Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    23. Kolovoz 2018. 09:42

Super Ena, bravo za shopping 😁 Cure zao mi je zbog muka po uspavljivanju.. mi jos nismo dosli u tu fazu al vjerojatno nas ceka 😥 zasad jos zaspe na cicki i da se stavit u svoj kindac ili na kauc. Noc je fakat bila ok, cini mi se da je lakse zadnjih par dana od espumisana al mene boli glava opet od budjenja.. 😣 i moram pit antibiotik ipak, zacrvenil mi se dio dojke

ivymicek
    23. Kolovoz 2018. 09:43

Ena31

Kako ti beba izbije sve druge misli iz glave😂😂😂…sad me muž podsjetio da nam je četvrta godišnjica braka danas🤔😂😂 i da ćemo morati poslje negdje na sladoled,a veli poklon nam je beba😍😍😊…ma sjetila bi se ja samo da sam znala koji je datum danas😂

Sretna vam godišnjica 🎉🎉🎉🎉 . Kako je muž odmah sredio i pokkon i izlazak 🤣. Bravo muž.
    Ah da koji je dan ne znam a kamoli datum 😂.
    Uživajte Ena 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    23. Kolovoz 2018. 09:57

Jutro mamice i bebice! Mi smo dobro spavali. Ja nekak budna od 4 😀 A djete spavalo. Jedva dočekala 5 da se muž probudi. Pili kavu na terasi Tako u zoru, milina😀 Ena Set i uspavljivanje je ZNANStvenA FaNTasTIkA! Super za shoping i posjete. Confused, super samo neka curka tako nastavi. Baš je preslatka! Ivy, proći će!! To je možda sad neka faza ili ga trbuščić muči. Tješi se tak da kad grčevi prođu, da ce i spavanje biti puno bolje. Mi se znamo ponekad mučiti da zaspe.Inace uredno zaspe na cici. Kad ne pali tak ili tata nosi ili ju ja u hodu prikačim na cicu.

Yvone
    23. Kolovoz 2018. 10:01

Jučer smo se i špancirali u Varaždinu! Bilo nam je super! Bila je baš dobra, spavala, papala, i čak se vozila budna u kolicima ( znanstvena fantastika ) I moram se pohvaliti da sam se riješila straha od dojenja u javnosti😀 
    Puse vam šaljemo svima

pharmamma
    23. Kolovoz 2018. 10:08

Jutro svima 😘 iza nas vrhunska noć..spavanac od 11 do pola 10 s dva buđenja 😁 uz to da za prvo uspavljivanje nije ni trebala mamu,uspjela je zaspati sama..trebalo je malo dulje,al bitno da je zaspala..jedino ju sad od jutra malo kakanje muci,još nije uspjela..
    Ivy i ja zavidim na ovom uspavljivanju uz dudu i tetru..dudu pljuje iste sekunde koliko god se mi trudili držati ju u ustima,a krpicu se ne usudim dati jer kad leži na tetri često ju uhvati i stavi preko glave 😕
    Confused bravo za preslatku curku ☺️❤️
    Ena sretna godišnjica 🎉😁

nasdva
    23. Kolovoz 2018. 10:22

Mi smo doma imali ludnicu, polako se vraćamo u normalu.
    Ena sretna godišnjica
    Sve bebice su premedene 😍
    Nama je sf uspavljivanje na sisi. Za to nam treba malo nunanja, a ako je jako umorna onda muzika (djevojka iz Valpova i Gazde ili bracina uspavanka Zemlja snova) i nunanje, zgrabi čvrsto maminu majcu i zaspi.
    Danas idemo snimat kukiće, nadam se da će sve bit ok.
    Puno pozdrava od Marte i mene, braco kaže reci da sam i ja tu 😂

23. Kolovoz 2018. 10:28

vokak

proudy nama treba takva plaza sa hladom.jel se noze znat gdje je to

Omisalj na Krku. Uvala Pesja 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    23. Kolovoz 2018. 11:47

Dan cure
    Dobra noc,od 22:30 do 3:45 pa do 5:30 i u 8 ustali...
    Ena sretna godišnjica i super za shoping 😘😘
    Ivy vjerujem da ti je tesko...moj za sada hvala Bogu ne trazi nunanje ja sjedim drzim ga u naručju i tako zaspi ili legnem kraj njega i zagrlim ga...
    Nasdva ma bit Ce sve ok ne brini 😘😘
    Pharmamama noc za pozeljeti odlično 😘😘
    Yvone drago mi je da ste se lijepo proveli i da se curka lijepo vozila 😘
    Maja nadam se da Ce glava brzo proci 😘😘
    Confused samo ti uzivaj sa svojim curama bas lijepo i curka je med 😘😘
    Barbara a kod mame odem jesti pa eto ne kuham i to je uglavnom to...muz dolazi za 12dana 😊
    I ja sam se s prvim uplasila isto tsko zbog kvrzica a ono limfni cvorovi i skroz normalno 😘
    Drago mi je da dolazite u hr.kontsm da si preuzbudena i da te preplavljuju emocije evo i ja se cijela najezim samo kad zamislim...😘💕

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    23. Kolovoz 2018. 11:59

nasdva

Mi smo doma imali ludnicu, polako se vraćamo u normalu.
    Ena sretna godišnjica
    Sve bebice su premedene 😍
    Nama je sf uspavljivanje na sisi. Za to nam treba malo nunanja, a ako je jako umorna onda muzika (djevojka iz Valpova i Gazde ili bracina uspavanka Zemlja snova) i nunanje, zgrabi čvrsto maminu majcu i zaspi.
    Danas idemo snimat kukiće, nadam se da će sve bit ok.
    Puno pozdrava od Marte i mene, braco kaže reci da sam i ja tu 😂

Držimo fige za kukiche. Baš sam se jučer pitala zakaj se ništ ne javljaš 😂.
    Pharma bravo za ajanje ali i za uspavljivanje, mali koraci do pobjede.
    Yvonne 😘😘😘😘.bravo za malenu i španciranje 🎉.
    Maja pa kaj je s glavoboljom ?!?! Uf antibiotik ali bolje to pa nek prode. 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Rubia
    23. Kolovoz 2018. 12:11

Dobar dan i od nas....
    moj mali djavolak nocas nista nije spavao, budan od 1-5 pa od 6-9, mucio ga stomacic, sve sam pokusala 😕 
    Zato sad spava a mama pretvorena u zombija
    Ena sretna godisnjica 🎉🎉🎉
    Ostale mame sa mukama i spavanjem, nadam se da ce brzo doci sve na svoje, i ja mastam o danu kad ce on bar 4h u komadu odspavati...
    Ne najede se dovoljno i budan za dva sata...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.