Dobar dan i od nas….
moj mali djavolak nocas nista nije spavao, budan od 1-5 pa od 6-9, mucio ga stomacic, sve sam pokusala 😕
Zato sad spava a mama pretvorena u zombija
Ena sretna godisnjica 🎉🎉🎉
Ostale mame sa mukama i spavanjem, nadam se da ce brzo doci sve na svoje, i ja mastam o danu kad ce on bar 4h u komadu odspavati…
Ne najede se dovoljno i budan za dva sata…
Ajde i ti onda na spavanje..vodi se onom kad beba spava i mama spava 😊
Evo da vas na brzinu pozdravimo..mi uzivamo svakim danom,sve boljke su nestale,samo puno papamo,kakamo i piskimo..obilazimo shopping centre i po gradu setnje na veliko,tad ili spava ili u cudenju razgledava..kao prica,guguce na veliko uz osmijeh koji ne skida.naucila ju da zaspi uz tetru i dudu tako da nema muka po pitanju uspavljivanja,a tata da se mazi,obozavaaaa..pocela mi slinit pomalo i gurat sakicu,inace ju gura kad je gladna i cucla rame i ruku..genetika na mamu☺ saljemo puse i da sve muke produ
Hvala vam cure moje😘🤗. Evo sad smo doručkovali😂😂...ručak bude oko 5😂.
Ugodan dan vam želim svima😘.
Franovamamita odbrojavanje do povratka mužića je krenulo😍😍. Jel malenim bolje? Prošla temperarura? Kak mu je grlo?
Bokic..da se brzinski javimo :)) Sve bebe preslatke :)
Barbara sretno na putu i posjeti u RH. Ena sretna godisnjica :)) bravo za decka i pavanje :)
Confused bebica je divna i super da uzivate :)
Ivy drzim palceve da bude sve ok sa spavanjem :)
Ostale mame drzimo palceve za spavanje i da produ grcevi cim prije..mislim da sm pola zaboravila :)
Mi sretno stigli na more, beba je put prespavala ali nas mucili grcevi.. uvjerena sam da je zbog D vitamina tak da necu dat vise..
Pdvu noc prespavala kao i doma uz jedno budenje :) bas je super i dobrica na plazi pajki ili gleda okolo ...
kaj se tice uspavljivanja zaspi na cici i dva tri puta otpjevam zeko i potocic :D kroz dan tata uspavljuje sa dudom :)
Saljemo svima puseee :*
Puse svim bebicama ❤️😍
Jaooo hope tu bi i ja zaspala ❤️❤️
Nas jos malo nosic zeza al nedamo se , tate nam po cijele dane nema dodje kad spavamo ode dok spavamo pa smo malo tuzne 🤷🏻♀️
Svaku vecer nas tri obavimo setnju i onda je veselo , madam oko 20h pocinje cendrat a trebamo se sve tri kupat pa je zabava al uspijemo mi to sve 😂😂 u 21h vecu sprasim u krevet i onda uspavam lucku i to je to :)
Nisam se pozalila , muz dao otkaz jer placu dva mj nije dobio , pa kad je dao dobio je i placu , uspjeli sve poplacat i sad kad je najgore svadba , sarin rodendan , od kumova krstike , pa tehnicki pa bla bla nema primanja tako da sam blago receno luda 🤮
Al nadam se da ce sve bit ok 😂
Drugu subotu idemo na svadbu , i toga me jakoo strah kako cemo sa princezom i oce bit dobra 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
E i da , jeste vi gladne ? Ja sam pod milim Bogom stalno gladna , i stalno jedem dobila sam 2 kg ..i zbilja od sutra moram se sabrat jer nema smisla 🤮🤮
Ena puno je bolje,nema temperaturu grlo ga ne boli ko nov je samo moramo piti antibiotik
Bojana ma bit Ce sve ok ne sekiraj se😘 a za kile hm ja sam na nekoj svojoj djeti neka 3 tjedna i skinula 3,5 kg nemam vise neki apetit a izbacila sam kruh pojedem samo za doručak sniticu integralnog..ne jedem slatkiše nikako i nikakve sokove ne pijem 🙂 jos 2,5kg i imam tu koliko i prije trudnoće
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hope ajme predivno 😍😍😍😍😍😍 uzivajte samo 😘a kapi nedajem ni ja ni necu...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy, cim ide promjena vremena me boli glava 😣 par dana evo nadam se za vikend da ce fakat zahladit i da ce prestat. Vec sam luda, na ovaj umor jos i ta konstantna bol.
Hope ljulja je mrak 😍 i ja biiii
Ena sretna godisnjica!
Bojana zao mi je zbog muza! 😡 Evo danas mi frendica pise da su i njenog zaje.. na novom poslu, poceo prije 2 mj i danas sazna da nema zdravstveno. Kao prijavili ga al nisu platili! A ni placu za 7.. pa jeb... ti sve
Bok mamice! Evo da se javim ovdje tj prebacim s ljetnih beba 2018..procitala sam samo zadnju stranicu...imam pitanje..jel ste pocele svojim bebicama davati vitamin k+d1 u ampulicama? Jel ima kakvih nuspojava? Vidjela sam da se grcici spominju? 😙 svima
12.08.2018. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji