Jutro curke🙂, mi imali ok noć,spavao od oko pol 10 do skoro 2, pa opet skoro do 4,pa do 5 i onda kenjkao do pol 7 kad smo mu dali bočicu. Danas cijepljenje u 12i15 al neznam dal' će ga cijepiti,počeo je kihati dosta a nema temperaturu...
Ja s svojim još nebi išla na svadbu,trebali bi u 10om mjesecu u Sloveniju bratiću ali nebudemo.Bojana ja mrzim kokote i guske 🤪🤪😂😂,kokoške su još ok😂
Iz skoka smo izasli,zaspali sinoc u 9,probudila me u 2 za jelo i sad do pola sedam..divna mi je,samo da ju nista vise ne muci☺ nadam se da ste sve imale mirnu noc
Iz skoka smo izasli,zaspali sinoc u 9,probudila me u 2 za jelo i sad do pola sedam..divna mi je,samo da ju nista vise ne muci☺ nadam se da ste sve imale mirnu noc
Super🤗😍,nek tak i ostane 😍😍 divna bebica ❤️, moj ima neku svoju šemu s jelom sad,ak mu nedaš isti tren kad si je zamislio kad mu daš vrišti plače ko da mu neznam kaj radiš,onda ga moramo nosati i smiriti prvo pa tek nakon jedno pola sata bude prihvatio ,ko da se naljutio 😲
jutro mame i bebe :))) mj imali savrsenu noc :) spavala je od 11 do pol 6 😊😊😊😊😊😊😊😊🤗🤗🤗🤗 pocicala i sad jos spava :) neka ovo postane pravilooo ;)
jedino sto mi se navever desilo...nisam imala dovoljno mlijeka u obje cice..uopce ne znam zbog cega jer inace prvo moram izdojiti malo da bi mogla uhvatit cicu...moguce da zbog stresa i nervoze?
:**
Super🤗😍,nek tak i ostane 😍😍 divna bebica ❤️, moj ima neku svoju šemu s jelom sad,ak mu nedaš isti tren kad si je zamislio kad mu daš vrišti plače ko da mu neznam kaj radiš,onda ga moramo nosati i smiriti prvo pa tek nakon jedno pola sata bude prihvatio ,ko da se naljutio 😲
😁🤔 Siroček se naljuti kad je gladan .Nitko ne voli biti gladan.
Jama bravo za katju očito joj lefax pomaže. Ja sam od hope uzela vetrove kapljice. Zasad mi se čini ok. Vidjet ćemo noćas jer neće biti tako vruće(valjda).
I njih i nas izmori ta vrućina.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😘 i kod nas na kraju bila ok noć..zaspala oko 10,cicanje u pola 1,oko 3 i onda u 6..nakon 3 nije bilo spavanja skoro sat vremena jer ju opet prdenje muci..evo,sad je pokušavala cicati,ali toliko ju smeta da pusti cicu i rasplače se 😞
Bravo za sve koji su lijepo spavali,a ostalima nadam se da će biti bolje 😘
jutro mame i bebe :))) mj imali savrsenu noc :) spavala je od 11 do pol 6 😊😊😊😊😊😊😊😊🤗🤗🤗🤗 pocicala i sad jos spava :) neka ovo postane pravilooo ;)
jedino sto mi se navever desilo…nisam imala dovoljno mlijeka u obje cice..uopce ne znam zbog cega jer inace prvo moram izdojiti malo da bi mogla uhvatit cicu…moguce da zbog stresa i nervoze?
:**
Moguće od stresa. Malo pojačaj prehranu i vodu da se malo pojača mlijeko.
Ja evo kuham drugu kavu jer su oke na pol 12.
Miš mali spava a veliki su mi malo nervoznjikavi jer se isto nisu naspavali.
Bravo za sve bebe koje su dobro spavale.
😴😴😴😴😴😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajde da ne prekinemo niz i mi imali ok noc spavao od 10do pol 3 pa do 5 pa bio budan do 6 pa zakrmio do pol 9
Hope meni se to dogadja skoro svako vece pa vec par dana preko dana kad duze spava izdojim i to ostavim za navečer tako da on posisa jednu drugu i sinoc uredno jos popio 60 tako da necu ga drzati gladnim ako nemam izdojenog navečer cemo jos dodati bocicu 🙂
Nego cure ja jucer prokrvarila,ali nista obilno i danas svega par kapi..jel moguce da je menga? 🤔
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
I da ja kad svog stavim na trbuh slabo diže glavicu. Kad leži na meni onda ok diže glavicu. Kako vaši dižu glavicu???
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji