Moj jos nije otkrio palac. Ide cijela saka u usta ili duda. Nocas je kao vurica. Svaka 2 h kmeee. A jucer popodne uopce nije spavao. 😧
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Moja nocas svaka tri sata...Isto nije jos palac otkrila, gura sakicu u usta.A nadam se da ce se opet vratit na staro lipo spavanje po 5-6 sati u komadu.Meni je super kako je svaka trudnoca i beba potpuni svoja prica, u smislu kao imas dvoje sve vec znas😊Znas ono osnovno a drugo sam majke mi zaboravila sve.Recimi uopce se ne sjecam jesam li starijima kad sam pocela sa dohranom pocela sa vocem ili povrcem, kad im je nikao prvi zub, kad su poceli sjedit, puzat..pojna nemam!Ja imam pravi baby brain i zaboravljam nenormalno!
Cure, nevezano uz bebe, moram vam pohvalit serum od Grengirl.Ne znam sta korstite za lice,moje je presavrseno od seruma.Jq sam uzela dva, light i sa c vitaminom pa kombiniram.Inace imam normalnu kozu, malo joj fali hidratacije, sad je odlicna😊
Moja imala jedno budenje oko 3-4 pojela je i nastavila .. i sada evo budne smo papale smo hvala Bogu i igramo se po krevetu..
A.M
Blu bas cu probat ovo.. ja isto iman problrma sa dehidriranom kozom.. nasla san jednu super kremu od yves rocher isto mi je puno pomogla..
A.M
Blu di si ti kupila? Pitanje koje se tice nas mama a ne beba, kak se vi osjecate? Mislim, da li ste sve u svemu se uhodale u smislu umora ili vam je i dalje tesko? Meni su jutra najbolja kad znam da je noc iza mene..:) inace vidim da je sve lakse kako vrijeme prolazi, kile sam vise manje skinula, ostale mi 3 ali je trbuh jos skroz atrofican.. glava me ponekad zna boliti od umora valjda ali sve u svemu imam dojam da pomalo ulazim u taj novi ritam zivota...
Ja san dobro.. ja volin noc jer ona ok spava pojede i nastavi.. preko dana je isto super bebica..nije zahtjevna.. jos da papa sisu normalno a ne da se moramo natezat i svasta nesto bilo bi to presavrseno haha..i mene zna bolit glava..al mislin da je meni do dehidracije ja vode jakooo malo pijen, pa se poveze sve to skupa.. A i u stresu smo sad nam se blizi VJENCANJE CRKVENO i veliko slavlje 11.11..bit ce oko 250ljudi.. kako cemo to prezivit 😣😣
A.M
Tena, ja mislim da sam se bas uhodala vec, nadam se da se sada necu ureci :) Najgori period bio je sa prvim skokom u razvoju, pa onda grcevi uzasni i odmah iza toga prdenje. Taj period mi je bio bljak - najgore mi je dan danas ako mala prdne, neke osobe mi odmah bace onaj osudjujuci pogled i pitanje: ona prdi- sto si jela? Pa mora prditi, ono.. ne znam sto bi rekla. Mislim da je Gala rekla da ne zna kako bi sa dvoje - pisala sam vec, sto se mene tice, istog trena bi isla na drugo. Pogotovo zato jer evo trenutno nemamo problema ni sa hranjenjem ni sa spavanjem ( opet, ne zelim se ureci :). Doduse, ja sam malo mazohist, volim si nakrcati obaveza ;) u svakom slucaju, nadam se da cemo na drugo ici tamo oko njenog prvog rodjendana. Hendlanje dvoje male djece - ah, u hodu se sve nekako rijesi.
Pitanje prsta - moja je u pocetku isto trpala cijelu saku, pa je nekako dosla do tog palca. Isto je nevezano za glad, jer je nahranim i ona pusti cicu kad se najede, ubaci prst i zaspe. U biti kad si stavi prst u usta, to je znak da ce spavati. Dudu joj pokusavam dati, ali nju brzo pljune i stavi prst.
Nocno oblacenje - svojoj obucem pidzamicu i stavim ju u vrecu za spavanje, jos je pokrijem jednom dekicom i to je to.
Sto se kila tice, ja se osjecam super, ali kile ne mrdaju. Idealno bi mi bilo skinuti 4 kila, ali ne idu i ne idu. Trbuh se ucvrstio, nije vise onako "apstraktan", ali je tu :) s kim god sam pricala, rekli su mi da su tek godinu nakon poroda vratili tijelo u prvobitno stanje, pa eto, dati cu si fore jos :)
Sortiraj odgovore
Najstariji