Moja beba se slabo okrece. Okrece se na bok i ponekad zna s trbuha na leda a sad vise se krece na ledima unazad i kad je na trbuhu gmize pa mu je to veca fora od okretanja a sutra punimo 4mj.
Eloa jasam za tajnu grupu na fejsu. Rado bi se druzila i ovako van grupa s vama. 😀😀😀
Ja sam zadnje dvije noci u kriticno vrijeme kad sam bila budna dala malom flasicu ad i spavali smo… Kasnije je sisao pred jutro.
Mozda mu je slabi moje mlijeko za noc nezz ili je skok u razvoju. Sad pratim pa cu kroz par dana odlucit. Sljedeci petak idem pedijatrici pa cu porazgovarat s njom.
Daj bas javi sta ce ti reci... moj preko dana papa svaka 3 sata a po noci nakon prvog budenja bi svaka 2. I tako se borimo kojih 2 tj. Ne znam sta mu je. Prije bi se najeo i zaspao a sad show svaku noc.
Primijetili smo da zadnje vrijeme svaku vecer u 19 sati vristi. Bilo da jede netom prije toga ili ne. Imate li vi takvu fazu vristanja u odredeno vrijeme? To se takoder javlja zadnje vrijeme... imali smo tako lijepi ritam do negdje prije 3 tj, lijepo smo spavali po noci i odjednom je sve palo u vodu.. razmazio je mene i muza time, sad smo u komi...
Mislila sam da nemam dovoljno mlijeka pa sam se pocela izdajati.. i svaka cast cure vama koje se izdajate od pocetka, skidam vam kapu...
Mrva2017 ista stvar kod nas prošli tjedan ovaj već manje ....prolazna faza ;)
I ja sam za grupu .....
AnaFit mislim da ti jo to definitivno prerano, a do kada ti ujutro spava?Bolje tih dva sata citaj knjigu ili gledaj tv ako nemas drugih obveza.Moj zaspi od 8 do 9, prvo budenje mu je izmedu 1 i 4, drugo od 5 do 6, i onda se u 7-8 probudi i ne zeli vise spavati pa ga prebacim kod sebe u krevet u baby gym i ja jos malo ospavam dok se ne pocne previse buniti pa se dignemo, obicno oko 9.
Mrva i mi smo imali tako prije dva tj. nista ga nije moglo umiriti trajalo tj. dana i prestao je.
I ja mislim da ne treba buditi bebu kafa ce biti gladna probuditi ce se sama.
Moj je opet poceo puno bljucati i bas je produzio razmake izmedu jela.I opet se borimo s desnom, par dana bude ok i jede normalno i onda ju opet nece i nece a mlijeko samo curi iz nje 😥
Eloa i ja sam za grupu.
Ok, pričekat ćemo još da se svi izjasne za grupu na fejsu, a ja ću u međuvremenu smišljat kako da je osnujemo bez da ovdje dajemo svoje privatne podatke.
Ja sam za grupu..evo mi se primili drugo cjrpivo..mrva malo zaplakala i sve super.. hvala curi koja je rekla za frescopad onaj gel u trakicama..evo stavila sam joj i super mi je to..isla san jucer i kupila 4 ona sapuna u dm.. prodavacice ga isto hvale na veliko.. nisan jos probala al virujen da je dobar.. e da moja ide lec sada izmede 8-9.. zna nekad i ksnije ako imamo goste ili smo vanka...
Al u zadnje vrime se po par puta probudi placuci ko da se pripadne ili nesto sanja.. i to je vecinom u prvih sat vremena spavanja..
Eloa napravi grupu pa samo napisi ode kako se zove pa cemo je trazit svako za sebe
.jel moguce tako to uopce?
A.M
I ja sam isto za grupu. Nella , ti ko i ja - 4 sapuna, nek se nadje :) ja sam ga isprobala, genijalan je!
Eloa mislim da Nella dobro kaze, osnuj grupu i napisi njen naziv pa cemo se pridruziti
Sanja nemoj brinut tvoje mlijeko ne slabi.. ono je bas takvo kakvo beba treba.. a navike djece semijenjaju, danas ovako sutra onako
I mene zeza nesanica, ostajem budna do 2 u noci, sreca pa mali pospanko voli dugo spavat pa se odmorim i ja spavajuci dulje.
Ja malo pratim pa ne, ali javite ak cete otvarat privatnu grupu :)
Mala Ružica spava do pol 8-8 ! :D
Znaci isto kao i moj, ja idem spavati oko 11/12 i uz dva budenja naspavam se do 8 pola 9, po danu ne spavam.Ali moj po noci zaspe kada se najede, ako i ne zaspi ja legnem kazem njemu noc je moras spavati i ja zaspim valjda iste sekunde.Mozda da probas kasnije leci, bar oko 10 jer se ovako samo izmucis.
Sortiraj odgovore
Najstariji