Ajme te njihove faze,uh!Taman sve pari savrseno i onda corak!Sve se poremeti i vise ni reda ni icega.Ja sam tako bila sritna sta mala spava noc,moze bit da sam je puno hvalila😊Ja vise ne znam kako je obuc.Neki dan led ledeni, obukla joj bodi dugih rukava i tuticu, a danas 100 stupnjeva, bar u Splitu.Nisam je skidala, u dva duga rukava je.Kako vi svoje oblacite?
Moja vec 2 noci nece jest..samo trazi dudu..uzaaas.. sise mi budu kaos ...ko prvi dana kad san tek rodila.. isto stalno minja navike..
E da da vas pitan jel iko zna di kod nas ima kupit ANTIFONE za bebe.. jeste vidale igdi to???
A.M
Ma ne znam ni ja vise kako svoju obuci. Em puse, em ne puse, em sunce, pa nema sunca... Trudim se ne pretjerivati i ne oblacim joj jos uvijek 2 duga rukava, jer sto ce tek biti kad prava zima stigne. Nella, evo i moja proslu noc isto, samo sto nije duda u pitanju nego prst. U krevetu mi poplava, jutros se od muke izdajala. Moja je navodno nocas isto ko Merina, cmoktala taj prstic oko 2-3 , tako mi kaze muz , ali ja koja sam prije spavala s jednim okom otvorenim i koju je i muha budila, sad sluzbeno priznam da sam pocela spavati ko klada. Mislim da se ni ne pomicem u krevetu vise. Uglavnom, ja ju cula nisam :) Da ne govorim da prije, ako bi me nesto probudilo, nema teorije da bi uspjela opet zaspati. Sad, probudim se kad ju treba nahraniti, presvuci , ko neki robot obavim to, vratim se u krevet i nastavim spavati.
Imam TotsBots Bamboozlu za noc ali mislim da cu kad tad preci na Flafi Bambus Konoplju (koje su kao vrh) jer mi je vec sad pelena ujutro puna puncata a mali i jos puno spava u komadu (min12h s kracim budenjima za papanje) pa mi ga je zao prematat da ga ne probudim. A pisa vecinom ujutro puno.
Imam od Molly bambus boostere, piju kao ludi.
Anja koristim neki prilagodeni kite fold i zasad mi je super.ako idem negdje stavim booster na sredinu kao ulozak i bez brige sam pa i 4 sata sigurno(nisam nikad testirala jer ga uvijek premotam prije ali vidim da je jos na polansuho).
Ma ni ja ne znam sto vise obuci. Za sada je bodi duginrukav i lagana majica preko. Ak je jutro i hladno onda duksa/hoodica
Što se očiju tiče, još uvijek sivo plave, ali kao neka tamnija nijansa. Mada se to vidi samo na suncu i jačem danjem svjetlu. Unutra i na slikama izgleda kao tamnih očiju nešto kao smeđe. Sad ne znam, ja imam zelenkasto sive, a njegov tata tamno smeđe. Vidjeti ćemo.
Ja imam plave a tata smedje, mali ima tamno plave po rubovima a iznutra nesto svjetlije plave.. nadam se da ce ostati takve :)
Totalno su nam malci usklađeni. Moj je otkrio taj prst prije valjda 5 dana. Prvo je gurao šakicu u usta. Gladan nije, za zube je prerano, pa smo mu davali dudu kao manje zlo. Onda sam par puta vidjela da je skužio palac i sad pred cicanje čujem samo kako cokće u krevetiću :D dođem a on me gleda i palac u ustima. Odspavao je 5 sati u komadu :O samo što sam ja za lošijih noći navikla ustati nakon tog podoja u pola 5 jer ga nisam smjela prebacivati u krevetić (bila bi dreka), a ako bih ostala s njim spavati cijelu bi me išutao zbog tih svojih vjetrića. Sad već imam ritual, pojedem nešto sitno i skuham kapućino oko 5-pola 6. On i tata dijele krevet na pola i hrču. Mi grijemo i vodimo bitke oko temperature. Dečko je zimogrozan, a ja nisam i ne volim da je onako teško vruće od grijanja, tako da smo se našli na 22-23 stupnja, a malog oblačim u tanki bodi dugih rukava i onda pamučnu piđamicu jednodjelnu gore.
Ajme koseee!Moja je celava skroz😊😊😊Moja isto crkne kad se vidi u ogledalo😊Bila sam na redovnom pregledu kod gin, papa i uzv, cekam nalaz.U svakom slucaju kaze on meni, jeli znate da mozete ostat trudni prije nego dode menstruacija?Ja ga pogledala i kazem, jeste vi to stvarno meni rekli?!?U svakom slucaju je reka da je puno njegovih pacijentica ostalo trudno tako dok su jos dojile i nisu dobile m, i pitaju se kako je to moguce?!?Boze moj…u 21.stoljecu..
bolje da ti je rekao nego da nije. :D
baš puno žena se zezne tako. ne mogu to ni zamisliti. jedva jednog hendlam. između mog dečka i njegovog brata je godina i 5 mjeseci razlike, no gledajući njihove starce ta razlika se čini kao da su 3-4 godine u pitanju, sve nekako lagano i nikad se ne žale da je bilo posebno teško. moja mama otkako sam rodila svako malo ima za ispričati kako je jedva preživjela sa mnom jednom. ispada da prije 30 godina ništa nisu imali ni znali jer nije bilo interneta, tablica o dohrani i ne znam čega sve ne. potpuni srednji vijek. sumnjam da tih tablica nije bilo, ali ne da se.
Totalno su nam malci usklađeni. Moj je otkrio taj prst prije valjda 5 dana. Prvo je gurao šakicu u usta. Gladan nije, za zube je prerano, pa smo mu davali dudu kao manje zlo. Onda sam par puta vidjela da je skužio palac i sad pred cicanje čujem samo kako cokće u krevetiću :D dođem a on me gleda i palac u ustima. Odspavao je 5 sati u komadu :O samo što sam ja za lošijih noći navikla ustati nakon tog podoja u pola 5 jer ga nisam smjela prebacivati u krevetić (bila bi dreka), a ako bih ostala s njim spavati cijelu bi me išutao zbog tih svojih vjetrića. Sad već imam ritual, pojedem nešto sitno i skuham kapućino oko 5-pola 6. On i tata dijele krevet na pola i hrču. Mi grijemo i vodimo bitke oko temperature. Dečko je zimogrozan, a ja nisam i ne volim da je onako teško vruće od grijanja, tako da smo se našli na 22-23 stupnja, a malog oblačim u tanki bodi dugih rukava i onda pamučnu piđamicu jednodjelnu gore.
Podsjetila si me za zube, maloj cimerici iz bolnice prošli tjedan izbio prvi zub .
Sortiraj odgovore
Najstariji