Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2018. 13:11

Obavili cijepljenje i pregled, ima 7300 i 62 je dug, velik momak😀

pharmamma
    10. Kolovoz 2018. 14:08

Ena31

Bravo za velikog dečka 😁😘

ivymicek
    10. Kolovoz 2018. 14:30

Ena31

👏👏👏👏 Bravo mišek.. lijepa kilaža. Mali bucek 😍😍😍😍😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    10. Kolovoz 2018. 17:19

Ena31

Bravoooo :)))
    Mi isto obavili cijepljenje :) 5230 i 56 je duga :) kilicu je dobila i 2 cm :D 

Noemi
    10. Kolovoz 2018. 17:27

Drage mame. 😊 
    Pridružujem se ovoj temi.. danas nam je deseti dan i moja Beba je jako dobra..pajki i jede. A budi me po noći 2-3 puta.. nemamo još ustaljeno vrijeme dojenja.. ja ju dojim kad traži.. nekad je to svaka 2, nekad svaka 4 h. Dosta spava na sisi pa ne znam koliko  zaista sisa.. al se mislim da joj je malo plakala bi. Jel vi dajete dohranu i koju? Nama preporučili novalac plus. To samo joj davala dok nije došlo mlijeko..nemam ga mi sad da curi al valjda su joj ove količine dovoljne.. pozdrav za vas i vaše bebice 😘🤗

Majda23
    10. Kolovoz 2018. 17:43

Ena i hope bravo za bebice 🎉🎉 
    Mi smo kupili Bebimil za prvu ruku, za sad smo ga koristili par puta jer smo mislili da je bio gladan. 

04.07. Matija 💜

pharmamma
    10. Kolovoz 2018. 18:01

Ja uzela Novalac 1 kad smo isli iz bolnice posto je tamo dobivala i bočicu,ali kako je mi je taman mlijeko pocelo dolaziti,kutija stoji neotvorena..Noemi,ako je malena zadovoljna,ima dovoljno popiskinih i pokakinih pelena,vjerujem da joj je dovoljno..a i sad će ti ju patronažna izvagati koji put da vidite da li dobro napreduje..samo ti nju stavljaj na cicu dovoljno često i ona će si navući mlijeka koliko treba ☺️

ivymicek
    10. Kolovoz 2018. 18:23

hope123

Ena31

Bravoooo :)))
    Mi isto obavili cijepljenje :) 5230 i 56 je duga :) kilicu je dobila i 2 cm :D

Bravo miš mali... Kilica još jedna.
    Noemi dobro nam došla. Ne sekiraj se i samo doji pogotovo što je bebica zadovoljna.. bude je patronažna vagala pa će ti biti lakše.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

japanka
    10. Kolovoz 2018. 20:00

Ena ulala koliki momak!  kako ga nosiš  super hope i za tvoju bebicu!
    Noemi, joj kako je lijepo čuti da je sve super 
    Moja mala mene već par dana zafrkava, samo visi na cici, i kad meni više dojadi i mislim da joj je dosta (jer zna baš dosta pobljucati da bih čak rekla da je to povraćanje) i ja ju maknem, ona vrišti! Ne znam je li joj malo i od ove vrućine dosta, ali ni ne spava nešto, vrlo malo  ja sam već lagano luda, danas me i glava jako boli 
    Pitam se je li moguće da smo u skoku u razvoju koji dugo traje (danas joj je 26.dan)?!?
    Sad je od ponedjeljka dobila samo 100g (inače smo dobili punu kilu otkad je došla iz bolnice tako da lijepo napreduje).
    Nadam se da svi izdržavate ove vrućine i veselimo se sutrašnjem osvježenju 

• Maja82
    10. Kolovoz 2018. 20:32

Noemi moja isto tako.. budi se nekad na sat i pol nekad na 4. Sada fino sisa, ali prestane, bljucne i zaspe, a ja jos imam za izdojit onda, ocito ne povuce do kraja sve. Prvih dana iz bolnice davali smo Hipp combiotik 1, a i sad joj dam ak se dere nakon dojenja iako imam vise mlijeka pa se nadam da nece trebat skoro. Glavno da dobivaju na kilazi i da dosta mokre i kakaju. Glava me boli od nocas 😣 uzas ova promjena vremena..satre me svaki put al kad zahladi spasit cemo se. 
    Ena momcic i pol 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.