Ofnice, frendovi su uzeli u magicbaby nedavno, pa tamo planiramo potražit. Naravno, ići ćemo s malcem i isprobati kako će odgovarat u naš auto. No, nismo još sigurni da ćemo uzet tu... Ok mi se čini i Cybex sirona sad je ima na akciji u Babycentru.. Sad ćemo još cca dva mjeseca prikupljat informacije pa onda kupit, mislim da će do tad moći biti u jajetu. Ima super grupa na fejsu Rodini savjeti o autosjedalicama.
Cure, jel vam palo kad na pamet da si na fejsu napravimo tajnu grupu? malo ćemo se bolje upoznati i moći privatno komunicirat.
Nezz, bzvz predlažem, naravno enmaju svi fejs, al ono, ko ima...
anna, vjerojatno ti je prerano ako taj prvi dio ne možeš zaspat dva sata. Mene muči kad se u noći probudim oko 4h, pa onda ne mogu brzo zaspat natrag jer mi je već pomalo i dosta sna,a umorna sam i dalje ko pas. Onda se znam vrtiti i po dva sata da opet zaspim.
Dok se moja budila u 1 i u 4-5 za hranjenje, znala sam ostajati budna do 1 da je nahranim. To me nekada uzasno iscrpljivalo. Tj bila bi uzasno iscrpljena nakon cijelog dana, pa onda jos do 1 cekati da se ona probudi. Par puta nisam mogla izdrzati, pa bi isla spavati oko 11:30-12, kad bi sve sredila po stanu. Onda ona krene plakati za pola sata, a ja koma - onda mi je jos teze bilo dizati se.
Ne znam kako vi, ali moja zaspe na kaucu u dnevnom i onda je prebacim samo u kindac, do 6 ujutro je u njemu. Tek je u 6 ujutro prebacim malo kod nas. Bilo je rijeci o okretanju - moja jos ne mrda, ali zato u babygymu udara one igracke rukama i nogama, ko da su joj se zamjerile ;) sad voli biti i na trbuhu - prije bi se rasplakala cim bi ju na trbuh stavila.
Jucer sam uspjela ono sto nisam ni jedan jedini put od poroda - u 4 popodne, nisam vise imala snage ni za sto, legla u krevet, stavila ju kraj sebe, ona zaspala nakon pola minute sama, onda i ja - spavale obje 2 sata. Kad sam se probudila, nisam znala ni gdje sam i tko sam, ali vrijedila je svaka sekunda.
Meni se sviđa Eloin prijedlog o privatnoj face grupi . Sa spavanjem nemam problema, mogu zaspat skoro uvijek. No imam problem kada mala nemirno spava kao noćas, ona se stalno vrti i šuška, ja to sve čujem i onda svako malo gledam što joj je. Stavila sam ju s nama u krevet, ali nije pomoglo, i dalje sam otvarala oči na svaki njen pokret. Zato mi sad duša spava.
Sa kilama nemam problema, iz rodilišta sam došla sa +1kg, to je otišlo brzo i sad sam na -2kg od prijašnje kilaže. Trbuh mi je ostao, ali nije da ga i prije nije bilo . Ne jedem nešto previše općenito, ali večeri me ubiju. Kad ona zaspe kao da mi želudac postane crna rupa koja uglavnom želi kekse ili kolače
. Ako pojedem nešto od voća onda sam još gladnija.
Dok se moja budila u 1 i u 4-5 za hranjenje, znala sam ostajati budna do 1 da je nahranim. To me nekada uzasno iscrpljivalo. Tj bila bi uzasno iscrpljena nakon cijelog dana, pa onda jos do 1 cekati da se ona probudi. Par puta nisam mogla izdrzati, pa bi isla spavati oko 11:30-12, kad bi sve sredila po stanu. Onda ona krene plakati za pola sata, a ja koma - onda mi je jos teze bilo dizati se.
Ne znam kako vi, ali moja zaspe na kaucu u dnevnom i onda je prebacim samo u kindac, do 6 ujutro je u njemu. Tek je u 6 ujutro prebacim malo kod nas. Bilo je rijeci o okretanju - moja jos ne mrda, ali zato u babygymu udara one igracke rukama i nogama, ko da su joj se zamjerile ;) sad voli biti i na trbuhu - prije bi se rasplakala cim bi ju na trbuh stavila.
Jucer sam uspjela ono sto nisam ni jedan jedini put od poroda - u 4 popodne, nisam vise imala snage ni za sto, legla u krevet, stavila ju kraj sebe, ona zaspala nakon pola minute sama, onda i ja - spavale obje 2 sata. Kad sam se probudila, nisam znala ni gdje sam i tko sam, ali vrijedila je svaka sekunda.
Ovo se meni dogodilo prvi put prošli tjedan, ali negdje oko 11h, probudila sam se u 13h, kao da me netko s neba bacio, ali slažem se svaka sekunda je vrijedila
Moja beba se slabo okrece. Okrece se na bok i ponekad zna s trbuha na leda a sad vise se krece na ledima unazad i kad je na trbuhu gmize pa mu je to veca fora od okretanja a sutra punimo 4mj.
Eloa ja sam za tajnu grupu na fejsu. Rado bi se druzila i ovako van grupa s vama. 😀😀😀
Ja sam zadnje dvije noci u kriticno vrijeme kad sam bila budna dala malom flasicu ad i spavali smo... Kasnije je sisao pred jutro.
Mozda mu je slabi moje mlijeko za noc nezz ili je skok u razvoju. Sad pratim pa cu kroz par dana odlucit. Sljedeci petak idem pedijatrici pa cu porazgovarat s njom.
I ja sam za tajnu grupu.. anafit mozda ti je to prerano za spavanje.. ja recimo njega stavim na spavanje u 8 a ja legnem oko 10:30, onda se on budi oko 2, pa oko 5, i onda oko 7 pa smo do 8 u krevetu. To mi je sasvim ok, cak sam se privikla na taj ispresjecani san. Najvise mi znaci doduse ovo od 10:30-02. Btw, danas je spavao 20-04:00, nisam mogla vjerovati, ja sam se prije njega probudila jer su mi cice bile show, morala sam se izdojiti malo. E sad vi meni recite da li ja njega trebam buditi ranije za hranjenje ako se to ponovi? Ima 2 mj i lijepo dobiva na kilazi, 1 kg u mjesec dana..
Ja sam na prvoj kontroli pedijatricu pitala za to budenje. Rekla mi je da ak dobiva na kilazi da nema potrebe da ga pustim da spava.
Tena, ne budi ga, radije se izdoji. Moja evo skoro tjedan dana ima da spava od 9:30 do 6 ujutro. Prvu noc nisam znala sto se dogadja, probudila se u lokvi mlijeka, ali ova moja je pojela ujutro toliko da je nadoknadila taj cjelonocni post. Evo jutros, opet potop, plus sto mi je lijeva cica imala eksplodirati i bas me jako bolila, ali sefica je i to rijesila 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji