I da,Ena,ljubomorna sam na ovaj set za spavanje 😛 moja i dalje odbija dudu i prizna samo cicu 😩😩
Vecer mamice 🙂
Dobro dosle sve friske mamice 😘
A moja ekipice vidim da vas jos dosta muce grcevi,ajde blizu ste svi 3.mjeseca,pa ce i to proc konacno.
Moja cura je standardno super,i dalje iskljucivo dojim,ona je vesela i zadovoljna.
Sad je vec sve zanima-igracke,okolina,ukucani,smije se svima,a kad joj se prica onda mlati rukicama i nogicama i komunicira na svom jeziku,uglavnom predivno dijete,bas uzivam u majcinstvu ❤
Pozdrav svim od nas 🤗
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Proudy bas vam je divnoooo 😍😍😍 puse i vama 😘😘
Barbara,dobro bi mi došla još jedna ☕️ i pol sata mira i tišine jer me danas sve i svi živciraju 😞
A za zubić,i nećak je dobio prvog jako rano 🙈
Jeeej za dolazak u hr i da sve bude po planu 🤞
Ena slatkiš mali 💙 nadam se da ste stigli u WG 😊
I ja sam danas divlja a i ovaj moj mali pored mene. Samo žvače šaku i ne želi spavati. Evo probudio se u 15 do 9 i još ništa. Valjda bude skoro zaspao. Iscicao je sve iz mene imam osjećaj da sam presušila.
#naravnoimužmidigotlak.
Jel vaši sline, moj toliko silovito siše svoju ruku a dudu nema šanse više 😜
Confused curkica je divna. Neka ti je ona samo tako idalje dobra. Uživajte svi skupa.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I trebam utjehu. Recite mi i da se vaši teško uspavljuju. Moj zadnjih dana na meni doslovno boravi cijeli dan. Ako ne cica onda nosim ako ne nosim onda uspavljujem i tako u krug. Uspavljivanje ležečki na cici nula bidova. Valjda je do sada sam zaspao jedno 10 puta. Ne znam čemu se više nadan. Danas sam baš obeshrabrena.
Eto idem spavati jer za sad spava ali tko zna do kada. Ljubim 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy znam kako ti je..evo ja svoju uspavljujem zadnja 2 sata,nadam se da će sad ostati spavati..a preko dana obavezno nosanje i to ne nakratko..i jedva gleda,već plače sva nervozna od umora,al ne da se i ne da..a kad i zaspi,onda ju grčevi bude il se jednostavno probudi jer sam ju spustila..imam osjećaj da zadnjih par dana nis drugo ne radim nego uspavljujem..i da,počela je sliniti..a kako joj je najdraže zaspati potrbuške na rukama,te sline cure po podu..još kad k tome dodamo bljuckanje 😂
Confused preslatka je ❤️
Ivy znam kako ti je..evo ja svoju uspavljujem zadnja 2 sata,nadam se da će sad ostati spavati..a preko dana obavezno nosanje i to ne nakratko..i jedva gleda,već plače sva nervozna od umora,al ne da se i ne da..a kad i zaspi,onda ju grčevi bude il se jednostavno probudi jer sam ju spustila..imam osjećaj da zadnjih par dana nis drugo ne radim nego uspavljujem..i da,počela je sliniti..a kako joj je najdraže zaspati potrbuške na rukama,te sline cure po podu..još kad k tome dodamo bljuckanje 😂
Confused preslatka je ❤️
Ma baš tak uspavam i stavim spavati i nešto odspava ali ga probudi ili grč ili prdac ili kakač.
Nešto smo se naspavali ili se nije grčio ili sam ja bila onesviještena od umora 🤣.
Ujutro se uvijek toliko isprdi i iskaka užas, sve to drži u sebi preko noći.
Što mene muči čitam proljetnice i stavi kikacha u lrevet s dudom i teteom i on zaspi a ja gledam svoga mališu kad se razdreči niti duda nito tetra nego mama i nitko i ništa drugo. Kaj sam tak fulala ili je to takva beba. Zato sam napisala lbeshrabrena jer u nekim trenucima sam umorna da više ne mogu.
Eto, nadam se da će danas biti bolje i da ste svi ipak dobro spavali
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice i bebice. Žao mi je zbog muka po uspavljivanju i ostalih...nadajmo se da će ubrzo proći kak nam budu veće bebice😀😘.
Ivymicek, Pharmama držite se🤗😍😘.
Uspjeli smo otići u West gate,kupila par stvarčica u Pepcu, jastučić za bočno spavanje i puzle za pod u Baby centru,popili piće,išli do mojih na pol sata,nahranili bebača i uz zvuke Mozarta zaspao u 11😀,u svom krevetiću-tek sam ga jutros u 7 stavila k nama malo na cicu,pa bočica i sad gleda Tv i kenjka
Kako ti beba izbije sve druge misli iz glave😂😂😂...sad me muž podsjetio da nam je četvrta godišnjica braka danas🤔😂😂 i da ćemo morati poslje negdje na sladoled,a veli poklon nam je beba😍😍😊...ma sjetila bi se ja samo da sam znala koji je datum danas😂
Vecer mamice 🙂
Dobro dosle sve friske mamice 😘
A moja ekipice vidim da vas jos dosta muce grcevi,ajde blizu ste svi 3.mjeseca,pa ce i to proc konacno.
Moja cura je standardno super,i dalje iskljucivo dojim,ona je vesela i zadovoljna.
Sad je vec sve zanima-igracke,okolina,ukucani,smije se svima,a kad joj se prica onda mlati rukicama i nogicama i komunicira na svom jeziku,uglavnom predivno dijete,bas uzivam u majcinstvu ❤
Pozdrav svim od nas 🤗
Confused draga,sretnice😊😍🤗,baš mi je drago da ti je princezica tako dobra ❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji