Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    27. Listopad 2017. 16:40

Sve curke otišle na fejs hihi

Me+mybaby
    27. Listopad 2017. 16:43

Evo i ja poslala zahtjev. Mi smo danas bili na rodendanu kod kumine male i bilo je super. Klinci su prvih sat vremena ako ne i vise spavali. Mi u miru popili kavu i poslije klopica. Odusevljena sam

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Anjaaa
    27. Listopad 2017. 19:07

I ja sam poslala zahtjev. Nama je danas grozan dan, plac i vrisak od jutra i kad pocne ne staje.. Probila mi je bubnjiće već. Kao da ju grcici muce. Mi navecer legnemo oko 9 i prvo papanje je oko 4, pa onda u 6. Ja poslje tog prvog buđenja ne mogu zaspat sat i vise i onda kad me opet probudi ne mogu se razbudit.. Preko dana ne stizem spavat, rijetko se dogodi da oboje spavaju u isto vrijeme pa da mogu i ja

Trenta
    27. Listopad 2017. 19:14

Poslala zahtjev! 

• Sanja...
    27. Listopad 2017. 19:19

Rasprodaja igracaka.... 

• Anjaaa
    27. Listopad 2017. 19:27

Ja pojma nemam koja je koja na faceu kako vi znate, jeste li pisale negdje ili?

MalaRuzica
    27. Listopad 2017. 20:04

Anjaaa

Ja pojma nemam koja je koja na faceu kako vi znate, jeste li pisale negdje ili?

Da napisale smo nicname i ime bebe 😀

• Anjaaa
    27. Listopad 2017. 20:25

MalaRuzica a di?

Meri
    27. Listopad 2017. 20:46

Anja, jesi nasla? Ispod slike 2 bebaca pise View pinned post, kad na to stisnes pojavi se taj post gdje je predstavljanje.

Meri
    27. Listopad 2017. 20:51

Meni ce falit tamo ovi lilypie mjeraci za bebace 😂 To mi je povremeno dobar orjentir 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.