Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    23. Kolovoz 2018. 16:09

Proud uživajte 😘😘 
    Barbara dobro pa krvzice nisu nista ozbiljno, i sretan vam put, moglu zamisliti koja sreca kad se svi vidite 😀 
    Ivy moj zaspe kako kad, nekad odmah nekad nakon par sati, ali uvijek ga moram nositi na ramenu, nekad se dogodi da zaspe uz dudu, ali jako rijetko. Ovisi u kakvoj je fazi, drzi se 😘😘 
    Ena jooj blago tebi sa spavanjem, da je nama tako hahaha
    Confused bas mi je drago sto vam je tako lijepo, i curica je preslatka 😀

04.07. Matija 💜

• AnaMaria
    23. Kolovoz 2018. 16:11

I da bas pitam jel vas nakon poroda bolio trbuh onak ko neki grcevi? Zna me bolit dok dojim a ovo je nekak slicno..pretpostvljam da se sve to namjesta ali malo i panicarim ne znam do kad to moze trajati 🙄

12.08.2018. ❤

ivymicek
    23. Kolovoz 2018. 16:16

AnaMaria

I da bas pitam jel vas nakon poroda bolio trbuh onak ko neki grcevi? Zna me bolit dok dojim a ovo je nekak slicno..pretpostvljam da se sve to namjesta ali malo i panicarim ne znam do kad to moze trajati 🙄

To ti se maternica grči, to ti je skroz normalno. Zna boliti ko sam vrag 😂. Btw dobrodošla i čestitke još jesnom na bebici 🎉🎉🎉
    Što se tiče k i d vitamina ja ne dajem ali moji su osjetljivi.
    Hvala curke na razumijevanju.. bolje sam, malo se isplakala i ja i on i sad je lakše. Odvježnala i sad sam ko nova.
    Bojana ma kile će na svoje kak smo 9 mj dobivale tak treba postupnomi skidati. Ja jedem kad me traži. Pazim da nisu slatkiši (uvijek), sokove ne pijem ali me ubiju ugljikohidrati (volim a ne smijem 😂 jer guzica pati)
    Franova super da antibiotik djeluje.
    Maja drž se s glavoboljom (ja prije t imala užasne glavobolje nadam se .Da se neće vratiti)
    Ljubim sve

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    23. Kolovoz 2018. 16:21

I poslaje u pola pisanja 😑 
    Maja kako glava i dojka?
    Yvonne kako si se rijesila straha? U cemu je tajna? Hahaa 
    Nasdva kako proslo na uzv-u? Pozdrav za martu i bracu 😘😘
    Ena sretna godisnjica 🎉🎉😘😘
    Rubia drzim fige da pupa brzo prođe i da se mama naspava😘
    Jama bas vam je lijepo, pozdrav i od nas 😊 
    Franova drzimo fige da maleni ozdravi 😊 
    Bojana sto vam je lijepo, i mi bi 😘 a za loslodavce nemam rijeci, takva je kod nas situacija, na zalost. Moj je tata radio u firmi 20 god, da mu na kraju nije isplacivao place cak nije bio ni prijavljen jedno vrijeme i dao otkaz, mislim stvarno, nakon toliko godina 😑 
    AnaMaria koristimo ampule ali mislim da na nas ne utjecu lose, tko ce ga znati. 
    Curke danas sam bila na pregledu kod svoje ginekologinje i toliko smo se raspricale da sam zaboravila pitati za keks, iako me bolio sav prilikom pregleda. Nakon koliko vremena od poroda ste obavile svoje bracne duznosti? 😂😂

04.07. Matija 💜

23. Kolovoz 2018. 16:36

Majda23

Maja kako glava i dojka?
    Bojana sto vam je lijepo, i mi bi 😘 a za loslodavce nemam rijeci, takva je kod nas situacija, na zalost. Moj je tata radio u firmi 20 god, da mu na kraju nije isplacivao place cak nije bio ni prijavljen jedno vrijeme i dao otkaz, mislim stvarno, nakon toliko godina 😑
    Curke danas sam bila na pregledu kod svoje ginekologinje i toliko smo se raspricale da sam zaboravila pitati za keks, iako me bolio sav prilikom pregleda. Nakon koliko vremena od poroda ste obavile svoje bracne duznosti? 😂😂

Hvala 😀😘. Bračne dužnosti? Kaj je to nekaj za jest?😂😂😂😂šalim se..nisam još,a nisam ni na pregledu prvom bila,idem u utorak,a dužnosti...hm..možda noćas da vatrneno proslavimo😂😂ak ne zaspi i ko i obično😂😂😂.
    Jbt Mihael spava već preko 3 sata,prespavao i vrijeme za papicu(gledam da prođe 3 sata pošto je na ad a prošlo je više od 4),izgleda da s povećanjem količine ide i veći razmak u hranjenju,ili je jako umoran...

ivymicek
    23. Kolovoz 2018. 16:56

Majda23

Maja kako glava i dojka?

Mi smo obavili keks kad sam ja prestala krvariti... Jako nam se poželilo pa smo probali i ostalo je povijest 😂.
    Ali prvi put kad sam rezana mislim da smo se keksnuli tek oko 9 ili 10 tjedna nakon poroda baš zbog šava, probali mi i prije ali nije išlo.
    Ena pa neka aja malac i moj spava a ja surfam i ne gledam planinu suda koju treba staviti u perilicu..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    23. Kolovoz 2018. 18:13

Evo i moja odspavala 3 i pol sata tak sam i ručala u miru,napravila i popila ice coffe,počistila malo,speglala,otusirala se i oprala kosu..čudo koliko se stigne uz spavanac u komadu 😁 
    Mi keks obavili za vikend,isto nam se poželilo heheh iako mi je kontrola tek u srijedu
    AnaMaria dobrodošla 😊😊

• Maja82
    23. Kolovoz 2018. 18:23

Hvala Majda glava evo malo bolje sad sam odspavala sat vremena! A malu sad prikacila na cicku pa nek povlaci sto vise a onda izdojim jos..bas ima tih par gruda koje nikako rijesit. 
    AnaMaria dobrodosla! Grcevi su normalni, dapace kad dojis i jace dodju i zna bit bas jako al ja sam ih tak bas osjecala mozda nekih tj do 10 dana pa nakon tog vrlo blago. Vitamine sad to prepotucuju po novom od 8 dana al inace idu nakon mj dana tj prvog pregleda i nama je tak pedijatrica savjetovala pa nisam jos pocela. 
    Jedva cekam keksic 😁 kad smo vec kod toga 😂 mislim da cu cekat nakon 6 tj od straha isto zbog reza i to..

nasdva
    23. Kolovoz 2018. 20:42

Mi obavili uzv sve je ok. Dr pokazao kako da joj vježbam kukiće. Pogledao nogice, kako drži glavu, provjerio stisak ruku, pogledao fontanelu. Uglavnom sve 5.
    Da li vježbate kukiće ja nisam ni s njom, ni s Lovrom. On je skroz zdrav dvogodišnjak, koji je jako rano počeo puzat i samostalno sjedit.
    Iskreno sve sam pročitala ali fakat se ne sjećam kaj je koja napisala.

ivymicek
    23. Kolovoz 2018. 21:07

nasdva

Mi obavili uzv sve je ok. Dr pokazao kako da joj vježbam kukiće. Pogledao nogice, kako drži glavu, provjerio stisak ruku, pogledao fontanelu. Uglavnom sve 5.
    Da li vježbate kukiće ja nisam ni s njom, ni s Lovrom. On je skroz zdrav dvogodišnjak, koji je jako rano počeo puzat i samostalno sjedit.
    Iskreno sve sam pročitala ali fakat se ne sjećam kaj je koja napisala.

Odlično za kukiće. Kako kad vježbam kukiće. Najčešće kad ga frče pa da se isprdi. Ali to je možda jednom tjedno.
    Ma naravno da je zdrav uopće nemoj brinuti.
    Pharma super za spavanac i za keksić.
    Nama nekako dan lakše prošqo sada ćemo vidjeti noć
    Laku i mirnu noć vam želim 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.