Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2018. 21:20

Hvala cure moje,baš je bucko,kak ga nosim? Hm,nezz al kičma počne stvarno bolit nakon jedno pol sata😂😂. Danas je užasan dan bio,em te vrućine,on nije spavao od kad smo doma došli,plače ,nisam,hranim jedva jer neće,došli kumovi od muža vjenčani i moja kuma a ja morala s malim u sobu na kat da zaspi tak da se nisam stigla ni porazgovarati s njima,muž je to morao odraditi...Hope super za kilice😘🤗😍

ivymicek
    11. Kolovoz 2018. 08:14

Dobro jutro. Mi se frkali cijelu noć ali smo se i nekako bolje naspavali ili sam samo bolje volje. Ujutro se iskakao do vrata pa smo i kupanac obavili.
    Sada već čorka na meni.
    Danas nam je 8 tjedana i baš razmišljam kako vrijeme leti. U trudnoći mi se 8 tjedana činilo kao vječnost a sada Kao da leti...
    Kako je bila vaša noć. Stiglo osvježenje?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

11. Kolovoz 2018. 08:38

ivymicek

Dobro jutro. Mi se frkali cijelu noć ali smo se i nekako bolje naspavali ili sam samo bolje volje. Ujutro se iskakao do vrata pa smo i kupanac obavili.
    Sada već čorka na meni.
    Danas nam je 8 tjedana i baš razmišljam kako vrijeme leti. U trudnoći mi se 8 tjedana činilo kao vječnost a sada Kao da leti…
    Kako je bila vaša noć. Stiglo osvježenje?

Jutro 😀,super za dobru noć,ajde neka si i ti malo odmorila🙂. 8 tjedana 😍😍😘😘🤗🤗🤩🤩🤩🤩,da,leti vrijeme 😄. Je,malo je osvježilo al đaba, opet je sunce krenulo kod nas,dosta mi ga je više...jučer m ostavio vrata otvorena i muhe nas hoće pojesti,hodam s lopaticom tučem ih od pol 7😤🤯.
    Mihael je spavao tu noć lijepo, jadničak se jučer napatio i izmorio od plakanja i vrućine,evo sad već jedno 2 sata pajki al ga muhe muče,fuj kad ju vidim na njemu,uh...

pharmamma
    11. Kolovoz 2018. 09:16

Jutro ☺️ Mi se naspavali tako-tako..frkalo ju par puta po noći pa nikako zaspati..mami fali sna,a ona bi sad samo visila na cici..meni nije jasno kako ti muški uspijevaju tako cvrsto spavati da ne čuju ni stenjanje,ni plač,ni cviljenje 🙈 sad ujutro lezimo pored njega u krevetu i on spava ko top 😂 

ivymicek
    11. Kolovoz 2018. 10:02

pharmamma

Jutro ☺️ Mi se naspavali tako-tako..frkalo ju par puta po noći pa nikako zaspati..mami fali sna,a ona bi sad samo visila na cici..meni nije jasno kako ti muški uspijevaju tako cvrsto spavati da ne čuju ni stenjanje,ni plač,ni cviljenje 🙈 sad ujutro lezimo pored njega u krevetu i on spava ko top 😂

Moj se prije probudi nego ja i zato spava u dnevnom boravku.
    Pharma vi ste u skoku? Ja prognoziram da ćete noćas ipak malo bolje spavati.
    Ena da fuj te muhe... Kad se zavuku u kuću treba ih što prije riješiti. Da i kod nas sunce ali se nadam da baš neće biti +35.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    11. Kolovoz 2018. 10:42

Hey zenice! Ja se valjda u glavi vi jos furam ko trudnica pa se nikako prebacit vama! 🙈
    Wow vec preko 100 stranica!
    Moram prvo uci u tok tema, ali nas rezime je da je naučio dan/noc i zna fino odspavat, ali i imat faze nakon terapije da probdijemo cijelu noc. Kao npr.nocas. Preko dana tesko zaspi, tj.na rukama, a kad ga spustimu 90% slučajeva budjenje! Nis ne mogu napravit od njega, ali bit ce bolje. Mora! Jel da? Jel da? Jel da? 😁😁😁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    11. Kolovoz 2018. 10:47

ivymicek

pharmamma

Moj se prije probudi nego ja i zato spava u dnevnom boravku.
    Pharma vi ste u skoku? Ja prognoziram da ćete noćas ipak malo bolje spavati.
    Ena da fuj te muhe… Kad se zavuku u kuću treba ih što prije riješiti. Da i kod nas sunce ali se nadam da baš neće biti +35.

Mislim da smo skok odradile početkom tjedna,ovo su joj samo fazice u danu kad bi se tješila i uspavljivala na cici..

11. Kolovoz 2018. 10:52

baarbaraa29

Hey zenice! Ja se valjda u glavi vi jos furam ko trudnica pa se nikako prebacit vama! 🙈
    Wow vec preko 100 stranica!
    Moram prvo uci u tok tema, ali nas rezime je da je naučio dan/noc i zna fino odspavat, ali i imat faze nakon terapije da probdijemo cijelu noc. Kao npr.nocas. Preko dana tesko zaspi, tj.na rukama, a kad ga spustimu 90% slučajeva budjenje! Nis ne mogu napravit od njega, ali bit ce bolje. Mora! Jel da? Jel da? Jel da? 😁😁😁

Hej draga😘😍🤗. Super za dan noć 🙂,naravno da bude bolje..i to ubrzo😘. Kako si ti? Jesi zacijelila ili je još goblen dole? Nadam se da ti je već puno lakše sad. Mm se zna našaliti(nadam se da se šali😂😂) da idemo Mihaelu napraviti sekicu😲😲,ja reko nemože,veli a dobro,možemo bar probati😂😂

baarbaraa29
    11. Kolovoz 2018. 11:08

Hvala na utjehi🤗 drzim te za rijec😉
    E super sam samo umorna! A goblen zacjelio, mogla bi reci odavno! Koristila sam onu tekućinu za obloge i spasila me definitivno!
    Moj je reko necemo više imat djece, kad je vidio kak je ovaj tezak za odrzavanje 🙊 a neki dan mu tepa o seki!!
    Vi "stare" ste se vec vratile u akcije? 🙊 Ja sam imala pregled (a mislila samo ce mi vadit krv!) 10 dana nakon poroda i to onim zeljezima (aparaturom), prstima unutra, a drugom rukom stiskala trbuh..tako da me fino priredila na 1.put (po drugi put)
    Kako tvoj/nas divic? 😊💙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

11. Kolovoz 2018. 13:32

baarbaraa29

Hvala na utjehi🤗 drzim te za rijec😉
    E super sam samo umorna! A goblen zacjelio, mogla bi reci odavno! Koristila sam onu tekućinu za obloge i spasila me definitivno!
    Moj je reko necemo više imat djece, kad je vidio kak je ovaj tezak za odrzavanje 🙊 a neki dan mu tepa o seki!!
    Vi "stare" ste se vec vratile u akcije? 🙊 Ja sam imala pregled (a mislila samo ce mi vadit krv!) 10 dana nakon poroda i to onim zeljezima (aparaturom), prstima unutra, a drugom rukom stiskala trbuh..tako da me fino priredila na 1.put (po drugi put)
    Kako tvoj/nas divic? 😊💙

Ma kakvo drugo dijete,sad ću kondome početi kupovati,još se sjećam muke,dripa i bolova😂😂😂...super kaj si zacijelila😍😘.Nisam uspjela na pregled još otići(iako sam bila u bolnici na pregledu nedugo nakon poroda,kao nešto me dosta bolilo i mislila sam da se nešto dešava pa je doktor pogledao,lagano i nježno,bez željezne aparature,s dosta ovlaživača vag.uzv čak radio🙂. Nismo još u akciji,sve čekam pregled kod svoje doktorice,prije se nikako naručiti,sad je na g.o. još tjedan dana. Divić je ok, jučer dobio inekciju 6u1, ima 7300g i 62 je dug(4550g, 53cm)..još je na cici i Novalacu,puno papa,guguće i vrišti kad je gladan,po noći ljepo spava ,s svega dva tri buđenja za kratko cickanje 😀. A kako je tvoj mali čovjek? Osim što ne pajki po danu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.