Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    12. Kolovoz 2018. 09:08

Bojana27 e imam ih. One ljubicaste? Sad sam ih opet pocela koristit, a iskreno prestala jer mi islo na zivce sto moram prat prije podoja, ali sad cu opet redovno poceti, nema mi druge. Jel ih ti bacis nakon 1 koristenja ili? Ja sam ih znala ostavit pa kad jede vratim opet. Ne znam jel to krivo.
    Ivy mene patronazna neki dan pita jel jedem puno pardajza..da mu je stolica zelenkasta. Ili bilo cega puno i cesto. Rekla sam da ne, ali ne pita ju jel onda ne smijem paradajz pa sam sljedeci put i kaze ma ne, smijes sve jest samo sam pitala. Eto! Ko bi vise znao! Ti si u startu iskusnija od vecine nas, al jel moguce da je od tako necega? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Maja82
    12. Kolovoz 2018. 11:10

Barbara probaj sa sesiricem. Ja sam jos u rodilistu dobila ragade i sestra mi tam rekla da si kupim. Uzela sam aventov manji u ljekarni mislim da ima i u dm. Prosle su mi uz sesiric i izmedju purelan i luftanje 😁

pharmamma
    12. Kolovoz 2018. 11:17

Jutro!
    Evo,mi imale super noć,spavala je ko top..čak su mama i tata navecer imali movie night 😁 jedno od noćnih hranjenja je trajalo 2 min jer je krivo uhvatila bradavicu i dok sam ju ja izvadila da primi ponovno,ona je već spavala 😂 i probudila se tek za 2 sata 🙈 
    A ovo za zelenu stolicu nažalost ne znam 😕

12. Kolovoz 2018. 11:32

Jutro😘. Barbara super ima kilice,isto veliki mali čovjek 😘😘😍😍🤗🤗. 
    Joj draga ,čim duže da uspijete samo sisati kad već hoće,a sise luftati, mazati svojim mlijekom, purelanom i sve kaj su cure spomenule,bude prošlo.
    Imali smo ok noć,sad smo na kavicu s bebanom,on pajki u jaju. Lijepo je vrijeme,luftamo se na terasici😀. 
    Ugodna vam nedjelja 😘😍🤗

hope123
    12. Kolovoz 2018. 11:34

ivymicek

Eto još jedna noć iza nas. Budni bili od 4-6. Tad prdili u 2x kakali. Dakle ukidam sve kapi, mislim da je u njima problem. Čim sam dala vetrove kapljice urlanje. Spavali od 6-8:30. I onda opet prdenje i kakanje. Idalje zeleno 🤔.
    Uglavnom nešto smo odspavali ali vidim da se muči. Nogice i rukice lamataju.
    Nadam se da je bama bilo bolje

E tak smo ti i mi..kao da ju smeta kad mora puno prditi. sad joj dajem ako uhvati grc i trudimo se da joj damo bas kad je grozno. Ne mogu shvatit jel su samo grcevi kod prdenja ili one prave kolike ili vec malo zeza pa da ju nosimo.

hope123
    12. Kolovoz 2018. 11:37

Dan svima :) mi imali dobru noc jedno cicanje u pol 5 a drugo prije 7. Beba i tata ostali spavat a mama peglala jer moja mala bljucka tolko da ne stignem prati i peglati :D 
    uzivajteee u nedjelji :)

Rubia
    12. Kolovoz 2018. 11:49

Jutroo...
    Nama jutro jer je mama opet sa bebom zaspala u 8h 😂😂😂
    Barbara iste muke imamo... Meni ragada na lijevoj po drugi put, sad lijevu izmlazam a desnom ga hranim, pa kombinujemo dan dva dok ne zaraste opet.
    Meni sesiric ne pomaze jer mi tako povlaci samo bradavicu i vise me boli, ovo mi je spas jer je mazem non stop.
    Jednostavno nikako da naucimo to sisanje kako treba 🙈😩

pharmamma
    12. Kolovoz 2018. 12:02

hope123

Dan svima :) mi imali dobru noc jedno cicanje u pol 5 a drugo prije 7. Beba i tata ostali spavat a mama peglala jer moja mala bljucka tolko da ne stignem prati i peglati :D
    uzivajteee u nedjelji :)

To sam i ja jučer rekla,ne može mama imati toliko bodija koliko ih ona može zbljuckati 🙈

Yvone
    12. Kolovoz 2018. 12:28

Hello! Mi smo ok, nećemo se žaliti. Većinu noći prospava uz mene, pa sam malo pokocena ali sve dok bilo kako spavamo treba biti zadovoljan. Od 5 isto mukica s prduckanjem, ali sve ok dok se ne moramo ustajati i nositi. Ivy sjećam se da je mom sinu dok je bio mali bila zelena stolica, duže je to trajalo. Reko mi pedijatar da oksidira pa zato zelena boja. Zaborsvila sam jel to kad duže ne kaka pa se stolica zadrži... Nije to nis strašno, ako znaš da je sit ne brini i vidjet ćeš. Ako bi duže vrijeme trajalo onda pitaj radi svog mira.

Yvone
    12. Kolovoz 2018. 12:29

Vama Curke koje se mučite s dojenjem drzim 🤞Da sto prije prođe. Samo izdržite!! 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.