I da pitam koji toplomjer koristite, mislim da sam to pitala jos dok sam bila trudna, ali sam na kraju uzela obicni digitalni koji izmjeri za 10 sek.Ali meni je to prestrasno gurati mu u guzu i jos sam cula da mu to nadrazuje guzu.Za beskontakntne sam cula da ne valjaju.Pa bi uzela onaj za uho a sad ne znam da li da uzmem Nuk ili Braun( ima na akciji 202 kn onaj koji je inace 300 na IMall-u)
A curke, ja mislim da se tajna grupa ne može pronać samo tako ;) Idem napravit pa vam javim pa probate.. Ako neće ići ćemo već nešto smisliti.... Npr. napravim novi mail samo za tu potrebu ;) pa se mi tamo sve javite
e curke, uspjela sam :) ali grupa nije tajna, već samo zatvorena ;) nema veze , ionako nećemo nikog prihvaćat tko nije ovdje u ovoj grupi.... Grupa se zove Ljetne mame 2017. (bože kreativnosti :D) olim da kad uđete u grupu ispod mog prvog posta napišete svoj nadimak s klokanice ;)
morala sam upisati i ključne riječi pa probaj po tom: Ljeto mame klokanica
Evo da se i nas dvije malo javimo. Ako će biti grupe na fejsu, za sam za. Počela sam kao čitati od tamo di sam stala pa sam nakon 5,6 stranica odustala jer je fakat toga puno bilo. Vidjela sam da pišeta mjere svojih velikih beba pa evo da vam malj pokvarimo prosjek. Mi sa skoro 3,5mj sigurno još nemamo ni 5kg, a sa puno 2 mj bili smo na 53cm. Baš me zanima koliko će imati kg i cm na sistematskom sad sa 4 mj.
Inače muku mučimo sa spavanjem. Preko dana skoro uopće ništa ne spava i zaspi tek oko 22 sata, ali se zato preko noći uopće ne budi. Ponekad ju ne mogu probuditi ni da jede, a ponekad čak i sama traži jest, ali rijetko kad. Zato to djete spava svaki dan do 9. Danas je čak spavala i do podneva pa me sad maltretira da je imam u rukama. Čim je ispusti dreka i galama.
https://www.facebook.com/groups/1398822610230758/
JEL VAM JE OTVARA?
Pod opis grupe piše: Zatvorena grupa. Svi mogu pronaći grupu i vidjeti njezine članove
Pinkice jesi ti to uspjela doć nutra? jupiiiii....A sad svi koji se želite družitena drugi način upadajte :)
mislim da sam za odobrenje ulaska stavila pitanje koji vam je nadimak s klokanice i kak se zove beba i na to morate odgovoriti ako hoćete unutra?(čisto da ne može ući neki padobranac)...
Sortiraj odgovore
Najstariji