Awwww bebice preslatke sve redom 😍😍😍
Sanela dobrodosla 😊 tu smo za tebe kada se trebaš pojadati..majčinstvo je velika promjena i treba vremena da se uhvati novi ritam i da sve dođe u normalu..dotad neka ti ljudi oko tebe budu pomoć i podrška,nemoj sav teret staviti sebi na leđa i ako je potrebno,potrazi savjet bliskih ljudi ili stručne osobe..nadam se da ćeš se ubrzo bolje osjećati 😊
Trebam savjet...jel ima koja iskustva s maramama i nošenjem? Razmišljam o kupnji,ali sam totalno izgubljena u svemu tome
Ivy koji smjesko, slatkis mali 😍
Ena super sto ste sad bolje, bas mu je lijepo u kreveticu 😊
Bojana drzim fige da sto prije ozdravite, i svida mi se natpis na majici 😍 haha barem si pokusala 😉 i cestitke za 2 tjedna 😘
Maja mozda ste i vi u skoku?
Pharma i ja sam razmisljala o onoj klokanici, moj maleni voli biti u toku i sve promatrati pa me znaju ruke ubijati
Danas je Matija bas lijepo spavao preko dana, da sam znala mogla sam i ja s njim. Izgleda da je skok prosao, hvala dragom Bogu 😂 mi imamo strahove za vrijeme dojenja, danas se toliko zagrcnio, ne zelim se ni prisjetiti, uzas. Sto je najgore, nije nam prvi put, pa ako koja ima kakav savjet da se to sto vise izbjegne, jedva je dosao do daha, jadnicak 😧
04.07. Matija 💜
Pharma ja imam 3 nosiljke (2 dobivene jedna kupljena).
Obična klokanica koja je nezgrapna i z koju treba 2 ljudi da se beba smjesti.
Imam maramu koju još nisam uspjela dobro namontirati jer nije elastična.
I imam mai tai to mi je super, jednostavno se stavi i beba je u njoj ful zaštičena. Ali moj ne želi ni u nju, samo na ruke.
Majda moj ti se zagrcne kada počne cicati ciku koja je prepuna i onda je let go mlijeka iz te cice prejak da štrca . Kad skužim da ubrzano guta te ga skinem s cike dok mlaz ne prode. Kod nas traje kratko pa može istrpiti.
Ena vidi ti frajera u krevetcu. Što je sladak s dudlm i tigrekom 😍.
Etogac. Moj veseljak neće zaspati. Nunamo se od 8.
Nadam se da bu ipak zaspal.
Lijepa i mirna noć vam bila.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy koji smjesko, slatkis mali 😍
Ena super sto ste sad bolje, bas mu je lijepo u kreveticu 😊
Bojana drzim fige da sto prije ozdravite, i svida mi se natpis na majici 😍 haha barem si pokusala 😉 i cestitke za 2 tjedna 😘
Maja mozda ste i vi u skoku?
Pharma i ja sam razmisljala o onoj klokanici, moj maleni voli biti u toku i sve promatrati pa me znaju ruke ubijati
Danas je Matija bas lijepo spavao preko dana, da sam znala mogla sam i ja s njim. Izgleda da je skok prosao, hvala dragom Bogu 😂 mi imamo strahove za vrijeme dojenja, danas se toliko zagrcnio, ne zelim se ni prisjetiti, uzas. Sto je najgore, nije nam prvi put, pa ako koja ima kakav savjet da se to sto vise izbjegne, jedva je dosao do daha, jadnicak 😧
Hvala😘,toliko mu je lijepo da je zaspao oko pola 8,jednom se na sekundu probudio,dala mu dudicu i zaspao opet,dudu sam uzela za par minuta,ispala mu i još spava a muž i ja čekamo da se probudi da ga nahranimo i stavimo k nama u krevet preko noći(kolko sam htjela da prihvati taj krevetić,tolko sad nemogu zaspati kad nije pokraj mene,a i zna se buditi noću i traži sisu,kak bu ju u krevetiću našao😂😂). I ja bi maramu ili nosiljku ali nezz kakvu,imam jednu klokanicu al neće biti u njoj...laku,mirnu i ugodnu noć vam želim svima 😘😘
Marama je top koja god.. kolkanice veliko NE , najbitnije da je beba okrenuta prema vama i polozaj guze i nogica u slovo m :)
Jutro 😘😘.
Mama pije kavu dok bebo aja. Zapravo je bila ok noć. Koje cickanje, stenjanje i prdenje za koje nisam bila potrebna pa je sve odradio.
Razmišljam o sveki koja mi uredno diže tlak svojim glupostima. Jučer me je nazvala (na moru su s klincima, puno joj hvala na tome 😂) da je bila beba na plaži od 2 i po mjeseca i da se kupala (ja vida kad je imao 5 tjedana nisam) i da samo jede i spava. Pita ona mene nakon referata jer sam meni žao kaj Vod nije tak. Ja rekoh žao mi je kaj ga muči a ne žao kaj on nije tak. Njoj je sve to čudno jer pazi sad njeni nisu plakali po noći, niti su se puno nosali a spavali su cijelu noć u komadu već sa 2 mj. Eto pa sad ti objasni ženi da je sve to normalno.
A kako ste mi vi?!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro mamice i bebice 😘. Na kraju nisam dočekala Mihaela ni za hranjenje ni stavljanje k nama,od pola 8navečer do 3 ujutro😂😂,spavao ko top u krevetiću,probudio se gladan,stavila ga k nama,na sisu i spavao do 7,papao,kakao i opet spava u krevetiću,očito ga jako voli sad po novom. Nadam se da ste i vi imale mirnu noćicu😘🤗😍
Jutro 😘😘.
Mama pije kavu dok bebo aja. Zapravo je bila ok noć. Koje cickanje, stenjanje i prdenje za koje nisam bila potrebna pa je sve odradio.
Razmišljam o sveki koja mi uredno diže tlak svojim glupostima. Jučer me je nazvala (na moru su s klincima, puno joj hvala na tome 😂) da je bila beba na plaži od 2 i po mjeseca i da se kupala (ja vida kad je imao 5 tjedana nisam) i da samo jede i spava. Pita ona mene nakon referata jer sam meni žao kaj Vod nije tak. Ja rekoh žao mi je kaj ga muči a ne žao kaj on nije tak. Njoj je sve to čudno jer pazi sad njeni nisu plakali po noći, niti su se puno nosali a spavali su cijelu noć u komadu već sa 2 mj. Eto pa sad ti objasni ženi da je sve to normalno.
A kako ste mi vi?!
😂😂Super za relativno ok noć🤗😘..ah svekrve...moja je super ali imala je bebu prije 30ak godina zadnji put i ne kuži da ne smiješ maloj bebici dati kravlje mlijeko i kekse😂😂,kao ona je s vodom rijedila mlijeko i davala im..a kad je moj muž bio tak mali dala mu je sir kad su kuhali jer je on htio😂😂😂..no da..naručila sam iz top shopa nadmadrac pa bi spavanje moglo biti još bolje,i onaj arctic cooler prijenosnu klimu,i one spravice kaj se uštekaju u struju,protiv muha,komaraca,glodavaca i ostalog,danas stiže😁😁
Jutro 😘
Ivy tak je meni jučer dragi digao tlak..malena već dva dana samo plače na mahove il visi na cici od negdje 5 do 10 popodne,tokom dana odspava možda po 10-tak min nekoliko puta,ali je zato noć prespavana od 11 do 6 s jednim buđenjem i onda nakon 6 malo još odspava,ali joj dulje treba da zaspi..i on meni samo tupi da nije normalno da ona tak malo spava po danu,da tak plače i vrišti,da je možda bolesna i da moramo pedijatrici..vjerojatno jer mu frend ima dijete kraj kojeg si par sati i ni ne znaš da je tamo..pa nisu sva djeca ista..na kraju sam živčana zbog njega,a ne zato jer nju pokušavam umiriti par sati 🙉
Sortiraj odgovore
Najstariji