Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    21. Kolovoz 2018. 13:06

Pharma poslano :)

• sanela007
    21. Kolovoz 2018. 13:56

Mamite, hvala na podrsci!
    Znam da je vecini novopecenih mama tako, ali eto opet to svaka prozivljava na drugaciji nacin. Ovisi I kakva si osoba, jesi psihicki slabija ili jaca.
    Ja se jos uvijek svako jutro budim sa grcem u zelucu kada pomislim na dan ispred sebe, na jos jedan isti dan, sto me sve ceka I tako.... pokusavam sama sebe smiriti, ali ono bas mi ne uspijeva. 
    Jos da nemam podrsku obitelji I muza mislim da bih prolupala do kraja. Tek sad vidim koliko sam psihicki slaba.
    Ne znam otkuda takav stres...kad me pitaju zasto sam pod stresom ne znam tocno reci....bebolina je super, napreduje, malo sa cikanjem imamo problema jer ne zna uhvatiti ali ja imam puno mlijeka pa ni ne treba nesto posebno vuci valjda da bi se najeo. Ono, to dojenje me jos valjda dodatno stresira, nekome je to lijepo, meni nekako nije uopce I jedva cekam da krene jesti normalno, odbrojavam dane. Vec mu mislim sa 4.mjeseca uvesti kasice malo po malo.
    Bebolinac moj ima danas 2 mjeseca I 6 dana.
    Mamite, koje imate stariju djecu, kada vam je postalo lakse s njima, ono da ste mogle malo odahnuti, imati vremena za sebe malo I tako.... da niste vise bile tako napete I pod stresom...
    Je li vase bebice od 2 mjeseca spavaju cijelu noc??? A samo su dojene? Moj se budi 2-3 puta.... jos ga pred jutro I cijelo dopodne vecinom crijev muce dok se ne pokaka.....

bojana27
    21. Kolovoz 2018. 13:59

Ja sam uz stariju sve mogla a iskreno mogu i sad , dok god je meni kuca uredna , ves opran i opeglan i one site i ciste meni je super 😀 

ivymicek
    21. Kolovoz 2018. 14:09

sanela007

Mamite, hvala na podrsci!
    Znam da je vecini novopecenih mama tako, ali eto opet to svaka prozivljava na drugaciji nacin. Ovisi I kakva si osoba, jesi psihicki slabija ili jaca.
    Ja se jos uvijek svako jutro budim sa grcem u zelucu kada pomislim na dan ispred sebe, na jos jedan isti dan, sto me sve ceka I tako…. pokusavam sama sebe smiriti, ali ono bas mi ne uspijeva.
    Jos da nemam podrsku obitelji I muza mislim da bih prolupala do kraja. Tek sad vidim koliko sam psihicki slaba.
    Ne znam otkuda takav stres…kad me pitaju zasto sam pod stresom ne znam tocno reci….bebolina je super, napreduje, malo sa cikanjem imamo problema jer ne zna uhvatiti ali ja imam puno mlijeka pa ni ne treba nesto posebno vuci valjda da bi se najeo. Ono, to dojenje me jos valjda dodatno stresira, nekome je to lijepo, meni nekako nije uopce I jedva cekam da krene jesti normalno, odbrojavam dane. Vec mu mislim sa 4.mjeseca uvesti kasice malo po malo.
    Bebolinac moj ima danas 2 mjeseca I 6 dana.
    Mamite, koje imate stariju djecu, kada vam je postalo lakse s njima, ono da ste mogle malo odahnuti, imati vremena za sebe malo I tako…. da niste vise bile tako napete I pod stresom…
    Je li vase bebice od 2 mjeseca spavaju cijelu noc??? A samo su dojene? Moj se budi 2-3 puta…. jos ga pred jutro I cijelo dopodne vecinom crijev muce dok se ne pokaka…..

Meni je s prvim bilo najteže jwer nikako spavati po noći ali i po danu.
    Vid spava ok nekad smo busni po noći večinom nismo. Postat lakše krene kad si ustabili neki ritam i počne spavati dulje po danu.
    Meni je pomoglo koliko toliko organizirati dan u glavi. Tipa 1. Spavanje od pola sata popit kavu i peobat skuhati ručak ili staviti ga u pripremu. Drugo spavanje završiti i pojesti taj ručak. 3. Spavanje koje je duže pokušati počistiti ako mi se da ako ne radim nešto za sebe makar samo surfala. Nekad ide po planu a nekad (češće) ne ide pa što ne uspijem ne napravim ili napravim kad mi je m doma.
    Ugl bude lakše 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mandarina
    21. Kolovoz 2018. 14:33

Pozdrav svim mamicama i bebicama. 
    Nove mamice dobrodošle.
    Pitala bih mame koje su bile s bebama na prvom pregledu, jel su vama pedijatri prepisali Plivit D3 i koliko kapi na dan?
    Nama je prepisala ped. ali nekako mi se čini da ju još više grčići uhvate, neznam jel povezano s tim kapima ili mi se samo čini, ne znam.
    Što se tiče nosiljki za bebe i ja bi to rado koristila ali ne znam jel će se curica htjet u tome nositi  iako stalno bi se nosila na rukama. Na rukama se i uspavljuje.
    Nas muči prduckanje, jako ju to pati i onda plač i nosanje i plač dok ne popusti.

21. Kolovoz 2018. 14:37

mandarina

Pozdrav svim mamicama i bebicama.
    Nove mamice dobrodošle.
    Pitala bih mame koje su bile s bebama na prvom pregledu, jel su vama pedijatri prepisali Plivit D3 i koliko kapi na dan?
    Nama je prepisala ped. ali nekako mi se čini da ju još više grčići uhvate, neznam jel povezano s tim kapima ili mi se samo čini, ne znam.
    Što se tiče nosiljki za bebe i ja bi to rado koristila ali ne znam jel će se curica htjet u tome nositiiako stalno bi se nosila na rukama. Na rukama se i uspavljuje.
    Nas muči prduckanje, jako ju to pati i onda plač i nosanje i plač dok ne popusti.

Nama propisali Oleovit kapi,2 na dan

Yvone
    21. Kolovoz 2018. 14:39

Bebe su preslatke!!! Barbara, sladak je i u tom plakanje izdanju😀Čitajući tvoj odlazak u shoping sjetila sam se nas prije 5 god😀Htjeli smo samo da ne plače u centru.Preplašeni i neiskusni😀Bravo za tvoj dragog da je smiren. 
    Ena vaš ritual spavanja je predivan i kao iz reklame😀Mi najčešće uz cicu zaspemo.Bojana bravo za kilice, meni se čini super prirast. Nove cure dobrodošle!! Ja mislim da je to privikavanje na život s bebom možda najteže. Nemozes jesti, otuširati se, a gdje nešto drugo pa onda posta

mandarina
    21. Kolovoz 2018. 14:42

Ove Plivit D3 su nekako gorke , ja sam ih probala, davala sam joj prije jela pa nije htjela papati , sad joj dam poslije jela na žličicu s malo mlijeka. Kakvog su okusa te Oleovit?

Yvone
    21. Kolovoz 2018. 14:44

Ode post. Postajemo i mi mame nesigurne.Naravno da je teško to sve. Samo to sto je bilo teško vremenom izblijedi a ostaje lijepe uspomene i naravno dijete koje ti raste pred ocima i za njega bi sve na svijetu vrijedilo.Bit ce sve ok i proći ce jako brzo. Evo ja kod frizera😀Počastila se.Curka je s bakom.Meni je puno lakše s drugim djetetom.Mozda zato jer sam svjesna kako ce to sve brzo proći. Sto se tiče d vitamina neću ga davati do nekih 3,4 mj. Mislim da potiču grčeve. Neće joj nis biti, ima sunca 😀

mamica1985
    21. Kolovoz 2018. 14:50

Mi smo isto dobili Oleovit, 2 kapi na dan. Mislim da taj D vitamin isto zaje* i potice grceve ☹ evo moja malena danas veci dio dana vristi i grci se, tako me to ubija u pojam, nemam pojma od cega, nisam jela nikaj kaj bi ju smetalo. Sad nece ni cicu vise, samo bocicu.
    Kaj se tice kad postane lakse, meni je postalo kad je starija napunila 3 godine jer su prestale i sve bolestine od jaslica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.