prije,ionako moraš odmah poslje jer se pokaka..ti si napravi kak tebi i bebi paše.
Ma da.. i ja mislim bolje poslije.. moj je sad spavao u komadu.. morala sam ga probuditi da promijenim ..cickao 5 min i opet zaspao.. frajer mali.. e curke.. a oni vitamini za njih..pise u otpusnom pismu od 8.dana zivota ako je iskljucivo na majcinom mlijeku.. jel za to treba uputnica od pedijatra ili kupim u ljekarni bez?
url=https://lilypie.com]
Arizona mislis d3 kapi ? Mi smo njih tek dobili kada smo bili na prvom pregledu kod pedijatra , ali ih nismo pili ..sad dok ima sunca ne dajem , preko zime cu davat ali wayu koja u sebi ima i probiotik jer imam doma pa da potrosimo :)
Jutro
Dobra noc sisali u pol4 pa pola 6 i onda ga napipam sav popisan...morala ga skroz presvlačiti pa ga razbudila ali aj malo cice i opet zaspao...ali frce ga sad stomak...
Boze sto je hladna noc bila smrzla sam se skroz
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ma da.. i ja mislim bolje poslije.. moj je sad spavao u komadu.. morala sam ga probuditi da promijenim ..cickao 5 min i opet zaspao.. frajer mali.. e curke.. a oni vitamini za njih..pise u otpusnom pismu od 8.dana zivota ako je iskljucivo na majcinom mlijeku.. jel za to treba uputnica od pedijatra ili kupim u ljekarni bez?
Imam isto ljetnu bebu, ako mislis na D3 K1 vitamine kupujes ih bez recepta, oko 60 kn sam ih platila
Ja pomirišem pelenu, ako je pokakana prominim ga, ako nije čekam da mu se malo probavi obrok. Mislim da ti je rekla prije da ga presvlacis jer ako ga neposredno nakon hranjenja presvlacis moze od toga bljuckat, bar je tako meni rekla patronažna.
Nama je danas 2 mjeseca, neznam kako je tako proletilo.. i jos je savrsena noc iza nas, on zaspa u 9:30 sinoc, pojea u 4:30 i jos spava. Nadam se da je i vama bila dobra noc!
Jutroo... mama konacno pije vrucu kavu nakon mjesec dana 😁😁😁
Ja dajem d3k1 bebytol, jer ga dojim... pedijatrica je rekla da je jako znacajan taj k vitamin za njega u ovom uzrastu, nije mu nesto izazivao grcice...
Franova i ja sam nocas uzela debeli pokrivac, bas hladna noc 😕
Jutro 😀. Slažem se,hladna noć je bila,ja se bojala da će Mihici biti hladno,da sam ga premalo obukla a i raskriva se dok spava pa sam ga uzela k nama u krevet,naravno nisam se naspavala jer bi on stalno cickao a dok ne cicka ja pazim da je pokriven😂,ovu noć ću biti malo pametnija pa ga ful toplo obući i pokriti. On sad pajki a ja popila kavu,istuširala se,sredila čučicu😂(kolko je to lakše kad nemaš ispred sebe trbuh od 2metra😂😂),doručkujem i u 15do11 dejt s ginekologicom...Napravila sam mali test,dva dana mu nisam dala d3 kapi i to je drugo dijete,miran,dobar,sam se uspava...eto sad znam da mu smetaju ali nažalost moram mu ih davati😭
Ja pomirišem pelenu, ako je pokakana prominim ga, ako nije čekam da mu se malo probavi obrok. Mislim da ti je rekla prije da ga presvlacis jer ako ga neposredno nakon hranjenja presvlacis moze od toga bljuckat, bar je tako meni rekla patronažna.
Nama je danas 2 mjeseca, neznam kako je tako proletilo.. i jos je savrsena noc iza nas, on zaspa u 9:30 sinoc, pojea u 4:30 i jos spava. Nadam se da je i vama bila dobra noc!
Sretna vam 2 mjeseca 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji