Mi imamo ogradicu, ali ona mirno spava. Vreću sam joj navukla čim je zahladilo.
Nego imam pitanje. Boli me desna bradavica kontinuirano. Nemam ragade, normalno izgleda. Na početku ju je krivo hvatala, ali sad se več ufurala. Zadnjih 10-ak dana me baš rastura kad počne dojit suze mi krenu. Kojem dr se ide zbog toga? Gin ili obiteljski?
Martu mi je jutros standardno frkalo. Kakala sad treći put. Prva dva puta kakica standardna, ova treća zelenkasta s crnim grudicama 😱
Evo i nas iz setnje..
Ma tko god moze neka koristi bilo koji oblik pomocu bilo od mame, tate, susjede 😁
Na meni je apsolutno sve..kad sam izasla iz rodilista bio je petak, u subotu sam vec kuhala, a u nedjelju uz kuhanje vec obavili bili i prvu setnju..inace sam nemirna kad sam u cetiri zida, a i dobro sam se osjecala..
Od MM nema sto se tice djece i kuhanja apsolutno nikakve pomoci, tako je bilo s prvim i evo sad s drugim..mislim da ga je jednom uzeo u ruke iako ni to nisam sigurno..znaci svako ustajanje, presvlacenje..sve je na meni..da ne govorim kad je mala bolesna ili prehladjena isto tako..
Mama mi radi i cuva malu od sestre jer ona radi i nema kud s njom dok pocne vrtic u devetom mjesecu, a svekrva bi mi "pomogla" tako da ona nosi maloga dok ja obavim sama sve kucanske poslove i po mogucnosti da i ona pojede kod nas🤣🤣
Eto tako mi je ukratko..malo je i lakse kad natipkam pa sam kao na besplatnoj terapiji kod psihijatra😂
Nasdva ides kod ginekologa. Mogla bi ti bit gljivica, tak je mojoj frendici bilo bas kao bol a bez ragade.. odi pitaj za svaki slucaj. A to za kakicu mislim da je normalno zelena ako duze odstoji tak da to nemoj brinut.
Nataly bas mi je zao 😥 Uvihek je najvise na mami ali muza treba upregnut.. pa natjeraj ga da vise pomogne, ak ne s bebom bar s prvim djetetom. Il da skuha ak zna! Mislim ja svom trebam sve rec kaj da radi al ga posaljem u kupovinu i ajd on voli kuhat tj meso bar radit pa to max iskoristim.
Mi imamo ogradicu, ali ona mirno spava. Vreću sam joj navukla čim je zahladilo.
Nego imam pitanje. Boli me desna bradavica kontinuirano. Nemam ragade, normalno izgleda. Na početku ju je krivo hvatala, ali sad se več ufurala. Zadnjih 10-ak dana me baš rastura kad počne dojit suze mi krenu. Kojem dr se ide zbog toga? Gin ili obiteljski?
Mislim gin ali nosam ziher. Možda bi te i obiteljsla primila ako je ova na GO.
A za kakach ne znam. Nama je bio zelen kakach jedno 3 tjedna i sad zna zazelenit ali nije bilo crnih grudica. Nazovi pedi i pitaj čisto da si mirna.
Umoran sam i pijem kavu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nama noć mirno prošla...kupanac u 20, napapala se. Malo nam je duze trebalo da zaspe. Budila se u ponoc, 3 i 7. Mama zadovoljna
Mi ogradicu imamo jos uvijek...V se dosta okrece dok spava, ali me strah da ne bi ruku ili nogu provukla kroz resetke pa se ozlijedila, a cesto ruku gurne izmedu ogradice i madraca
Mene brine jer nije kakala od jucer ujutro, a jadna se stalno napreze...
Bokić! Kod nas pupkić još nije otpao pa se ne kupamo,samo brišemo zasad. Po noći malena spava ali sam primjetila da je nemirna.Dosta se riče i mrcka. Danas cijelo prijepodne se frče,maše s nožicama,plače,dam joj sisati i još je nemirna. Vjerujem tj. sigurna sam da su grčevi,jer kad se smiri onda je sve uredu i lijepo zaspi.Kad se napapa podrignem ju ali dosta mi bljucka. Luda sam jer moja svekrva svaki dan pita zakaj se beba plače. Kao htjela je doći pogledati ali je odustala. Mislim si ak ju ja nemrem smiriti jer ima grčeve i frče se onda ju sigurno niti ti nebudeš smirila. Jbt nije dobro ak se plače,a onda pak nije dobro ako ju ne čuju da se plače. Sorry žene ali meni to ide toliko na živce da sam se prije rasplakala jer se jadno osjećam. Pa normalno je da male bebe plaču,drugo neznaju. Najjače mi je kad mi vele joj pa možda si ju naučila na ruke. Najbolje da dijete ostavim da se plače bez da ju uzmem u ruke i tješim. Kakva bi ja to mama bila. Joj baš sam tužna. Kud sam ovak ujutro sama doma s njom i borim se nekak, onda mi još svekrva fitilj upali.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Nit mogu citat nit sta puno pisat. Dusa mi spava 😴😴😴 Ko kuva kavu??
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ma nije te valjda naš veliki mali čovjek izmorio? Dođi k meni na kavu,i ja bi a nemam s kim,sama ko duh..tj s Mihaelom a on je još premali za kavu..i spava...
Ma nije te valjda naš veliki mali čovjek izmorio? Dođi k meni na kavu,i ja bi a nemam s kim,sama ko duh..tj s Mihaelom a on je još premali za kavu..i spava…
Onda cemo kad se Mihica probudi jer bi ga lega probudio deranjem.
Inace je mali luđov, al danas ima posebnu Superman fazu! Drzim ga, nunam, molim da spava, trlja si okice, ali plac i noge ispruzene i izvijene prema ledjima i ruke ravno ispred!
Jucer sam se htjela pohvalit kako je prvi puta i to cak 2x SAM zaspao i cak 3.put ostao spavat nakon sto sam ga spustila, al mislim si de Barbara bolje suti, ko zna sta mu bi. Tak i je! Naplatio mi je to posljepodne, a i danas! Od 8 nije spavao (o noci i ranom jutru ni necu. Srecom muz 2.smjena pa uskoci!) tj.evo sad zaspiva! Na rukama, jasno!
I stvarno ko god ima bilo kakvu pomoc pustite da vam se pomogne.
Ja sumnjam da ce mi sad kod kuce iko moc oko njega pomoc jer ne znam kakav ce bit sa nepoznatima, al veselim se kuhanom! Hrani uopce 😂😂
Ena kuvaj kavu, zaspo je! Uzet cu njegov plast i dolijećemo!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji