Ove Plivit D3 su nekako gorke , ja sam ih probala, davala sam joj prije jela pa nije htjela papati , sad joj dam poslije jela na žličicu s malo mlijeka. Kakvog su okusa te Oleovit?
Oleovit nema okus ni miris,bebač ni neznam da ih popapa ali moguće da ih muči trbuščić od njih,to sam već čula iako po svom nisam primjetila baš.
Ja kikachima nisam davala d kapi niti dajem Vidu. Grčilo ih nenormalno. Baš kak je netko rekao ima sunca a svaki dan provedu bar malo vani. Uasad svi živi i zdravi
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi smo isto dobili Oleovit. Podigla ih al ne dajem.Ja sam otvoreno rekla da neću one d3+k. Iskreno mislim da je to jos gore i čisti farm.trik. Mislim da zdravstvo mijenja smjernice svakih nekoliko god. Eto sto se tiče kukova, prije 5 god je bila shema ici tek nakon 3 mj. Išli mi s cca 3,5 mj. I rekli doći opet sa 6 mj. Jer to nešto sto oni gledaju se jos razvija.
Nama je u rodilistu prepisalo babytol do 12 tjedna navrsenog. U maslinovom je ulju otopljeni, prvi dan je bia malo začuđen kad ga je dobia al od onda najnormalnije uzme.
Dakle moj urla cijelo popodne. #višenemogu a moj m pita hoćeš da ga ja malo, samo kaj ga nisam zakeljila u zid (mislim na m-a ne na Vida). Kaj ga muči ja ne znam ali znam da se nikak nije naspavao.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dakle moj urla cijelo popodne. #višenemogu a moj m pita hoćeš da ga ja malo, samo kaj ga nisam zakeljila u zid (mislim na m-a ne na Vida). Kaj ga muči ja ne znam ali znam da se nikak nije naspavao.
Isto i s mojim maleckim danas,dosta je plakao a spavao skoro ništa,sad sam ga nosala dok nije zaspao i spustila u krevetić,probudio se kroz petnaest minuta,dala sam mu dudicu i miran je,kao spava ali ga trzne nešto svako malo(Moor refleks ili kak se to već zove,imaju to i vaše bebice?). Ovo za m mi je tak poznato...ja i moj na ratnoj nozi danas,stalno negdi ide,ili radi nešto po vani ili ide nekud imalo je s nama..taman stavila peći pomfri i da ću još medaljone pileće kad eto zove ga susjeda da ju vozi negdje(a plan je bio pojedemo mi i beba i idemo u West gate i ja popiz)...,a kad se vratio još me napao da kaj ja tak reagiram kad on ide negdje i da nisam u redu..hhhjoooojjjj
Cure citala sam vas preko dana dok se mali ne probudi tako da mi je sve isparilo ali pokusat cu napisati sta sam zapamtila.
Barbara maleni je sladak bez obzira na raspolozenje hahaha
Bojana super za pregled, cjepljenje i kilazu, ako dokt kaze da je oke onda je valjda dobro 🤔
Ena hahahaha mene sramota i rec koliko sam puta od umora zaspala dok je on plakao 🙈
Mi pijemo te k2d3 kapi i cini mi se da nema nikakvih tegoba od njih. Pedrijatrica nam je propisala te oleovit kad navrsi 3 mj. Cijeli dan smo imali problema s grcevima, jadnicak, pupa mu bila napeta i tvrda pa masiraj dok se jadan baca po krevetu, reko neces se vise patiti. Poslala m u ljekarnu po espumisan, kaze ljekarnica, vi ste vec 7.koji danas kupujete te kapi hahaha
Matija i ja zelimo da vas produ frkanja i da se lijepo naspavate 😘
04.07. Matija 💜
Isto i s mojim maleckim danas,dosta je plakao a spavao skoro ništa,sad sam ga nosala dok nije zaspao i spustila u krevetić,probudio se kroz petnaest minuta,dala sam mu dudicu i miran je,kao spava ali ga trzne nešto svako malo(Moor refleks ili kak se to već zove,imaju to i vaše bebice?). Ovo za m mi je tak poznato…ja i moj na ratnoj nozi danas,stalno negdi ide,ili radi nešto po vani ili ide nekud imalo je s nama..taman stavila peći pomfri i da ću još medaljone pileće kad eto zove ga susjeda da ju vozi negdje(a plan je bio pojedemo mi i beba i idemo u West gate i ja popiz)…,a kad se vratio još me napao da kaj ja tak reagiram kad on ide negdje i da nisam u redu..hhhjoooojjjj
Nemoram ni spominjati da nismo išli😂😂
Ajde mi smo čak imale dobro popodne..uspjela je cvrsto zaspati oko 4,spustila ju ju krevetić da spava na trbuhu i odspavala je 2 i pol sata..ajanje na trbuhu je riješilo današnji problem prdenja i nekakanja i to tako dobro da mama mora napuniti vesmasinu 😂😂😂 al bar bušica vise nije onako tvrda i napeta,a beba je nakon tog bila sva sretna 😁😁 tak da smo nakon papanja i u šetnju otišle..a za muževe suosjećam,i mi smo na kraju radnim danom većinu vremena same 😕 i onda on veli da je umoran
Mali spava a meni je uzasno dosadno. Curke suosjecam, muz takoder nakon radnog vremena nikad nije kuci s nama, stalno nesta. I sad su mu dosli prijatelji vidit malog, tko zna kad ce kuci a mama se mislila srediti posto u cet ima pregled kod svoje ginekologinje. Danas pola sutra pola 😂😂
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji