Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    27. Listopad 2017. 07:19

Ofnice, frendovi su uzeli u magicbaby nedavno, pa tamo planiramo potražit. Naravno, ići ćemo s malcem i isprobati kako će odgovarat u naš auto. No, nismo još sigurni da ćemo uzet tu... Ok mi se čini i Cybex sirona sad je ima na akciji u Babycentru.. Sad ćemo još cca dva mjeseca prikupljat informacije pa onda kupit, mislim da će do tad moći biti u jajetu. Ima super grupa na fejsu Rodini savjeti o autosjedalicama. 
    Cure, jel vam palo kad na pamet da si na fejsu napravimo tajnu grupu? malo ćemo se bolje upoznati i moći privatno komunicirat.
    Nezz, bzvz predlažem, naravno enmaju svi fejs, al ono, ko ima...

Eloa
    27. Listopad 2017. 07:21

anna, vjerojatno ti je prerano ako taj prvi dio ne možeš zaspat dva sata. Mene muči kad se u noći probudim oko 4h, pa onda ne mogu brzo zaspat natrag jer mi je već pomalo i dosta sna,a  umorna sam i dalje ko pas. Onda se znam vrtiti i po dva sata da opet zaspim. 

• kookoo30
    27. Listopad 2017. 09:21

Dok se moja budila u 1 i u 4-5 za hranjenje, znala sam ostajati budna do 1 da je nahranim. To me nekada uzasno iscrpljivalo. Tj bila bi uzasno iscrpljena nakon cijelog dana, pa onda jos do 1 cekati da se ona probudi. Par puta nisam mogla izdrzati, pa bi isla spavati oko 11:30-12, kad bi sve sredila po stanu. Onda ona krene plakati za pola sata, a ja koma - onda mi je jos teze bilo dizati se. 
    Ne znam kako vi, ali moja zaspe na kaucu u dnevnom i onda je prebacim samo u kindac, do 6 ujutro je u njemu. Tek je u 6 ujutro prebacim malo kod nas. Bilo je rijeci o okretanju - moja jos ne mrda, ali zato u babygymu udara one igracke rukama i nogama, ko da su joj se zamjerile ;) sad voli biti i na trbuhu - prije bi se rasplakala cim bi ju na trbuh stavila. 
    Jucer sam uspjela ono sto nisam ni jedan jedini put od poroda - u 4 popodne, nisam vise imala snage ni za sto, legla u krevet, stavila ju kraj sebe, ona zaspala nakon pola minute sama, onda i ja - spavale obje 2 sata. Kad sam se probudila, nisam znala ni gdje sam i tko sam, ali vrijedila je svaka sekunda. 

NevaNevičica
    27. Listopad 2017. 09:26

Meni se sviđa Eloin prijedlog o privatnoj face grupi . Sa spavanjem nemam problema, mogu zaspat skoro uvijek. No imam problem kada mala nemirno spava kao noćas, ona se stalno vrti i šuška, ja to sve čujem i onda svako malo gledam što joj je. Stavila sam ju s nama u krevet, ali nije pomoglo, i dalje sam otvarala oči na svaki njen pokret. Zato mi sad duša spava.
    Sa kilama nemam problema, iz rodilišta sam došla sa +1kg, to je otišlo brzo i sad sam na -2kg od prijašnje kilaže. Trbuh mi je ostao, ali nije da ga i prije nije bilo . Ne jedem nešto previše općenito, ali večeri me ubiju. Kad ona zaspe kao da mi želudac postane crna rupa koja uglavnom želi kekse ili kolače . Ako pojedem nešto od voća onda sam još gladnija.

NevaNevičica
    27. Listopad 2017. 09:29

kookoo30

Dok se moja budila u 1 i u 4-5 za hranjenje, znala sam ostajati budna do 1 da je nahranim. To me nekada uzasno iscrpljivalo. Tj bila bi uzasno iscrpljena nakon cijelog dana, pa onda jos do 1 cekati da se ona probudi. Par puta nisam mogla izdrzati, pa bi isla spavati oko 11:30-12, kad bi sve sredila po stanu. Onda ona krene plakati za pola sata, a ja koma - onda mi je jos teze bilo dizati se.
    Ne znam kako vi, ali moja zaspe na kaucu u dnevnom i onda je prebacim samo u kindac, do 6 ujutro je u njemu. Tek je u 6 ujutro prebacim malo kod nas. Bilo je rijeci o okretanju - moja jos ne mrda, ali zato u babygymu udara one igracke rukama i nogama, ko da su joj se zamjerile ;) sad voli biti i na trbuhu - prije bi se rasplakala cim bi ju na trbuh stavila.
    Jucer sam uspjela ono sto nisam ni jedan jedini put od poroda - u 4 popodne, nisam vise imala snage ni za sto, legla u krevet, stavila ju kraj sebe, ona zaspala nakon pola minute sama, onda i ja - spavale obje 2 sata. Kad sam se probudila, nisam znala ni gdje sam i tko sam, ali vrijedila je svaka sekunda.

Ovo se meni dogodilo prvi put prošli tjedan, ali negdje oko 11h, probudila sam se u 13h, kao da me netko s neba bacio, ali slažem se svaka sekunda je vrijedila 

• Sanja...
    27. Listopad 2017. 09:42

Moja beba se slabo okrece. Okrece se na bok i ponekad zna s trbuha na leda a sad vise se krece na ledima unazad i kad je na trbuhu gmize pa mu je to veca fora od okretanja a sutra punimo 4mj.

Eloa ja sam za tajnu grupu na fejsu. Rado bi se druzila i ovako van grupa s vama. 😀😀😀

Ja sam zadnje dvije noci u kriticno vrijeme kad sam bila budna dala malom flasicu ad i spavali smo... Kasnije je sisao pred jutro. 
    Mozda mu je slabi moje mlijeko za noc nezz ili je skok u razvoju. Sad pratim pa cu kroz par dana odlucit. Sljedeci petak idem pedijatrici pa cu porazgovarat s njom. 

• Tena1203
    27. Listopad 2017. 09:55

I ja sam za tajnu grupu.. anafit mozda ti je to prerano za spavanje.. ja recimo njega stavim na spavanje u 8 a ja legnem oko 10:30, onda se on budi oko 2, pa oko 5, i onda oko 7 pa smo do 8 u krevetu. To mi je sasvim ok, cak sam se privikla na taj ispresjecani san. Najvise mi znaci doduse ovo od 10:30-02. Btw, danas je spavao 20-04:00, nisam mogla vjerovati, ja sam se prije njega probudila jer su mi cice bile show, morala sam se izdojiti malo. E sad vi meni recite da li ja njega trebam buditi ranije za hranjenje ako se to ponovi? Ima 2 mj i lijepo dobiva na kilazi, 1 kg u mjesec dana..

• Sanja...
    27. Listopad 2017. 10:00

Ja sam na prvoj kontroli pedijatricu pitala za to budenje. Rekla mi je da ak dobiva na kilazi da nema potrebe da ga pustim da spava.

• kookoo30
    27. Listopad 2017. 10:12

Tena, ne budi ga, radije se izdoji. Moja evo skoro tjedan dana ima da spava od 9:30 do 6 ujutro. Prvu noc nisam znala sto se dogadja, probudila se u lokvi mlijeka, ali ova moja je pojela ujutro toliko da je nadoknadila taj cjelonocni post. Evo jutros, opet potop, plus sto mi je lijeva cica imala eksplodirati i bas me jako bolila, ali sefica je i to rijesila 😁

• blu5
    27. Listopad 2017. 10:22

Ja sam isto za tajnu grupu😊Ajde Eloa u akciju pa cemo se pridruzit😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.