Dan
Noc klasika u 2 u 5 i od onda dugo se grcio meskoljio nemam pojma nisam ni gledala na sat...isli u setnju ja spremala kucu rucali i sad ga pokusavam uspavati...
Pivo bih tako rado popila nemate pojma ali imam problem onda cu morati i zapaliti cigaretu a nisam jos...jel neka od vas ?
Mina curetak je med 😍😍a savove pokazi patronaznoj
Majda ja svog obukla u dugačko i dekom pokrijem...
Maja uh koja noc tesko je tako kad se razbude nakon sisanja
Pharma bravo za noc a jesi ipak stigla skuhati ?😁
Ivy zasluzila si dobru noc uh 😘😘
Ena tvoj dugo vec dobro spava po noci...ko veliki 😘😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dan
Noc klasika u 2 u 5 i od onda dugo se grcio meskoljio nemam pojma nisam ni gledala na sat…isli u setnju ja spremala kucu rucali i sad ga pokusavam uspavati…
Pivo bih tako rado popila nemate pojma ali imam problem onda cu morati i zapaliti cigaretu a nisam jos…jel neka od vas ?
Mina curetak je med 😍😍a savove pokazi patronaznoj
Majda ja svog obukla u dugačko i dekom pokrijem…
Maja uh koja noc tesko je tako kad se razbude nakon sisanja
Pharma bravo za noc a jesi ipak stigla skuhati ?😁
Ivy zasluzila si dobru noc uh 😘😘
Ena tvoj dugo vec dobro spava po noci…ko veliki 😘😘
Ja jesam zapalila,imala sam šizu neku nakon poroda,nespavanjem,umor i tako jedno s drugim...
Evo zavrsili pregled... frajer cista desetka...’odlicno napreduje, dobio je kilu i narastao 3cm, dobio bocu i evo ga spava 😁😇
I ja sam nemajka zapalila uz kavu, to mi najvise nedostaje, tako je bilo i za vrijeme trudnoce, samo taj trenutak mi fali inace mi ne padne pamet, sve je u glavi 😩
Rubia bravo za kilice i centimetre,super😘,dobri ti je bebo,papa i pajki😘🤗😍. I Mihael je zasad super danas,samo plače kad hoće jesti,kad je sit miran ko bubica,leži,proučava ruke,priča si i zaspi😂😂,platit će to majka noćas🤣🤣🤣
Mi evo sjedimo vani i bas mi je lijepo u dugim rukavima 🤣🤣 unutra nikako zaspati sve na 5,10min i tako vec 2,3 dana uh
Rubia super za frajera 😘😘 a kakvo cjepivo s mj dana mi idemo s 2 na prvo 🙄
Ena ja kontala jednu zapaliti navečer kad zaspi kad znam da nece sisati 4,5sati ali probati cu izdrzati 😝
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ej curke.. procitala sam sve..ali slabo pamtim..😅
Mi smo grcic free vec 2.dan i presretna sam.. uveli smo jucer to podrigivanje kao stalno..ali po noci nije htio podrignut samo sam mu poremetila ritam i nismo bas nesto odmorili.. dns je bila patronazna 1.put i kaze da neka podriguje ali ako nece da ga slobodno samo spustim na bok pa ce bljucnit i to je ok.. kaze mi za prematanje svaki put prije cickanja.. sto mi nema logike jer cim papa odmah napuni pelenu🤔 lakse mi ga je poslije bude miran.. kako vi to..koliko cesto mijenjate? Ja po noci ne prematam.. pretpostavljam da jos mogu tako dok je tak mali..?
Amm..kaj jos..aaa..netko je pitao za pivu.. ja osobno nisam ni kap alkohola u trudnoci ni sad..u bolnici su rekli da alkohol ne smijemo jer to ide u mlijeko i beba se moze napiti..al vjerujem da od case valjda ne bi bilo nista.. ali zato zapalim..😶😶 u trudnoci sam 5-6 na dan..i bilo mi je bed u bolnici ali je babica rekla da slobodno zapalimo i popijemo kavu ako smo i prije..da dim steti samo nama..ne ide u mlijeko.. pitala i pedijatra ..rekao je da u pravilu ne smeta ali da je naravno bolje ne.. u bolnici sam zapalila 1 do max 3 na dan i mali je imao grceve kaos.. dosla doma..zapalila 8😶😶😶 nema grceva taj dan.. i zapalim dok on spava da ne dojim odmah nakon.. cini mi se da ne smeta..
I da prijavim..nocas sam 1.put spavala na trbuhu i sad lezala na kaucu tako..koja miiiiliiiinaaaaa🤗🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com]
E a za cijepivo.. pa nama su bebe cijepili u bolnici vec.. vase ne?? Protiv tuberkuloze...
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Moja Rita juce predobro vald spavala po danu pa nocas nakon cicanja u 2 do 5 zujala.. papala pa kakala pa ju presvucem i nosam nosam nosam e u pol 5 sam mislila da cu past u nesvijest! Probudila muza i njemu ju dala da ju nuna a ja zaspala. Ujutro ju probudio kakanac u 6.30 al je onda jos malo zaspala a i ja s njom 😁 Bile malo u setnjici e super je vani.. nju pokrijem dekicom a ja se bar vise ne preznojavam ko prase.
Mina pitaj patronazu da ti pogleda. Meni susavici ispali tek nakon 2 tj al se rana dotad skroz zaljepila nije se nis rastvorilo.
Alkohol nisam pila.. pivo ne volim, pijem uvijek vino i to mi fali ovak uz rucak al mozda sad iduci mj koji dl tu i tam probam. Inace izbacila cesnjak i luk i ove stvari kaj bas napuhuju.. ostalo konzumiram normalno. Nisam znala da chia moze smetat!? Ivy to si skuzila po sebi ili si citala negdje? Ja svako jutro 1 zlicu u zobene pomijesam 🙁
Da da uvela u shake pa izbacivala sve sumnjivo i zadnje je bila chia. Eto noćas ok spavali i odrapio mi 3 h u komadu. Frče ga još ali puno manje
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Rubia bravo za kilice i cm 😊😊
Kod nas dan ok iako s jako malo spavanja..al od 5 nikako da zaspi i samo je sva nervozna i cendrava i hoće cicu..nadam se da će ubrzo zaspati jer me čeka još hrpa posla 😩
Rubia bravo za kilice i centimetre 🎉🎉🎉 samo tako dalje.
Pharma držim fige da je zaspala.
Sutra sam sama s klincima (bez dodatne pomoći osim muža kad dode s posla 😂) ako preživim pričat ću vam.
Laku noć klokani moj vrislavac spava pa idem i ja.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji