Ja unutra! Baš me naspijalo to pitanje za nadimak i ime bebe, ali pametno za isključit padobrance koji nam hoće ući.
Sto se tice toplomjera mi prije par dana kupili Braunov...po preporuci u ljekarni,tete u baby centru i sestre koja ga koristi vec 5 godina...skup je al nadam se sa ce se isplatit...
Braun imam i ja, navodno je jako dobar, isto uzela na preporuku prijatejice... idem i ja se sad pridruzit grupi..
Poslala zahtjev. Htjela sam predložit naziv Ljetne klokanice 2017.
Što se tiče toplomjera imam obični digitalni i mjerim joj ispod ruke, kao i mi odrasli. Za guzu sam isto čula kako nije dobro, pa sam odlučila ovako. Digitalni je pa izmjeri brzo i za to vrijeme joj držim rukucu stisnutu uz tijelo, kao i mi što radimo.
Hvala za toplomjere, uzeti cu onda definitivno Braunov.
Ja sam 100 % sigurna da moj kaka kada pojedem chia sjemenke sa jogurtom, jucer nisam i nije kako od prekjucer ujutro, i danas sam oko 1 pojela i eto sada se pokakao.Prvo sam hvalila pampersice ali izgleda da su nam za sada najbolje ove iz konzuma, evo vec treca kakica koja nije probila 😀 malo jesu plasnicne ali nemaju nikakav miris.
Sto se tice velicine bebe, mi smo sad oko 62 cm i oko 5.5 kg..sljedeci sistematski nam je tek u 12 mjesecu tak da je ovo po tome kak ga mi mjerimo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji