Jutro drage moje😘. Mamica super bebica,baš mi je drago da ti je dobrica 😘😍🤗.
Barbara ma faza je to ,proći će vrištanje pa ćete mirno moći u šoping i na kavicu 😉😘,držim fige da ga vježbice malo izmore pa da ti ljepo i kroz dan zapajkio😀😘🤗😍.
Mi pajkili od pol 9 do 6 bez buđenja,u krevetiću,pa sam ga uzela k nama,posisal i spavali do 8 skoro😀,divan je kaj se noći tiče bio😀
Jutro 😘
Mamica bravo za maleni i super da ste se tako uhodali ☺️
Barbara ja sa svojom uspjela odraditi jednu kavu i to samo zato jer sam ju uspavala i držala na rukama cijelo vrijeme 😂 i gledala na sat koliko još do vike za hranjenje da zbrisemo doma prije..već me i u šetnje strah jer skoro svaki put bude plača 🙈
Kod nas muke po prdenju i nespavanju jučer do ponoći i danas već od 6 😩 mama se osjeća ko zombi,a nikako da bar kavu uspijem skuhati kraj nje
Jutro drage moje evo da se i ja ovdje pridružim. Evo imamo tjedan i dva dana. Još se uhodavamo ali ide nekako. Primjetila sam da mi se bebica jako frče,predpostavljam da ima grčeve.Jučer sam ju jedva uspavala navečer,mučile smo se do 23h. Noćas se cijelo vrijeme meškoljila i bila nemirna. Razmišljam da kupim kapi Normia Baby i da joj počnem davati. Jel vi već dajete bebicama nešto za grčeve? Piše da su kapi namijenjene za bebe od prvog dana života. Inače na prsima mi je,bez dohrane.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Pozdrav Mateya,dobrod dobr nami ovdje😘,mi smo koristili Espumisan Baby,dva puta dnevno bi mu stavila u bočicu.
Mi od izlaska iz bolnice svako jutro 5 kapi BioGaie na zlicicu i onda Espumisan Baby kapi 1-2 puta na dan po potrebi.
Jitro drage moje!
Mamica neka si nam i ti došla i dobro nam došla.
Lijepo je pročitati kako ste se lijepo svi snašli i kako vam sve ide od ruke .samo tako neka nastavi.
Ja mislim da je moj malac bio u skoku jer su mi jučer cice bile pune mlijeka. Sve smo podudali i opet nekako bolje spava. Samo frkanje bez budenja. I jako lijepo kaka.
Ena bravo za malca možeš staviti kvačicu kod prespavana cijela noć 🤣.
Btw hvala za info kod artic coolera a za nadmadrac nisam ni sumnjala sad ste heroji koji spavate 🤣.
Barbara ja tvrdim da moj mali muškarac jednostavno ima muške gene i ne voli shopinge i kavice čak ni šetnje jer i moj kao i tvoj urla i nedaj da ga čuva tata dok se mama tušira ili jede to je jednostavno neoprostivo. Jučrr sam se skoro ugušila s pršutom koliko je deračio se a ja ne mogu prožvakati 🤣.
Al neka si si ti kupila a muž će imati PTSP ali će proći. Moj meni samo veli ja ne znam kak da ga smirim probam sve tvoje trikove i niš, a oči mu budu ko uplašena srna pred farovima automobila 🤣.
Eto ivy monolog gotov idem zabavljati urlikavca 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Izgleda da dosta tatica ima isti problem 😂 veli moj ja sam ju probao smiriti,al ona je samo još jače plakala 🙈 nemrem ja to 🙈
I dok ja napišem post još dva posta stignu mateya dobeo došla. Žao mi je kaj se mučite.
Evo ja dajem biogaju svaki san po 5 kapi. Shvatila sam da ništa ne zaustavi bolove, možda malo pomogne pa ne dajem ništa puno. Možda espumisan jesnom pa tiba kapi jednom pa vetrove kapljice jednom i to samo kada stišće i stišće i stišće. U večini slučajeva je kombinacija umora i frkanja pa ga boli više jer je umoran. Igl ako ga uspijem uspavati (noseć na rukama nikako drugačije) onda se nakon ili za vrijeme spavanja isprdi ko veliki. Tako da sam osustala od svega osim bio gaje tu smo redovni. Eto ja nosim i pišem i čekam da čvrsto zaspi.
Rukami odpada jer je sad već fakat težak
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Izgleda da dosta tatica ima isti problem 😂 veli moj ja sam ju probao smiriti,al ona je samo još jače plakala 🙈 nemrem ja to 🙈
🤣🤣🤣🤣 E baš tak . Ma budu i oni to mogli kasnije sada je samo mama bitna 🤣🤣🤣
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma mogu vam reci da je tata u nasem slucaju puno hrabriji od mame! Bili su i dopodne u setnji, a ja se nakon 100 godina izvela u shoping po namirnice! Obavila Kaufland, DM i Lidl za 1 sat 😄 Šaljem njemu poruku kakav je kaze dero se do sad sad spava!
Tak i popodne! Kaze ljudi gledaju.. Prica mi i smije se! Ja bi u oba slucaja valjda trcala kuci! Kaze kad znam da mu nije nista, ni gladan nit ga boli..onda nek zna ko je glavni! U suprotnom naravno druga stvar. I realno mislim da je u pravu, al mama je mama. Rekla sam da ce morat tak cesce, ali bez mene da ne vidim😂
Ali Ivy i tvoja teorija ima smisla 😄😄
A ovo s prsutom je koma🤣🤣
Pharmamma znaci ni cure nisu nesto raspolozene? 😏
Mateya1993 velkom! 🤗 nadam se da ce vam tegobe brzo proci! 😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji