curkr sve bebice tak brzo rastu i divne su :))
mi smo isto danas tak tak...spavala je po 1h max u komadu :/ a sad se nabacuje po sisi...
mi sutra idemo na more pa cijeli dan pakiram peglam i perem i sredujem stan... ali dobro izgurali smo...
kaj se tice muzeva mi isto na ratnoj nozi... frajer dode s posla umoran jadan i idmah cim mala spavat ode i on :/ razbila bi ga.. a kad je mala nervozna onda pocne pizdit sta joj je..reko uzmi ju sad a ne kad spava :D
valjda cemo dobro spavat i doputovat do mora :D
nove mamice dobro dosle :) drzite se sve bude dobro :)
svima zelimo dobru noc :*
Onda nam je valjda svima neki dan d... I s muževima i s malcima. Valjda opet ove vručine djeluju na sve pa i na nas...
Moj je zaspao valjda se onesvjestio od umora u pola 9. Dokle će spavati vidjeti ćemo a ja sam se tušnula i sad idem malo surfati..
Držim fige hope da sretno stignete na more,javi nam se.
Ljubim vas i želim svima lijepu i ugodnu noć a da nam se muževi nekako iskupe.
Noćica ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam neki dan u potrazi za odgovorima na razdražljivo ponašanje inace mirne bebe pronašla ovo:
http://www.essentialbaby.com.au/baby/baby-care/the-wonder-weeks-20120426-1xni4
Mozda se u tome krije odgovor na nemirno ponašanje vaših mališana, svi su oni tu u tjedan, dva rođeni.
Laku noć cure zelim vam svima mirnu noć
Jito mi budni od pola 7. Ja umorna cixali 4 puta, frkali se ali bez nunanja. Idem popiti duplu dozu kave i mislim da će me glava boljeti 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
VJutro 😘 i kod nas loša noć,buđenje prije 7,4 cicanja,pa nije mogla zaspati nakon tog,sad pred jutro još i frkanje 😩 mama treba litru kave ☕️☕️
Jutro mamice, koju tabletu mogu uzeti za glavobolju? Dojim bebu pa zato neznam što smijem
Mislim da možeš neofen (200mg), to mi je patronažna rekla ali možda ti pharmamma može bolje reći 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice, koju tabletu mogu uzeti za glavobolju? Dojim bebu pa zato neznam što smijem
Mozes bez straha popiti paracetamol (Lupocet,Lekadol),a po zadnjim preporukama i ibuprofen (Neofen)😊
Jutro curke
Ne stignem sve procitati,samo da vas pozdravim nadsm se da ste dobro 😘😘
Moj se sin vratio 2 dana ranije s mora u1 ujutro s 40temperaturom...mislila doktorica na moru suncanica...ja jucer mu pogledala grlo a ono horor puno gnoja..odvela jucer kod nase dr dobio antibiotik ima gnojnu anginu...tako da sad kad je Filip dobro spavao dezurala sam kraj starijeg...uh...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro curke
Ne stignem sve procitati,samo da vas pozdravim nadsm se da ste dobro 😘😘
Moj se sin vratio 2 dana ranije s mora u1 ujutro s 40temperaturom…mislila doktorica na moru suncanica…ja jucer mu pogledala grlo a ono horor puno gnoja..odvela jucer kod nase dr dobio antibiotik ima gnojnu anginu…tako da sad kad je Filip dobro spavao dezurala sam kraj starijeg…uh…
Oh franova... Pa koma... Najgore su mi te extra visoke temperature i super doktorice koje ne pregledaju ni grlo.
Držim fige da što prije prode a ti se drži 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji