Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    22. Kolovoz 2018. 09:56

Jutro mame! Kod nas super noc, papala u 11.30 pa 2.30 pa 6.30 al zato mene boli glava 😣 krenulo jos navece i eto jos traje..ne znam jel od vremena ili umor jos i ta temperatura al ufff... popila lekadol i brufen, smije se. Kava malo pomaze al trebala bi vald vrc trenutno! Muzevi i svekrve..pridruzujem se kukanju 😡 evo uspjeli me juce i na daljinu naljutit..on popusta ono linija manjeg otpora a ja shizim i ispadnem luda! Kad ste poceli primat posjete cure ono kao sluzbeno ne mislim na mamu svoju? Jel vas to jako zamaralo?

22. Kolovoz 2018. 10:23

Jutro curke. Franovamamita žao mi je zbog malenog,nek temperatura čim prije popusti i angina..hjoooj to je bolno,imala sam ju puno puta,užas...mi cickali cijelu noć po malo,i meni treba kave...Mandarina nadam se da je glavobolja popustila,meni je patronažna rekla da ak baš jako boli i nemogu izdržati popijem Ketonal,morala sam par puta jer mi se baš povraćalo kolko me bolila glava... Ivymicek,Pharmama žao mi je zbog teških noćica i frkanja...Mihica je nešto nemiran jučer i danas,vjerojatno isto probava,ima mi tvrđu kakovu,nezz jel treba reagirati nekako ili je to zbog nove hrane i manje cickanja? Jel im smije biti takva?

pharmamma
    22. Kolovoz 2018. 10:54

Ena mislim da od adaptiranog bude tamnija i gušća kakica,ali ne znam koliko točno..možda je kod ar formule jače 🤔

mandarina
    22. Kolovoz 2018. 11:07

Hvala na savjetima, imam Lekadol doma, budem to popila 

mandarina
    22. Kolovoz 2018. 11:14

Maja82, meni su gosti došli kad je beba bila 5 tjedana. Nije me jako zamaralo, jer mi je pomogao muž poslužiti stol da ih počastimo, a i bebica je bila ok, poslije je malo plakala pa sam ju hranila dok se on s njima družio/pričao.

ivymicek
    22. Kolovoz 2018. 11:22

Maja mi smo već imali goste. Nije bilo jako teško. Nisam ništa extra spremala. Zqpravo smo pizzu naručili a ja spekla cheez cake jer mi je to bilo brzo gotovo. Ali i da nisam uvijek ima slatkač. Meni je ovo treča beba pa dojim pred svima ali s prcim sam bila otišla u sobu ili prekrila ga maramom. 
    Malo se podružip i popričaš ako ništa drugo 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    22. Kolovoz 2018. 11:40

Nama je bilo samo par najbližih i to onako vise na kavu došli..ali očekujem da će ubrzo krenuti i ostali..pa ćemo pripremit neke nareske,pizzu,ako ću stići ispecem nešto slatko ili dogovorim s frendicom koja inače peče kolače..malo se podružimo,popijemo kavu i mislim da je to to..kuhati ručkove/večere za goste jednostavno ne stignem
    E da,zaboravila sam vam reci..navratila nam jučer patronažna onako usput da nas pozdravi i u jednom trenu veli pa nije valjda da joj zubić već izlazi 😱 mama se nada da će u ovoj fazi ostati još mjesecima jer mi se zubi i cicanje nikako ne sviđaju zajedno 🙈 

22. Kolovoz 2018. 12:21

pharmamma

Ena mislim da od adaptiranog bude tamnija i gušća kakica,ali ne znam koliko točno..možda je kod ar formule jače 🤔

Pa da,to si i ja mislim da je zato,od tog Ar Novalaca..zubić već??uf,nadam se i ja da neće još izaći da nebi gricnula mami sisu🙄.
    Nama su bili kumovi,to sam pisala ,mali bio cendrav jako,ni jest ni spavati,samo vrištanje tak da je muž sve odradio..isti scenarij i kad su nam bili prijatelji iz Belgije (al ajde bar sam malo popričala s njima i nosala ga...),ostali nam još nisu bili,nadam se da će uskoro...

Majda23
    22. Kolovoz 2018. 12:44

Dobar dan hahaha nama je dobar, noc standardna, s tim da smo danas ustali u pola 10, mama sretna, beba sretna. Sinoc oko 3 sam mu dala espumisan kapi tako da se jutros fino isprdio. Sad spava u kolicima, za divno cudo, prezivili smo skok hahaha mama upalila ves masinu i perilicu, dalje mi se ne da 😂 
    Franova drzi se, jesi jos sama s djecom?
    Ena vjerojatno je od ad-a, mislim da mi je pedijatrica objasnjavala al sam je prekinila jer smo na dojci 🙈 maleni vec par dana ima rijetku stolicu, mislim da je proljev u pitanju pa nez da li treba reagirati? Mozda je do kapi? 
    Pharma nije valjda zub? Tako rano? 🙈🙈 sad se pitam jel i kod nas tako jer slini vec 2 tjedna i cucla mami rame kad ga nosi 🤔🤔 

04.07. Matija 💜

Majda23
    22. Kolovoz 2018. 12:47

Sto se tice gosti, imali vec par dana poslije dolaska iz bolnice. Nije bio problem, muz s gostima, ja s bebom u sobi, samo ga vide i odu u dnevni, jedino mama i rodice budu sa mnom u sobi. Pokušavala sam biti s gostima ali jednostavno ne ide i samo bi se nazivcirala, da me sad neko pita rekla bi da se svi okupe isti dan jer svaki dan neko dolazi 😵😵

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.