Jutrooo, Ivy hvala na savjetu, probat cemo tako 😘 noc prosla kao i uvijek. Vec smo obavili jutarnje nosanje i sisanje, sad spava ma mami 😂 i ja imam problema sa svekrom i svekrvom, ovako stvarno nisu losi, samo me zivcira sto nagadaju mozda place zbog ovoga, mozda zbog onoga, reko valjda ja znam po placu i po ponasanju sta mu je. A najgore kad mi kazu da mu je vruce, eto nisam znala 😑 i tako svaki dan po par puta. Najvise mrzim kad mi ga uzmu i odnesu van, beba mora biti na zraku, reko a mama ne mora?? Moram se malo pojadati kad nemam kome 😧
04.07. Matija 💜
Jutro 😘
Ivy tak je meni jučer dragi digao tlak..malena već dva dana samo plače na mahove il visi na cici od negdje 5 do 10 popodne,tokom dana odspava možda po 10-tak min nekoliko puta,ali je zato noć prespavana od 11 do 6 s jednim buđenjem i onda nakon 6 malo još odspava,ali joj dulje treba da zaspi..i on meni samo tupi da nije normalno da ona tak malo spava po danu,da tak plače i vrišti,da je možda bolesna i da moramo pedijatrici..vjerojatno jer mu frend ima dijete kraj kojeg si par sati i ni ne znaš da je tamo..pa nisu sva djeca ista..na kraju sam živčana zbog njega,a ne zato jer nju pokušavam umiriti par sati 🙉
E baš to. Vid je znao biti vudan cijeli dan i plakati. E sad zašto tko če ga znati. Možda je premoren, možda je gladan, možda ga vjwtrovi muče, možda mu je dosadno. Nemoguće je znati. Ali onda ti treba netko tko će ti reći da je sve ok i da će proće a ne da ti još dublju nervozu stvara jer na kraju krajeva možda bebo plače jer osjeti moju nervozu..
Po meni je sve to normalno i jednostavno mora proć. Moram priznati da je već sad lakše i da već sad duže leži bez da ga nosam ili zabavljam.
Ena vidiš on je samo htio u svoj krevetić.
Ajme svašta si si naručila. Kad ti dode ova klima molim te javi kakva je jer bih ja htjela svojim kikachima naručiti za sobu a i za more.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro... sve bebice pre preslatke ❤️❤️❤️
Ena super za promjene 👏
Bojana nadam se da ce proci boljke brzo 💕
Svi imamo problem sa onima koji poznaju nase bebe bolje od nas, mene redom svi maltretiraju da dajem bebi vodu... moja mama mu cak krisom umoci dudu u vodu 😩 Jel dajete vi svojim bebicama na kasikicu par kapi?
Nasa noc je od 2h do 9h bila odlicna, samo je sikio i pajao...
Ja svojoj ne dajem ništa,samo dobije cicu kad god poželi..mislim da joj uz cicanje stvarno ne treba
Ja isto to mislim, kroz mlijeko dobija sve sto mu treba... ali babe znaju bolje 😂😂😂😂
Ja isto to mislim, kroz mlijeko dobija sve sto mu treba… ali babe znaju bolje 😂😂😂😂
Rubia nama je sestra za dojenje u bolnice rekla samo dojenje (bez vode) do 6 mj života. Ja sam odmah rekla mogu vas snimiti jer moja mama je isto silila vodu .Sad se s trećim opametila.
Ali ako mu i daš malo vode niš mu neće biti... Ja kad operem dudicu dam mu tak mokru. Nit skuži da je išta drugačije.
Bravo za bebane i spavanja
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobar dan mamice!
Ja juce zakurila 38, pretpostavljam da se malo pocepila lijeva cicka opet se stvorile grudice iako normalno dojim.. masirali izdajala.. al jutros bolje vise ne boli a nemam ni temp. Al bas smlavi ta glupa temp, nije puno al glava puna i ono sav si nikakav uz vec postojeci umor 😣😥
Majda mozda je skok ne znam..cini mi se da cesce jede a mozda je sam od neceg jace napuhana. Nocas se opet malo mucila al muz ju je nunao ja sam bila smlavljena.
Za nosiljku - planiram kupiti svakako, jos nemam nista, ali frendica mi je preporucila Ruckeli, to je ona tvrda nosiljka bas ne marama..
Jutro… sve bebice pre preslatke ❤️❤️❤️
Ena super za promjene 👏
Bojana nadam se da ce proci boljke brzo 💕
Svi imamo problem sa onima koji poznaju nase bebe bolje od nas, mene redom svi maltretiraju da dajem bebi vodu… moja mama mu cak krisom umoci dudu u vodu 😩 Jel dajete vi svojim bebicama na kasikicu par kapi?
Nasa noc je od 2h do 9h bila odlicna, samo je sikio i pajao…
Ja svom dam malo vode ,par žličica,kolko hoće kad štuca jer tako prestane😂..a i više je na ad nego na cici..iako pedijatrica rekla da mu netreba davati...
Jooj da ne pricam o vodi, caju i pitanjima da li imas mlijeka, jesi sigurna da imas 😑 znam da ne misle nista lose, ali si ne mogu pomoci, kad mi krenu pitala sam od tipa tetine snaje sestru, onda daje caj, ova daje vode. I tako svakih par dana, i svaki put dobiju isti odgovor ali i dalje traze druge koji daju da mi nabiju na nos. Necu vise o tome, samo se bezveze nazivciram. Super za prospavane noci 😀 vrijeme je da i mi objavimo sliku 😂
04.07. Matija 💜
Jooj da ne pricam o vodi, caju i pitanjima da li imas mlijeka, jesi sigurna da imas 😑 znam da ne misle nista lose, ali si ne mogu pomoci, kad mi krenu pitala sam od tipa tetine snaje sestru, onda daje caj, ova daje vode. I tako svakih par dana, i svaki put dobiju isti odgovor ali i dalje traze druge koji daju da mi nabiju na nos. Necu vise o tome, samo se bezveze nazivciram. Super za prospavane noci 😀 vrijeme je da i mi objavimo sliku 😂
Ajme koji mali slatki gentelman 😍😍😍. I kravatu si je stavil.. btw predivan sam i imam kosice 🤩🤩🤩🤩.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji