Jutro mame! Kod nas super noc, papala u 11.30 pa 2.30 pa 6.30 al zato mene boli glava 😣 krenulo jos navece i eto jos traje..ne znam jel od vremena ili umor jos i ta temperatura al ufff... popila lekadol i brufen, smije se. Kava malo pomaze al trebala bi vald vrc trenutno! Muzevi i svekrve..pridruzujem se kukanju 😡 evo uspjeli me juce i na daljinu naljutit..on popusta ono linija manjeg otpora a ja shizim i ispadnem luda! Kad ste poceli primat posjete cure ono kao sluzbeno ne mislim na mamu svoju? Jel vas to jako zamaralo?
Jutro curke. Franovamamita žao mi je zbog malenog,nek temperatura čim prije popusti i angina..hjoooj to je bolno,imala sam ju puno puta,užas...mi cickali cijelu noć po malo,i meni treba kave...Mandarina nadam se da je glavobolja popustila,meni je patronažna rekla da ak baš jako boli i nemogu izdržati popijem Ketonal,morala sam par puta jer mi se baš povraćalo kolko me bolila glava... Ivymicek,Pharmama žao mi je zbog teških noćica i frkanja...Mihica je nešto nemiran jučer i danas,vjerojatno isto probava,ima mi tvrđu kakovu,nezz jel treba reagirati nekako ili je to zbog nove hrane i manje cickanja? Jel im smije biti takva?
Ena mislim da od adaptiranog bude tamnija i gušća kakica,ali ne znam koliko točno..možda je kod ar formule jače 🤔
Maja82, meni su gosti došli kad je beba bila 5 tjedana. Nije me jako zamaralo, jer mi je pomogao muž poslužiti stol da ih počastimo, a i bebica je bila ok, poslije je malo plakala pa sam ju hranila dok se on s njima družio/pričao.
Maja mi smo već imali goste. Nije bilo jako teško. Nisam ništa extra spremala. Zqpravo smo pizzu naručili a ja spekla cheez cake jer mi je to bilo brzo gotovo. Ali i da nisam uvijek ima slatkač. Meni je ovo treča beba pa dojim pred svima ali s prcim sam bila otišla u sobu ili prekrila ga maramom.
Malo se podružip i popričaš ako ništa drugo 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nama je bilo samo par najbližih i to onako vise na kavu došli..ali očekujem da će ubrzo krenuti i ostali..pa ćemo pripremit neke nareske,pizzu,ako ću stići ispecem nešto slatko ili dogovorim s frendicom koja inače peče kolače..malo se podružimo,popijemo kavu i mislim da je to to..kuhati ručkove/večere za goste jednostavno ne stignem
E da,zaboravila sam vam reci..navratila nam jučer patronažna onako usput da nas pozdravi i u jednom trenu veli pa nije valjda da joj zubić već izlazi 😱 mama se nada da će u ovoj fazi ostati još mjesecima jer mi se zubi i cicanje nikako ne sviđaju zajedno 🙈
Ena mislim da od adaptiranog bude tamnija i gušća kakica,ali ne znam koliko točno..možda je kod ar formule jače 🤔
Pa da,to si i ja mislim da je zato,od tog Ar Novalaca..zubić već??uf,nadam se i ja da neće još izaći da nebi gricnula mami sisu🙄.
Nama su bili kumovi,to sam pisala ,mali bio cendrav jako,ni jest ni spavati,samo vrištanje tak da je muž sve odradio..isti scenarij i kad su nam bili prijatelji iz Belgije (al ajde bar sam malo popričala s njima i nosala ga...),ostali nam još nisu bili,nadam se da će uskoro...
Dobar dan hahaha nama je dobar, noc standardna, s tim da smo danas ustali u pola 10, mama sretna, beba sretna. Sinoc oko 3 sam mu dala espumisan kapi tako da se jutros fino isprdio. Sad spava u kolicima, za divno cudo, prezivili smo skok hahaha mama upalila ves masinu i perilicu, dalje mi se ne da 😂
Franova drzi se, jesi jos sama s djecom?
Ena vjerojatno je od ad-a, mislim da mi je pedijatrica objasnjavala al sam je prekinila jer smo na dojci 🙈 maleni vec par dana ima rijetku stolicu, mislim da je proljev u pitanju pa nez da li treba reagirati? Mozda je do kapi?
Pharma nije valjda zub? Tako rano? 🙈🙈 sad se pitam jel i kod nas tako jer slini vec 2 tjedna i cucla mami rame kad ga nosi 🤔🤔
04.07. Matija 💜
Sto se tice gosti, imali vec par dana poslije dolaska iz bolnice. Nije bio problem, muz s gostima, ja s bebom u sobi, samo ga vide i odu u dnevni, jedino mama i rodice budu sa mnom u sobi. Pokušavala sam biti s gostima ali jednostavno ne ide i samo bi se nazivcirala, da me sad neko pita rekla bi da se svi okupe isti dan jer svaki dan neko dolazi 😵😵
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji