Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    11. Kolovoz 2018. 15:14

Dan 
    Mi bili od jutra u gradu Mladen kupovala pelene i tak to a starijem sitnice sto mu fale za more..bas sam umorna evo dala F sisu i lezim kraj njega 😋
    Ena kako tvoj momak raste pravi decko je vec 😍
    Jos necija bebica je dobila kilicu zaboravih ali bravo 😘
    Terminuso neka tebe napokon kod nas..evo ti utjeha..ako pocnu spavati cijelu noc taj dio Ce nam olaksati a ovako sad pocinju biti sve zahtjevniji 🤣🤣
    U akciji sam bila ima 2 tjedna i vise, prvi puta,a sad opet pauziram jer je dragi otputovao proslu nedjelju...
    Ivy i to frkanje bih s 3 mjeseca trebalo nekako proci izdrzi jos malo..a drago mi je da si dobre volje...,😘
    Netko je spominjao nespavanju...uh to mi odmah pokvari raspoloženje ako nisam odmorna..probajte popodne s bebicama malo leci da si olaksate...😘😘😘

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    11. Kolovoz 2018. 15:42

Joj,ja bih rado sad legla sa svojom,ali ona odbija spavati 🙉 jedva gleda,oci joj se sklapaju,ali nema šanse da zaspi..ne pale ni cica ni nošenje,a ni da se ona sama uspava 🙈
    Barbara jeeej da si nam se produžila ☺️☺️

• Maja82
    11. Kolovoz 2018. 16:11

Hej cure meni bas fino osvjezilo danas! I kisa po noci super..sve pootvarali i bolje spavali 😁 
    Vagali danas malu, prije tj dana kad smo izasli iz bolnice je imala 3600 a danas 3890. Znaci vratila porodjajnu plus jos 80g. 

pharmamma
    11. Kolovoz 2018. 16:27

Maja bravo za kilice 🎉🎉
    Evo mi odspavale čak 15 min i opet hoće na cicu..jel moguće da ovaj skok ima pauzu 2-3 dana? 😂 danas se stvarno ponaša ko da je opet u skoku 🙈

Yvone
    11. Kolovoz 2018. 16:43

Hello mamice i bebice!!! Bravo za kilice, neka samo napreduju!! Mi nismo stigle obuci 70 % odjecice, odjedanput samo kao da prek noći naraste. Nadam se da ce frktanja sto prije proći! Barbara jos je on mali, pa kad ne spava nervozan. Kasnije ce se ipak valjda zabavljati malo Dok su budni jer kuže pokret i objekte. Ma samo da nije Non stop na rukama. Mi isto kao u nekom skoku. Prije 2 dana spavala od cca 11-14. I od tad samo možda pol sata spavanja do 21.00.h. Zaspe ali odjednom otvori oci kao da ju nešto zbudi. Jučer cijeli dan prespavala. Ali navečer nikak zaspati. Uspavljivali se do 01h. Pharma i mene zato zanima jel skok ima pauzu 🙉

Yvone
    11. Kolovoz 2018. 16:46

Btw,početkom tjedna  odradile smo i upalu cicke. Odjedanput me bubnula temperatura.Ali me ona uspješno izlječila😀 

ivymicek
    11. Kolovoz 2018. 20:17

Barbara dobronam došla i neka si se i u glavi odduplala 🤣.
    Maji bravo za kilice 🎉🎉🎉🎉.
    Yvonne mi samo bodeke nosimo niš drugo jer je prevruće samo ću pšrat i pospremiti 🤣.
    Btw 😱😱😱 za ciku bitno da ste izlječile.
    Moj je isto kenjkav i cvilav i cicav a nebi trebali biti u skoku. E sad kakach mu je zelen već.3 dana znam da nije gladan jer sam pojačala prehranu i unosim tekućinu. Sama od sebe zelena ili?!
    Pharma kužim te za nespavanje i vid je imao fazu nosanja i nespavanja ali je zato odrađivao po noći.
    Čekam da muž uspava kikache tak da moženo odgledat seriju i onda idem oke sklopiti jer sam umorna.
    Noćica mirna i prospavana vam bila 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    12. Kolovoz 2018. 01:24

Ena sjecanje najbolja kontracepcija, ha? 😂
    Ajme bas je divic! 🤗🤗 Puno sad vidim da mame kombiniraju bocicu sa sisom, a ja mislila da je to nemoguće!
    Mozda cemo i mi morat! Na lijevoj bradavici imam ranu povecu. Jos trpim bol, ali ako krene krvarit..a malac cesto sisa pa ne stigne zacjelit! Od samog pocetka ta lijeva teze isla, platili se..i sad ovo. Navodno moze biti zbog njegove celjusti..
    Jel bi mi sesirici pomogli? Bil zaraslo da s te sisa s njima? Jel se oni mogu kupit u DMu?
    Inace u cet.je vagan i imao je 4780g, a u pon.kof pedijatra izmjeren i u plusu je 2,5cm pa je sad 56,5, a evo sad vec danas 1 puni mjesec!
    Franova, pharmamma, Ivy 😊😘😘😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bojana27
    12. Kolovoz 2018. 05:36

Jesi probala kupit mam komprese ? Ne znam dal ih ima u Njemackoj 🤷🏻‍♀️ Al ja sam uzasnu ranu imala na lijevoj (jer nije dobro primala bradavicu , trebas to bolje uhvatit ) i kupila sam te komprese i odlicna stvar cica mi zdrava 😂😂 mi samo cicamo , i jedva cekamo sljedecu kontrolu 😍😍😍😍 Nadam se da je noc svima prosla ok , mene opet kokot zajebava 🤣

ivymicek
    12. Kolovoz 2018. 08:49

Eto još jedna noć iza nas. Budni bili od 4-6. Tad prdili u 2x kakali. Dakle ukidam sve kapi, mislim da je u njima problem. Čim sam dala vetrove kapljice urlanje. Spavali od 6-8:30. I onda opet prdenje i kakanje. Idalje zeleno 🤔.
    Uglavnom nešto smo odspavali ali vidim da se muči. Nogice i rukice lamataju.
    Nadam se da je bama bilo bolje

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.