Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    27. Kolovoz 2018. 10:32

Eh da i Rubia sretno i javi sr

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

27. Kolovoz 2018. 11:17

ivymicek

Joj Bojana meni alkohol puno nedostaje (sad zvučim ko alkoholičar 😂) pa popijem radler, pila sam i mohito i malo bambusa ali jako malo… 😂.
    Ena ti i ja se zamjenila pa što je Mihaelu?! Trbuščić ili glad?

Vjerojatno je previše kroz dan spavao...a gladan nije baš trebao biti,pojeo 210ml prije spavanja..al ko će ih znati😂😂. Ma nema veze,to je jedna noć od mnogih prospavanih(a možda su mu i gosti poremetili ritam,puno su ga imali po rukama a nikad ih nije vidio). Sad je opet papao i uspavao sesdok sam ja prala suđe😀. Danas mi dođu dvije frendice(sestre) na kavu,e to su gosti kojima se veselim,još su pitale kad da dođu da nam ne remete ritam,pa će oko 6🙂,da su svi takvi😂😂.

pharmamma
    27. Kolovoz 2018. 11:28

Mi odlično spavale ovu noć,mama je odmah bolje volje..sad ju počelo lagano frkati,ali možda uspije zaspati da ja skuham ručak 😊
    Tinanema dobrodošla 😁
    Grčevi-kod nas biogaiu,espumisan,masaža,nošenje na podlaktici,tj.puuuno nošenja na podlaktici..al proći će i to
    Pivica-popila svega 2-3 gutljaja dosad..čekaju me u frižideru dvije belgijske s višnjom,ali nikako da se osokolim i popijem malo (ove ipak imaju vise alkohola u sebi 😕)
    I A zna imati hladne rukice,ali dok je ostatak tijela topao,nema brige
    Nama dosad u goste bilo samo par najbližih,ostali će vjerojatno krenuti kad se vratimo s mora
    Rubia sretno 😁

mina04
    27. Kolovoz 2018. 11:59

Pozdrav drage mamice, evo Rita i ja vam se pridruzujemo i ovdje. Pokusala sam procitati sto vise al nisam sve uspjela 😶
    Mi smo super, papamo i pavamo po 4-4ipo sata. Samo cini se da su nas malo grcici poceli muciti od jucer. Cekamo danas patronaznu pa cemo se posavjetovati za neke kapi.
    Htjela sam vas nesto pitati ako je koja isto imala "slucaj". Jucer dok sam bila na wc-u nesto je onak dole puklo, isla sam gledati..ispali mi neki savovi i sad je rana kao veca malo. Ne znam dali je to normalno da sad tako izgleda ili su mi savovi popucali? Pusa svima 😘😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

lucy233
    27. Kolovoz 2018. 12:06

Pa meni su u tom periodu vec poceli ispadat šavovi tako da nije rano za to, ali nije mi se ništa čulo. ako te ne boli najbolje ti je sacekat patronažnu kad dođe pa rec da te pogleda

mamica1985
    27. Kolovoz 2018. 12:42

Mina - obavezno pokazi patronaznoj. Rita je secer 😍

pharmamma
    27. Kolovoz 2018. 12:43

Slatkica 😍 imate super ritam 😊
    Za šavove najbolje reci patronaznoj,iako u to vrijeme počnu ispadati 

• Maja82
    27. Kolovoz 2018. 12:43

Jutro cure! Moja Rita juce predobro vald spavala po danu pa nocas nakon cicanja u 2 do 5 zujala.. papala pa kakala pa ju presvucem i nosam nosam nosam e u pol 5 sam mislila da cu past u nesvijest! Probudila muza i njemu ju dala da ju nuna a ja zaspala. Ujutro ju probudio kakanac u 6.30 al je onda jos malo zaspala a i ja s njom 😁 Bile malo u setnjici e super je vani.. nju pokrijem dekicom a ja se bar vise ne preznojavam ko prase.
    Mina pitaj patronazu da ti pogleda. Meni susavici ispali tek nakon 2 tj al se rana dotad skroz zaljepila nije se nis rastvorilo.
    Alkohol nisam pila.. pivo ne volim, pijem uvijek vino i to mi fali ovak uz rucak al mozda sad iduci mj koji dl tu i tam probam. Inace izbacila cesnjak i luk i ove stvari kaj bas napuhuju.. ostalo konzumiram normalno. Nisam znala da chia moze smetat!? Ivy to si skuzila po sebi ili si citala negdje? Ja svako jutro 1 zlicu u zobene pomijesam 🙁

Majda23
    27. Kolovoz 2018. 12:49

Cure dobrodosle, jedva cekam da se sve okupimo na ovoj temi 😊 
    Noc kao i uvijek, puno budenja, oko 2 i 5 bude budan i po sat vremena i vise, ali smo zato spavali do 15 do 11 😀 frajer vec spava nekih 15 min, ocito mu ovo vrijeme pase. Ne znam za vas, ali ja sam svog umotala u deku i jorgan hahaha mozda je to previse?? Rubia sretno na pregledu, Ivy super za prospavanu noc, Ena bit ce bolje, jedna losa noc u puno dobrih, brzo cete se vratiti na staro. Mina slatkica 😍 ne sjecam se kad su meni krenuli ispadati svaovi ali znam da nije bilo nikakog pucanja
    I da, sinoc samo mu dala espumisan, ne sjecam se u koliko sati, pa se jutros oko 11h toliko isprdio i iskakao da sam se mislila prekriziti, ali ga je zato cijelu noc frkalo 😧 

04.07. Matija 💜

27. Kolovoz 2018. 13:23

mina04

Pozdrav drage mamice, evo Rita i ja vam se pridruzujemo i ovdje. Pokusala sam procitati sto vise al nisam sve uspjela 😶
    Mi smo super, papamo i pavamo po 4-4ipo sata. Samo cini se da su nas malo grcici poceli muciti od jucer. Cekamo danas patronaznu pa cemo se posavjetovati za neke kapi.
    Htjela sam vas nesto pitati ako je koja isto imala "slucaj". Jucer dok sam bila na wc-u nesto je onak dole puklo, isla sam gledati..ispali mi neki savovi i sad je rana kao veca malo. Ne znam dali je to normalno da sad tako izgleda ili su mi savovi popucali? Pusa svima 😘😘
    Evo nas! 😍😊

Slatkica 😍🤗😘😍😘😍. Mislim da nebi trebalo to pucati,pokaži patronažnoj ili se javi ginekologu za svaki slučaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.