Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    22. Kolovoz 2018. 12:56

Majda proljev nije jedna do dve rijetke stolice kroz dan :) ne brini i moja vecinom tako kaka 😊

22. Kolovoz 2018. 13:15

Hej! Nisam citala nista ovih dana,  samo vas pozdravljamo s moreka.
    Imamo super plazu,  na kojoj je hlad od jutra do 4 popodne,  pa smo puno na plazi. Maks ne izlazi iz mora,  a Aleks je najdublje isao do pasa. Na prvo mocenje nogica vrisak da ga cijela plaza cuje,  ali onda ide bez bada.
    Prvo kupanje je proslo tak da smo samo noge mocili a onda je dosao najdrazi veliki brat i pospricao ga cijelog 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    22. Kolovoz 2018. 14:26

ProudMomy

Hej! Nisam citala nista ovih dana, samo vas pozdravljamo s moreka.
    Imamo super plazu, na kojoj je hlad od jutra do 4 popodne, pa smo puno na plazi. Maks ne izlazi iz mora, a Aleks je najdublje isao do pasa. Na prvo mocenje nogica vrisak da ga cijela plaza cuje, ali onda ide bez bada.
    Prvo kupanje je proslo tak da smo samo noge mocili a onda je dosao najdrazi veliki brat i pospricao ga cijelog 😂😂😂😂
    Slane puse vam saljemo! 😘😘😘😘

Joooj Proud zato služe velika braća kako bi male rješili straha. 
    Bitno da uživate i da se odmarate.
    😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    22. Kolovoz 2018. 15:18

Ivy, pharmamma, Ena jeste se razbudile? Ko ce samnom jednu popit☕?
    Za tablete meni u bolnici rekli obratno od trudnoce. U T paracetamol poslje Ibuprofen jer se on najmanje izlučuje u mljekeco. 
    Franova veselo 🙄 Jel ti uskacu tvoji? Vi ste u istom dvorištu? Kad muzek stize?
    Valjda ce sad uz antibiotike brze proci! 😕 Saljemo puno pusa velikom bratu!
    Pharmamma moja sestra je sa 2 mj.dobila prvi zub, a njena mala sad isto tako! 😬
    Mi jutros isli doktoru jer nas jucer ona na vjezbama uspanicila! Ima dvije kvrzice na glavi iza..i napravimo termin u 8, a on nocas bio opet nemiran, ja budna..i zaspemo pred jutro i u 7.10 se probudili! Trcaaanje! 😂😂 Sisanje, povracanje, presvlacenje, povracanje.. 🤣 Na kraju samo limfni cvorovi! Hvala Bogu!
    Jesmo vam se pohvalili da u sljedecu subotu putujemo u Hr??😊 Stalno se bojim da ce nesta biti da ce nas sprjecit, ali to je valjda od uzbudjenja! Nakon 5mj.i to sa nasim S - Paketicem 💙😊 Prvi puta ce ga moji vidjet.. Ja prvi puta sekinu bebusku, tetinu pincilezu, tatu u kolicma.. (uh to mi je isto 100 emocija!)
    Oooo jos malo zaboravi zabicu Aleksa 🤗 Bravo za mali kupanac, a Ivyno tumacenje je zakon!
    Ivy to iskustvo? ☺️

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    22. Kolovoz 2018. 15:49

Barbara - drzim fige da vas nista ne sprijeci u dolasku u Hrv 😙 i drago mi je da su ovo na glavici nije nikaj zabrinjavajuce 👌
    Proud - bas mi je drago da uzivate na moru 😊
    Mi cemo vjerojatno more ove godine preskociti, mogli bismo ici tek u drugoj polovici 9.mj., a tko zna kakvo ce vrijeme tad biti.
    Moja mladja princeza imala sinoc 2 budjenja, jednom cica, drugi put bocica. Oko 5h se probudila zapisana do grla pa je presvukla i podojila i onda do pol 8 spavanje uz stenjanje i napinjanje i prdjenje, ali nikaj od kakanja od jucer ujutro. Nadala sam se da ce biti nekaj nakon setnje, 3 sata smo bili vani s velikom sekom u parku, ali nikaj jos. Svako malo se isprdi i napinje i malo vriskova i plakanja, i naravno meni po rukama, jedva sam uspjela rucak skuhati, rucati i ves objesiti da se susi, hvala Bogu na Tatamia sjedalici pa sam je ljuljala da se smiri i da mi se ruke malo odmore.

japanka
    22. Kolovoz 2018. 15:52

Nama su u rodilištu šakom i kapom dijelili ketonale za bolove  ja pitam jednu sestru je li to može s dojenjem, kaže ona meni pa ne bi vam valjda davali da ne ide 
    Ja nisam mogla izdržati par puta glavobolju pa sam popila lupocet i odmah mi je pomoglo. Ne možeš trpiti kad imaš malu bebu o kojoj moraš brinuti. 
    Ja svojoj bebici dajem oleovit 2 kapi dnevno i nisam primjetila neki utjecaj na grčenje... Dodusše par dana tek... 
    ja sam cula za waya probiotik da je odlican i da pomaze kod grceva pa sam kupila i cekam da vidim ako krenu neki problemcici da krenem davati

ivymicek
    22. Kolovoz 2018. 17:17

baarbaraa29

Ivy, pharmamma, Enajeste se razbudile? Ko ce samnom jednu popit☕?
    Za tablete meni u bolnici rekli obratno od trudnoce. U T paracetamol poslje Ibuprofen jer se on najmanje izlučuje u mljekeco.
    Mi jutros isli doktoru jer nas jucer ona na vjezbama uspanicila! Ima dvije kvrzice na glavi iza..i napravimo termin u 8, a on nocas bio opet nemiran, ja budna..i zaspemo pred jutro i u 7.10 se probudili! Trcaaanje! 😂😂 Sisanje, povracanje, presvlacenje, povracanje.. 🤣 Na kraju samo limfni cvorovi! Hvala Bogu!
    Jesmo vam se pohvalili da u sljedecu subotu putujemo u Hr??😊 Stalno se bojim da ce nesta biti da ce nas sprjecit, ali to je valjda od uzbudjenja! Nakon 5mj.i to sa nasim S - Paketicem 💙😊 Prvi puta ce ga moji vidjet.. Ja prvi puta sekinu bebusku, tetinu pincilezu, tatu u kolicma.. (uh to mi je isto 100 emocija!)
    Oooo jos malo zaboravi zabicu Aleksa 🤗 Bravo za mali kupanac, a Ivyno tumacenje je zakon!
    Ivy to iskustvo? ☺️

Da da Barbara kad imaš.malog hahara sve trikove znaš 😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

22. Kolovoz 2018. 17:22

baarbaraa29

Ivy to iskustvo? ☺️

Budna ko sova😂😂, Mihael cendrav danas,slabo spava,meni muka u želucu (neki gulaš sam pojela,očito mi je bilo premasno pa taško sjelo..),super za put u Hr i susret s obitelji,naravno da će biti puno emocija,baš mi je drago zbog tebe😘🤗. Mi se spremamo u West gate ako bebo dozvoli tj odspava sad malo(dulje od deset minuta 😂😂) i ak bu htio jesti prije nego krenemo da nam je miran dok se ne vratimo,malo do mojih...

Evo njega i set za spavanje 😂😂
    Evo njega i set za spavanje 😂😂
    ivymicek
    22. Kolovoz 2018. 17:38

Ena31

baarbaraa29

Ivy to iskustvo? ☺️

Budna ko sova😂😂, Mihael cendrav danas,slabo spava,meni muka u želucu (neki gulaš sam pojela,očito mi je bilo premasno pa taško sjelo..),super za put u Hr i susret s obitelji,naravno da će biti puno emocija,baš mi je drago zbog tebe😘🤗. Mi se spremamo u West gate ako bebo dozvoli tj odspava sad malo(dulje od deset minuta 😂😂) i ak bu htio jesti prije nego krenemo da nam je miran dok se ne vratimo,malo do mojih…

Miš mali slatki kako on spava
    Super za WG kad već niste jučer 😜.
    Barbara ja bezobraznica nisam ni skomentirala super za dolazau HR. Sad ćete svi skupa uživati i upoznati se 😍

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    22. Kolovoz 2018. 21:58

Proudy bas vam je divnoooo 😍😍😍 puse i vama 😘😘
    Barbara,dobro bi mi došla još jedna ☕️ i pol sata mira i tišine jer me danas sve i svi živciraju 😞
    A za zubić,i nećak je dobio prvog jako rano  🙈 
    Jeeej za dolazak u hr i da sve bude po planu 🤞
    Ena slatkiš mali 💙 nadam se da ste stigli u WG 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.