Vec neko vrijeme ovako, al neda se, a mama kao provodi strogocu🧐 Al isti problem kao Ivy - potezak majke ti!
(da nisu uvijek slike nasmijanih bebica)
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo mi već sat vremena skakućemo na pilates lopti,zaspi i onda ju sfrče i počne urlikat..al mora mi bar malo odspavati pa makar na rukama..bar sam uspjela kavu skuhat prije,to me malo razbudilo
Dakle svi su isti kada plaču. Ruke kao mišo a crveni kao papričice.
Moj zna urlikat i kad je dosadno mobil nam je super. Bleji u to kak se okreće i priča sa životinjicama. Dobijem 10 min slobodno 🤣.
Barbara sladak je i kad cvili 😜
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vec neko vrijeme ovako, al neda se, a mama kao provodi strogocu🧐 Al isti problem kao Ivy - potezak majke ti!
Ma sladak je i dok vrišti 😍😍😘😘,moj je cendrao pa sam ga stavila na krevet i zaspala😂😂,jadan i on od dosade zaspao kraj mene 😂😂😂
Ma sladak je i dok vrišti 😍😍😘😘,moj je cendrao pa sam ga stavila na krevet i zaspala😂😂,jadan i on od dosade zaspao kraj mene 😂😂😂
🤣🤣🤣 Svako ima svoje načine netko pilatesloptu a netko dosadu 🤣. 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobrodosle nove mame :) ja ne dajem nista za grceve :) hB nemamo ih i nadam se da ce i ovaj mj proc bez njih 🙈
Pbavile danas cijepljenje (makar nosic zeza ) , valjda ped zna 🤷🏻♀️
4800 i 57,5 u mj dana znaci 900g sta je meni malo al ajde , opet valjda je to ok 🤪
Tek 12.10 smo narucene na uzv kukova i tad ce imat 4 mj skoro pr dana fali pa mi ni to nije jasno , neki kazu do 3 mj da mora obavit 😶
Sljedeci mj velika ide na cijepljenje i slavimo velikih 5 ❤️
Pharmama ti si trazila nosiljku ? Imas mail ili fb ? Da ti posaljem sliku svog slinga koji prodajem :)
Mi smo dali BioGaiu od drugog tjedna kad je jednu vecer sat,sat i po plakao neutješno. Sad jel ona pomogla ili jednostavno nema grčeve nebi znala reć, ali dojma sam da probiotici nemogu odmoći,samo pomoći.
Tako je olakšanje vidit da i drugi imaju loše dane, ove mame sa starijom djecom su došle u fazu kad se samo dobrih stvari sjećaju onda se znam tako bespomoćno osjećat kao da sam jedina koja ne može umiriti dijete ili ima dane kad osjeća umor i bezvoljnost.
Nisan čitala cijelu temu pa možda negdi i ima, alo me zanimalo koliko su vam bebe dobile kila u prvom mjesecu? Moj je žderonja dobio 2 kila na prvom pregledu, doduše imao je tad skoro mjesec i po al opet kaže pedijatrica da bi mu trebalo ograničiti sisu za utjehu i spavanje. A meni se on samo čini velika sretna beba, nisam bas cula da mogu dojene bebe previse dobivat,samo premalo :/
Dobrodosle nove mame :) ja ne dajem nista za grceve :) hB nemamo ih i nadam se da ce i ovaj mj proc bez njih 🙈
Pbavile danas cijepljenje (makar nosic zeza ) , valjda ped zna 🤷🏻♀️
4800 i 57,5 u mj dana znaci 900g sta je meni malo al ajde , opet valjda je to ok 🤪
Tek 12.10 smo narucene na uzv kukova i tad ce imat 4 mj skoro pr dana fali pa mi ni to nije jasno , neki kazu do 3 mj da mora obavit 😶
Sljedeci mj velika ide na cijepljenje i slavimo velikih 5 ❤️
Pharmama ti si trazila nosiljku ? Imas mail ili fb ? Da ti posaljem sliku svog slinga koji prodajem :)
Možeš na baby_me@windowslive.com 😊
Mislim da je 900g skroz ok,bitno da napreduje 😁 mi imamo u sub sistematski,bas me zanima kako će proći
Nove mame,dobrodošle 😁 toliko sam već smotana da sam vam zaboravila poželjeti dobrodošlicu 🙉
Barbara,ma sladak je i dok ovako vrišti 😉
Mobil i moja voli gledati 😁
Za kile u mjesec dana još ne znamo točno,al naša procjena po kućnoj vagi je oko kile..u sub imamo pregled 😊
Mi smo dali BioGaiu od drugog tjedna kad je jednu vecer sat,sat i po plakao neutješno. Sad jel ona pomogla ili jednostavno nema grčeve nebi znala reć, ali dojma sam da probiotici nemogu odmoći,samo pomoći.
Tako je olakšanje vidit da i drugi imaju loše dane, ove mame sa starijom djecom su došle u fazu kad se samo dobrih stvari sjećaju onda se znam tako bespomoćno osjećat kao da sam jedina koja ne može umiriti dijete ili ima dane kad osjeća umor i bezvoljnost.
Nisan čitala cijelu temu pa možda negdi i ima, alo me zanimalo koliko su vam bebe dobile kila u prvom mjesecu? Moj je žderonja dobio 2 kila na prvom pregledu, doduše imao je tad skoro mjesec i po al opet kaže pedijatrica da bi mu trebalo ograničiti sisu za utjehu i spavanje. A meni se on samo čini velika sretna beba, nisam bas cula da mogu dojene bebe previse dobivat,samo premalo :/
Ovo još nisam čula da se smanji dojenje, nadam se da ćeš napraviti što je najbolje za tvoju bebu a moj nema šanse da nw dobije cicu kad želi jer mislim da bi svi znali da je želi kolkko bi urlao.
Svašta.
Bojana 900g je odlično! Ja se nebih sekirala. Beavo malička 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji