Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    10. Kolovoz 2018. 09:31

franovamamita

Ajde da ne prekinemo niz i mi imali ok noc spavao od 10do pol 3 pa do 5 pa bio budan do 6 pa zakrmio do pol 9
    Hope meni se to dogadja skoro svako vece pa vec par dana preko dana kad duze spava izdojim i to ostavim za navečer tako da on posisa jednu drugu i sinoc uredno jos popio 60 tako da necu ga drzati gladnim ako nemam izdojenog navečer cemo jos dodati bocicu 🙂
    Nego cure ja jucer prokrvarila,ali nista obilno i danas svega par kapi..jel moguce da je menga? 🤔

Hm? Ako neće biti jače možda ostaci ili ovulacija? 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    10. Kolovoz 2018. 09:36

Nas noc je bila li la. Zaspao u 9, ja ga budila oko 1. Onda spavanje do 4, pa ga frkalo do 6. Od onda stalno budenje. Ustali se u pola 8 i evo vec spava pola sata. Spavalica mamina 😊 zao mi je sto se niste naspavale, valjda ce ove vrucine uskoro proci i frkanja proci. Moje su sise danas uzasno tvrde, navukao je mlijeka, stalno je bio na sisi, a zbog spavanja malo manje pa me sad bole 😐 mame kako stojite s dudama varalicama? Moj malisa nije htio, gadila mu se i tjeralo ga povracati, ali sam mu na prevaru neki dan dala i sad hoce. Ne volim mu stalno davati, samo kad bas kmeci da vise nez sta bi. Jel vi svojima dajete?

04.07. Matija 💜

ivymicek
    10. Kolovoz 2018. 09:54

Majda23

Nas noc je bila li la. Zaspao u 9, ja ga budila oko 1. Onda spavanje do 4, pa ga frkalo do 6. Od onda stalno budenje. Ustali se u pola 8 i evo vec spava pola sata. Spavalica mamina 😊 zao mi je sto se niste naspavale, valjda ce ove vrucine uskoro proci i frkanja proci. Moje su sise danas uzasno tvrde, navukao je mlijeka, stalno je bio na sisi, a zbog spavanja malo manje pa me sad bole 😐 mame kako stojite s dudama varalicama? Moj malisa nije htio, gadila mu se i tjeralo ga povracati, ali sam mu na prevaru neki dan dala i sad hoce. Ne volim mu stalno davati, samo kad bas kmeci da vise nez sta bi. Jel vi svojima dajete?

Ja dajem kad bi samo cickio a bacaka se na cici i kad cendra. Ali neće uvijek. Kad oće cicu cica samo i pali 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

10. Kolovoz 2018. 10:53

franovamamita

Ajde da ne prekinemo niz i mi imali ok noc spavao od 10do pol 3 pa do 5 pa bio budan do 6 pa zakrmio do pol 9
    Hope meni se to dogadja skoro svako vece pa vec par dana preko dana kad duze spava izdojim i to ostavim za navečer tako da on posisa jednu drugu i sinoc uredno jos popio 60 tako da necu ga drzati gladnim ako nemam izdojenog navečer cemo jos dodati bocicu 🙂
    Nego cure ja jucer prokrvarila,ali nista obilno i danas svega par kapi..jel moguce da je menga? 🤔

Tako sam i ja već 2 puta po jedan dan,nemam pojma kaj je to bilo..a simptomi menge bili prisutni ...

pharmamma
    10. Kolovoz 2018. 10:57

Slična situacija i kod nas,uspjeti joj uvaliti dudu je ko dobitak na lutriji 😂 čak smo isli kupovat drugi,kao možda će lakše prihvatiti,ali ništa od tog..cica je cica 😂
    Nas dvije se još nismo izvukle iz kreveta i mami je bas super 😁 malo smo se mazile,malo pokušavale to prduckanje olakšati pa kad ju ne muci,u sekundi zaspi,a onda je i mama iskoristila priliku 😁
    Jesu vaše bebice dobile dojenačke akne?moja mrva ih dobila po obrazima prije par dana 

Rubia
    10. Kolovoz 2018. 11:30

Nasa noc za pozeliti, da mi je bar svaku noc ovakav 😂
    Nego cure trebam pomoc.... bebi poslije svakog podoja usnice pobjele, bude kao plik, ne boli ga, ne place samo mene plasi (i donja i gornja) i to kratko traje... jel se desavalo nekom... ?
    Joj mi nove mame... sve nas zivo brine, samo sta radim googlam 🙈🙈🙈

Rubia
    10. Kolovoz 2018. 11:31

pharmamma

Slična situacija i kod nas,uspjeti joj uvaliti dudu je ko dobitak na lutriji 😂 čak smo isli kupovat drugi,kao možda će lakše prihvatiti,ali ništa od tog..cica je cica 😂
    Nas dvije se još nismo izvukle iz kreveta i mami je bas super 😁 malo smo se mazile,malo pokušavale to prduckanje olakšati pa kad ju ne muci,u sekundi zaspi,a onda je i mama iskoristila priliku 😁
    Jesu vaše bebice dobile dojenačke akne?moja mrva ih dobila po obrazima prije par dana

Pharma i moj ima dojenacke akne i prodju samo ako ga umijem malo svojim mlijekom, onda se povuce

Mya
    10. Kolovoz 2018. 12:59

Imala isto ali mazale smo lice kremom..dudu nece gadi joj se,rijetko kad uspijem uvalit ali pet min najduze i pljune..nama noci,dani divni,sve se tegobe smanjile i nekakav red uveli,bas sad uzivamo,mislim ja,konacno ne placem uz nju☺

Mya
    10. Kolovoz 2018. 13:07

Ena da nije skok,deveti tjedan,isto tako nama bilo sa 6..obrati pozornost ako ga ne pusti par dana

Mya
    10. Kolovoz 2018. 13:09

Katja na ledima i cim ju drzim dize glavicu i to bas dosta cvrsto,moram dobro pazit kako mlati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.