Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    26. Kolovoz 2018. 20:43

franovamamita

Ja sam vidjela da moj ima grceve i kad jedem i ne jedem i sada sve jedem osim ljutog i kiselog…evo jos mi je na rukama ne kuzim on inace super lagano zaspu danas koma evo od 5 popodne zaspi na 5min budan cvili i tako u krug…uzas

E baš tak i kad niš ne jedem njega frče.. tak da treba biti strpljiv. 
    Užas Franova mislim da kad ne odspavaju kak se spada onda ih je još teže uspavati jer su premoreni i ne mogu zaspati...
    Ja se tješim bude lakše jednom... Uvijek te nešto novo sekira koji god uzrast da jesu.
    Noćica kloke nadam se lakšoj 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

26. Kolovoz 2018. 21:28

Laka vam i mirna noćica mamice i bebice,od srca vam želim da se odmorite i napajkite,moj bebo je danas jaako dobar,pojeo,pomazio se malo,kad sam vidjela da je na izmaku snaga pustila ga,bio je tako još desetak minuta s svojom pelenicom i žiraficom i zaspao😍,svira nam Mozart,to ga jako umiri. Iš iš glupi grčevi od bebica,nek čim prije prođe😘😘

• tinanema00
    27. Kolovoz 2018. 04:52

Ooo nisam ni znala da ste otvorile ovu temu.. 😍 pridružujem se i ja a ujutro vam napišem svoje novo iskustvo 😘 

💕💕💜💜👶😍

lucy233
    27. Kolovoz 2018. 07:58

Pozdrav cure, 
    mi smo u Dalmaciji i kod nas je napokon doslo to zahlađenje..kako vi rješavate hladne rukice po noći? Kako god ga pokrila i obukla rukice nikako utoplit..
    Žao mi je za sve ove grčiće i neprospavane noći, nadam se da je noćas bila ugodna noć 

bojana27
    27. Kolovoz 2018. 09:20

Lucy , ne moras brinut ..bebicama su vecinom rukice uvijek hladne ☺️☺️
    Jutro drage moje 😍 Ena , bome velik decko ..samo neka on papa i raste ❤️❤️
    Zelimo da se cim prije bebaci prestanu grcit , a onda cemo cekat zubice 🤭🤭
    Moja curka zaspala nesto prije 12 , u 6 malo pocicala i evo spava ..jedino sta je muci , a tako je i stariju ..suhi zrak u sobi , dali ima koja dobar ovlazivac ? 
    Iii ja se vise uopce ne trudim prebacit je u kimbi a taaako bi spavala na trbuhu 😂😂
    Ja zbilja jedem sve , i najbitnije mi je da joj mlijeko ne smeta jer njega pijem stvarno puno , od danas sam na svojoj nekoj prehrani , ubacila sam i evemama vitamine i tako ..jucer sam se cak izgustala u cipsu koji inace izbjegavam 🤭
    Nego , dali je koja pila pivicu ili somersby od kad dojite ? 

nasdva
    27. Kolovoz 2018. 09:44

Jutro, naša noć opet standardna. Jela oko 2 i opet oko 5 i klasika grčevi oko 5 do 6.
    Ja jako moram pazit što jedem, jer njoj baš smeta. Inače se grči dok se ne isprdi ili pokaka malo plače, a kad pojem nešto što joj smeta onda vrišti i jako dugo traje.
    Bebine rukice su većinom hladne, ali popipaš stražnju stranu vrata tako provjetavaš da li je bebi toplo ili hladno.
    Mi od 9 pokušavamo zaspat, ali čim zaspi probude ju ili brat ili bratić. Izbacit ću ih iz kuće 

ivymicek
    27. Kolovoz 2018. 09:51

Jutro cure!
    Tinanema dobrodošla.
    Lucy i mom su i nogice i rukice hladne...
    Ja prijavljujem DOBRU noć. Od pol 9 do pol 9 koje cickanje i dalje spavanje. Chia nam je smetala a ja jedem shaje i stavim kerefekw unutra a jedna od njih je i Chia.
    Odfurali smo kikache u vrtić ali ne autom nego pješice jer mi se autu ispraznio akumulator jer nisam zatvorila vrata do kraja a on se cijelim putem nosio kolica su išla s nama bzvze. Sve u svemu sam happy jer smo se naspabali .#malepobjede

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Rubia
    27. Kolovoz 2018. 10:07

Jutrooo, mi danas imamo prvu kontrolu i vakcinu 😇 jedva cekam da vidim kako je napredovao...
    Bojana ja sa muzicem skoro svako vece popijem casu piva za mlijeko, to mi je cak pedijatar rekao da moze ali samo casu 😁
    Nasa noc opet fantasticna, dva cickanja i nastavio pajkiti, ovako je beba za pozeliti 😂
    Nego, kako vi cistite zacepljen nosic, juce je toliko vristao kad sam mu stavila malo fizioloske i pokusala izvuci da sam odustala, nije mnogo zacepljen ali osjetim kad cicka da teze dise pa se iznervira?

27. Kolovoz 2018. 10:27

Jutro mamice,drago mi je zbog dobrih noćica i spavanja😀😘🤗, Ivymicek napokon😀. Kod nas ne dobra noć,probudio se oko pola 1 i od tad do 6 na cici svako malo(do 3 je 4 puta,dalje nisam brojala),u 6 mu dala bočicu i bili do pol 10 u krevetu ,s tim da je cendrao zadnjih sat vremena. I moj ima hladne ručice al ovaj je cijeli topli.Rubia sretno na cijepljenju i pregledu😘. Ja s mužem znam navečer popiti čašu pivice ponekad.

ivymicek
    27. Kolovoz 2018. 10:32

Joj Bojana meni alkohol puno nedostaje (sad zvučim ko alkoholičar 😂) pa popijem radler, pila sam i mohito i malo bambusa ali jako malo... 😂.
    Ena ti i ja se zamjenila pa što je Mihaelu?! Trbuščić ili glad?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.